9 Suurin Smackdowns NBA historian

Vilhelm Jalkanen Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yksi ehdoista asianmukainen koripallo peli on, että täytyy olla voittaja, kun pöly laskeutuu. Muuten se on vain käytäntö tai shootaround, tai jotain muuta. Siksi siellä on tulostaulu, ja siksi ihmiset pitävät pisteet. Siitä lähtien Naismith keksi se on ollut voittajia ja häviäjiä.

Aiemmin maaliskuussa Los Angeles Clippers juoksi koko niiden kuuluisampi avopuolisoa ja Staples Center, Los Angeles Lakers, 142-94. 48 pisteen tappio, ottaen kärkipaikan kuin pahin Lakers franchising historiassa, ei edes tule lähelle naarmuuntumista alkuun suurimmista paineräjähdyksiltä aikakirjoissa National Basketball Association.

Perustuu TNT lähetyksissä tämä näyttää melko vaikea uskoa, mutta se on totta. Vakavasti. Tukena arvokasta tietoa ja haku tarjoamien työkalujen Basketball-Reference, tässä on yhdeksän suurimmat smackdowns NBA historian.

9. Milwaukee Bucks lähettää Sacramento Kings 15. joulukuuta 1985; lopullinen pistemäärä 140-82

Fear hirvi! Fear hirvi! Aivan oikein: Ennen Milwaukee Bucks riutui alareunassa mädäntynyt itäisen konferenssin tai maistanut playoff kunniaa Ray Allen, he saivat Sun Tzu / John Milius päälle ja ajoi heidän vihollisensa ennen heitä, kuulo valitusvirsissä niiden fanit koko matkan maa. Jos 2013-2014 Bucks teki tämän, he olisivat tauko Twitter kahtia. Charles Barkley ei koskaan toipuisi.

'85 Bucks, lyijy Terry Cummings, Paul Pressey, ja Sidney Moncrief, voisi olla huomaamatta. No, paitsi Moncrief, joka meni 0-3 kentältä. Koska joukkue, Bucks ampui rakkuloita 66 prosenttia lattiasta. Se on kaksi kolmesta laukausta. Ajattele että. Miami Heat johtaa NBA tällä kaudella 50 prosenttia joukkue ammunta prosenttiyksikköä.

Laatikko pisteet jakautuvat näin: 36 pistettä ensimmäisellä neljänneksellä, 28 pistettä toisella, ja 42 pisteen räjähdys kolmannella neljänneksellä ja lopullinen 34 pistettä ennen summeria. Boom: 140 pistettä. Eikä kukaan ampui pallon yli 15 kertaa. Vertailukohtana, LeBron keskimäärin 17 laukausta peli, laajalti huomautti päälle, koska se on alhaisin urallaan. Bucks "tasapainoinen pisteytys ponnistus huutaa tiimi koripallo parhaimmillaan.

8. Sacramento Kings valtti Dallas Mavericks, 29 joulukuu 1992; lopullinen pistemäärä 139-81

Onneksi Kings, ne näkyvät muiden tämän listan loppuun myös, pudottamalla 58 pisteen pommi onnettomat Ross Perot Jr.-aikakauden Dallas Mavericks. Ja teknisesti, tämä peli on sidottu Bucks Kings peli niin pitkälle kuin lopullinen pistemäärä menee, mutta tämä saa nyökkäys koska Mavs sijoitettiin jopa vähemmän pisteitä etsiessään kohti turhuuden.

90-luvun alussa Mavericks joukkue, koska et muista niitä myöskään, esillä luminary joukko lahjakkuutta kuten Mike Iuzzolino, Walter Bond, ja Radisav Curcic. Ne ovat todellisia NBA pelaajia, ei hylätä Michael Vick aliakset. Tämä Mavs joukkue pääesiintyjänä mitä heidän Wikipedian sivu viittaa nyt kuin "vapaan putoamisen" osa heidän Joukkueen historia. Koska kaikki Dallas vanteet kannattajat ovat Tom Petty faneja. Tai jotain.

Hulluin asia tässä pelissä on, että Kings ei oikeastaan ​​hävittää Mavericks pisteytys. No, tietysti, he tekivät, mutta ne kesti vain 12 enemmän laukauksia kuin Dallas. Se on neljä enemmän laukauksia neljänneksen tuskin kohtuuttomia ero odotat lopputulos tuollaisia. Kings teki ampua 51 prosenttia kentän joukkue, mutta se on myös hyvä-ei-historiallisesti suuri. Hall of Fame finalisti Mitch Richmond, tuoreena Run TMC, ei sietää 22 pistettä, ammunta 8-11 kentältä, vaikka. Mitch Richmond oli melko hyvä koripallo.

7. Golden State Warriors pakoon Indiana Pacers 19. maaliskuuta, 1977; lopullinen pistemäärä 150-91

Rick Barry oli todella hyvä pisteytys pistettä. Juhlimme Barry pisteytys harkintakyky aiemmin tänä vuonna, ja se ei ole yllätys löytää hänet Niillä on keskeinen asema tässä rengasrikko. 28 pistettä 13 laukausta, Barry johtaa Dubs peli, joka näki kaikki, mutta kaksi pelaajaa, varanto vartioi Phil Smith ja Gus Williams, rikkoa kaksinumeroinen.

Tämä oli vuotta ennen NBA antoi 3-pisteen viiva, muuten. Ja Loppulukemat asetuksessa. Vaikka ei näytä olevan kovin paljon kuvamateriaalia '77 Warriors nimenomaisesti, on tämä video Barry menee pois 38 pistettä vuonna 1975. Koska lista oli lähes sama kuin '77 joukkue, se kannattaa katsella. Lisäksi hän ampuu hänen vapaaheittoja underhanded. Hän on kuuluisa se ja kaikki, mutta se silti näyttää naurettavalta. Se goofier kuin kuvitella. On yksi 1-minuutin kohdalla. Ja se menee.

6. Milwaukee Bucks iskeä jälleen kukistamalla Pistons, 26 joulukuu 1978; lopullinen pistemäärä 143-84

Kuinka paljon tiedät Ernie Grunfeld? Tiedät luultavasti hänet kaveri, joka laatinut John Wall. Tai, ehkä, kaveri, joka auttoi Knicks olla kilpailukykyinen niiden GM 1986-1999, siirtymässä yli Milwaukee ja sitten Washington, kun James Dolan potkaisi häntä hillitä hyväksi Isiah Thomas.

Luultavasti eivät tiedä, että hän oli NBA pelaaja. Tai, jos et, luultavasti ei tiedä, että hän oli yksi Milwaukee Bucks vastuussa tästä yksipuolinen suorituskyky, edistää 27 pistettä, yksi kolmesta Bucks loppuun 20-plus. Laadittu yhdestoista kaiken kaikkiaan '77 NBA luonnos, Grunefeld olisi kiinni Milwaukee kaksi vuotta ennen purkautumista on Knicks, jossa hän tapasi jälleen hänen college joukkuetoverinsa, Bernard King - ystävyys, joka on saanut huomattavasti enemmän paina kuin tämä peli.

Mitä jos olen kertonut sinulle, että ESPN tehnyt "30-for-30" heidän ystävyys?

5. Knicks menettää iso joulua Syracuse Nationals, 25 joulukuu 1960; lopullinen pistemäärä 162-100

Jotka ovat Syracuse Nationals? He ovat yhä noin, todella. Tiedätte ne uudet kasvot NBA eristeet, Philadelphia 76ers. Ennen siirtymistään Philly täyttää mitätön vasemmalle Warriors, Syracuse kansalaisilta haaste NBA, lopulta häviten Minneapolis Lakers. NBA joukkueet käytetään liikkua koko ajan.

Ennen kuin he muuttivat etelään Philadelphia kuitenkin Nationals liittyi siihen, mitä on tullut liigan laajuinen harrastus: hakkaa Knicks. Viimeistely 62 pisteen marginaali voitto, Nats johdolla NBA legendoja Hal Greer ja Dolph Schayes, teki kuten Maniacs että päivä, raastava parin 39 pisteen neljäsosaa alkupuoliskolla ja viimeistely back-to-back 42 viitteitä. Laatikko pisteet peli puuttuu, mutta Greer, Schayes, ja pieni eteenpäin Dave Gambee meni kaupunkiin, kukin viimeistely yli 20 pistettä.

Juhla kalliisti lähti Syracuse Nationals, tässä on joitakin kuvamateriaalia että Finaalit taistelussa Lakers, joka oli legendaarinen George Mikan niiden roster. Se on musta ja valkoinen. Se on klassikko.

4. Suorita T ja C johtaa Golden State Warriors yli Sacramento Kings, 02 marraskuu 1991; lopullinen pistemäärä 153-91

02 marraskuu 1991 - päivä, joka elää kunniattomuus. Sinä aamuna, front office Golden State Warriors ilmoitti Mitch Richmond, keskellä jäsen korkea-pisteytys, korkeaoktaaninen Run TMC Warriors joukkue, oli kaupattiin Sacramento Kings nro 3 luonnos poimia Billy Owens.

Mukaan Don Nelson, sitten valmentaja ja GM Warriors "Päätös kaupan Mitch Richmond on tiukin olen koskaan tehnyt." Kun Richmond ojensi pelistä yönä, hän ei voinut auttaa hänen uusi joukkue välttää 62 pisteen Rout. Chris Mullin, erityisesti, laukesi, lyömällä 15-22 pellolta ja johtava hänen tiiminsä 57 prosenttia alalla tavoite prosenttiosuus yleistä.

Vaikka tämä voitto luultavasti laittaa pep Warriors "usko heidän päätöksensä, kaupankäynti Mitch Richmond myöhemmin pitää lopun alkua, jossa Warriors ei ole tehdä ohi ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä vuoteen 2007. Owens haluaisivat leikkiä kuusi eri joukkuetta 1992-2001. Mitch Richmond on finaaliin koripallon Hall of Fameen.

3. Wilt ja logo johtaa Lakers yli Golden State Warriors 19. maaliskuuta 1972; lopullinen pistemäärä: 162-99

Matkalla voittaa heidän ensimmäinen otsikko vuodesta tulossa Los Angeles Minnesota, Lakers voisi koota suurin voitto putki NBA on koskaan nähnyt, menee marraskuu 1971 asti tammikuu 1972 menettämättä yhden pelin. Kanssa uusi valmentaja Bill Sharman, kapteenia Wilt Chamberlain, ja Jerry West haltuunotto kohta vartija paikalla ensisijaisena pallo käsittelijä, '72 Lakers oli voimaksi kanssa.

Vaikka putki oli vakaasti rikki Milwaukee Kaksi kuukautta ennen tämän West Coast matchup, Lakers loisi SmackDown päälle Warriors, joka oli Nate Thurmond ja ei paljon muuta. LA menisi pisteet yli 40 pistettä kaikissa mutta neljäsosa pelata, kahdeksan Lakers pelaajat viimeistely on kaksi yksikköä.

17505 fanit, jotka tekivät matkan katsomaan Lakers puolustaa kotiin tuomioistuin varmasti sai palkitaan upea peli. Valitettavasti, laatikko tulokset aika tehdä vaikea kuvailla paljon mitään muuta pelistä, erityisesti niukkuus kuvamateriaalia onnellinen aika 70-luvulla NBA.

2. Indiana Pacers laittaa Portland Trail Blazers tukevasti tappio sarakkeessa 2. helmikuuta, 1998; lopullinen pistemäärä 124-59

Fifty-yhdeksän pistettä? Se siitä? Siinä kaikki? Näin Blazers laatikko pisteet hajoaa, vuosineljänneksittäin: 14-15-14-16. Se on kauheaa. Se on tuskin enemmän kuin yhden pisteen minuutin tai yksi tehty ammuttu joka toinen. Joukkueen kanssa jossa Damon Stoudamire, Rasheed Wallace, ja Jesaja Rider, että Trail Blazers luopui 124 pistettä ei ole kovin yllättävää. "Sheed syrjään, mikään näistä keikari olivat uskomattomia puolustajia. Mutta 59 pistettä?

Tarkasteltaessa laatikko pisteet, se on hieman selvempi. Portland voineet osua laaja puolella lato, menee 24-72. Neljännes merkkeihin olivat Wallace, joka meni 6-10. Ota hänet ulos, ja olet jäänyt todella kurja 14-62. Kaksikymmentä-kaksi prosenttia ammunta lattiasta. Brutto.

Pacers puolestaan ​​teki päinvastoin. Sporting joukkue Mark Jackson, Chris Mullin, ja Jalen Rose, he onnistuivat mennä 49-77 pellolta, 63 prosenttia leikkeen että olisi oikein liittyä hyvä ammunta. Ehkä Blazers olisi pitänyt vaihdettiin yksi Pacers puoliajalla.

1. Cleveland Cavaliers tehdä historiaa kukistamalla Miami Heat 17. joulukuuta 1991; lopullinen pistemäärä 148-80

Aivan oikein: Se on Cleveland Cavaliers. Kun vuoden kurjuutta ja huonoja urheilu karma, Cavs on salaa pitää kiinni NBA: n suurin voitto 23 vuotta nyt. Ja, mikä on parempi, koska lähihistoriaa franchising, se oli ohi Miami Heat. Cavaliers johdolla Craig Ehlo, Winston Bennett, Brad Daugherty, ja Uskomattoman nimetty Hot Rod Williams, piti Kuumenna mädäntynyt 35 prosenttia ammunta prosenttiosuus lattialta ja onnistui outscore Miamin jälkipuoliskolla yhteensä jokaisessa neljänneksellä, menee 34 -39-33-42 Miamin 24-29-13-14. Cavs ampui 57 prosenttia kentältä.

Miami joukkue, lyijyä Glen Rice, Rony Seikaly, ja Steve Smith, päättyisi 38-44 ja kaipaamaan pudotuspeleissä. Tämä oli Heat neljäs kauden NBA joukkue saavuttuaan liigan vuonna 1988. Ensimmäisessä kolme vuodenaikaa, franchising menisi 15-67, 18-64, ja 24-58.

Korjaus: virka on päivitetty poistaa ja korvata virheellinen viittaus Cavaliers pelaaja kuten muistutetaan yksi meidän lukijat.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha