9 Suuria Autoja Myyntihinta Valtava tänä syksynä

Jouko Ronkainen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On monia merkkejä siitä, että suuret autot ovat tulleet jäädäkseen, ja USA auto myynti lokakuussa lisäsi polttoaineen että tulipalo. Mukaan myynti tilastot lähettäjä GoodCarBadCar.com, iso-autojen segmentissä hyppäsi 29 prosenttia viime kuussa. Kaikkea ylellisyyttä sotavaunut on työjuhta poliisille interceptors saanut pitoa kuluttajien keskuudessa. Tässä ovat yhdeksän suuria autoja, jotka myyvät valtava koko maassa tänä syksynä.

1. Dodge Charger

Dodge Charger on voittaja hevosvoimaa, vääntöä ja turvallisuus sen segmentin, jotain Yhdysvaltain auton ostajat myönsi isossa tavalla lokakuussa. Dodge myi 7864 yksikköä laturi viime kuussa, skyrocketing 60 prosenttia, kun Hyväksytty vastaan ​​lokakuussa 2012. Tämä auttoi Chrysler ryhmän 11 ​​prosentin voitto yleistä ja paikka yläosassa pakkaus yksi maailman johtavista autovalmistajista.

2. Mercedes Benz S Class

Petite Mercedes Benz CLA voivat aiheuttaa tunne keskuudessa lähtötason ostajia, mutta Regal S Class houkuttelee ällistyttävää määrä faneja - melkoinen saavutus varten auton, joka alkaa $ 92,900. Lippulaiva S 550 ja sen välittömässä sisarukset myi 1914 yksikköä, mikä oli lähes 900 enemmän kuin lähimmän ylellisyyttä kilpailija ja useita satoja enemmän kuin BMW 6-sarjan ja 7-sarjan yhdistettynä. Lokakuun myynti oli 75 prosenttia hypätä lokakuu 2012 S Class. Kuningas on palannut.

3. Chevy Impala

Kovaa työtä 2014 Chevy Impala on maksanut pois General Motors, joka näki sen ensimmäisen täyden kuukauden myynti uusittu Impala hallitsevat segmentti ja nöyrä kilpailu. Chevy myydään 11713 Impalat lokakuussa, jopa 40 prosenttia vuodesta 2012 ja jytinä toiseksi paikka Challenger lähes 400 yksikköä. Iso auto, joka oli kerran taka vuokra ja poliisin laivastojen, Impala saanut takaisin muoto dramaattisesti.

4. Fordin Taurus

Suurin osa Fordin viimeaikaisen menestyksen autoja on ollut pienempi pää laivastonsa, mutta parantunut 2014 Taurus on voittanut yli yhdysvaltalaiset kuluttajat isossa tavalla. Ford myi 6049 yksikköä Taurus lokakuussa, mikä oli 23 prosenttia voitto yli 2012 lukuja. Se ei ole kaikki poliisiautoja joko. Mukaan GoodCarBadCar.com, vain noin kuudesosa nämä myynnit olivat Taurus Police Interceptor.

5. Toyota Avalon

2013 Avalon kohteesta Toyota oli laajasti uusittu, jolloin suuri sedan enemmän erikoisominaisuuksia mennä yhdessä sen vankka polttoainetaloutta ja alle-huppu teho. USA autojen ostajat meni suhteellisen luonnosta Avalon lokakuussa kanssa 5148 yksikköä ostettu, merkintä lisäystä 266 prosenttia yli 2012 lukuja. Se vahvan näytön 2013 Avalon kokoontuu sen tavoitteet Toyota.

6. Chrysler 300

Myynti Chrysler 300 voi olla liukastui hieman viime vuoteen verrattuna, kun auto oli uusi, mutta suuri sedan auttoi Chrysler Konsernin ja emoyhtiön Fiat voimakkaille lokakuu voittoja. Jotkut 4452 yksikköä 300 myydyn lokakuussa, jolloin auto viidenneksi kärjessä autovalmistajista, toinen merkki Detroit autoteollisuuden on virallisesti takaisin.

7. Nissan Maxima

Pienempi tarjonnasta Nissan menestyivät huonosti lokakuussa, mutta täysikokoinen Maxima tuli läpi 3983 kappaletta myyty kuukaudessa. Se kelpasi kuudenneksi joukossa autovalmistajista "iso ratsastaa. 2014 Maxima tarjolla 290 hevosvoimaa pohjassa S malli, joka on samaa mallia kuin 5-tähden Crash mitoitettu 2012 malli.

8. Buick LaCrosse

Niin puhuttu paljon Chevy autot, 2014 Impala, uusi Corvette, ja Cadillacs yllin kyllin, on helppo unohtaa GM: n 2014 Buick LaCrosse. Puolestaan ​​USA autojen ostajat piti uusi LaCrosse mielessä, tempaavansa jopa 3850 yksikköä lokakuussa, pelkkä 133 vähemmän kuin Nissan Maxima. Joka edusti näyttävästi varten GM tuotemerkki, joka on sen suurin seuraava Kiinassa, jossa se suurempaa kuin Chevrolet.

9. Hyundai Genesis

Tunnettu korkeimman vallan sekä urheilun coupe ja sedan, Hyundai Genesis järjestää edelleen suosiota yhdysvaltalaiset kuluttajat. Tämä suuri tarjonta kellotetaan 1944 myynti lokakuussa - riittävästi, jotta kahdeksas segmentissä kuukaudelle. Perusmalli pystyy churning 333 hevosvoimaa, kun taas 5,0-litrainen R-Spec V8 voi kampi 429 hv.

Supistumisesta huolimatta talouden johtui hallituksen shutdown, USA auto kuluttajat osoittautuneet he eivät uskalla mennä iso - ainakin auto-osto - aikana lokakuussa.

Älä Miss: 10 eniten Stolen "Urheilullinen" Cars.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Rohkeutta ovat itse Myötätunto
Seuraava artikkeli Onko kookosmehu hyvä sinulle?
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha