9 Raha Secrets of Amish

Anselmi Holopainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 112 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
9 Raha Secrets of Amish

Amish elämäntapa - ja miten he hoitavat raha - voi tuntua hieman salaperäinen ulkopuolisille. Tyypillisesti meidän vain vilauksen Amish on, kun he nähneet niiden hevonen ja buginen asioiden hoitamisesta pienissä kaupungeissa eri puolilla Ohio, Pennsylvania, ja Indiana.

Joten tämä kysyy kysymys: Miten he hoitavat rahaa ja taloutta? Ja mitä voimme poimia heidän säästäväinen elämäntapa, joka voisi auttaa meitä entistä taloudellisesti riippumaton? Tässä on yhdeksän rahaa salaisuuksia Amish elämäntavan että löydät kiehtovaa - ja toivottavasti koulutus, liian.

1. Ne Vältä Velka ja luottokortit

Vaikka jotkut Amish todellakin käyttää luottokortteja palkita pistettä ja mukavuutta, määrä, joka tosiasiallisesti kuljettaa muovi on vain 20% välillä. Useimmat maksavat asioita kuin he ostavat niitä, jotta vältetään velkaa. He myös elävät oikeusvaltion aina maksaa joku ajallaan. Mukaan Amish piispa Efraim lappalainen, "maksaa joku aika on laajennus käskyn" Älä varasta. " Jos se johtuu 10. ja maksat sen 15, olet varastavat että miehen rahat viisi päivää. "

Myös Amish pohditaan kohde on tarpeen tai haluavat, ja he opettavat lapsilleen arvon selvittämisessä kahden välttämiseksi tarpeetonta velkaa. Tiputtamalla tätä filosofiaa osaksi lapset varhaisesta iästä, ne herättävät arvostava lapsia, jotka arvostavat, mitä he eivät ole.

2. Ne kasvattamaan oma ruokansa

Amish kasvavat lähes kaikki oman lihaa ja vihanneksia ja ei vain säästää huomattavan määrän rahaa, mutta palvella paljon terveellisempää ruokaa prosessissa. Samalla parantaa oman karjan ja sianliha on yksinkertaisesti ole vaihtoehto kaikille, tarvitset hyvin vähän tilaa aloittaa pieni puutarha tai yrtti laatikko omaa.

3. He tekevät tallentaminen Priority

Vaikka keskimääräinen amerikkalainen tallentaa 5% välillä, keskimääräinen Amish aikuinen säästää lähes 20% niiden kuukausituloista. Säästöt tulee elämäntapa Amish ja luo tunteen taloudellinen riippumattomuus. Tietäen, että olet velkaa rahaa kukaan, ja todella korkojaksotuksista säästöjä, on jotain useimmat Amish vaalia.

4. Ne Vältä Hallituksen avustuksia

Ajatus sai ruokaa postimerkkejä, hyvinvointi tarkistaa, tai hallitus monisteita on jotain Amish paheksua. Osa tätä filosofiaa voidaan liittää niiden omavaraisuus ja vahva yhteisö, joka uskoo auttavat toisiaan, kun joku on ottaa karkea loitsu taloudellisesti.

5. Ne Arvoihin liittyvät kokemukset Above "Asiat"

Kun Amish tehdä ostoksen, he varmistavat kohde tarjoaa arvo ja on laadukkaita, vaikka tuote maksaa enemmän etukäteen. Harvoin, jos koskaan, he joutuvat räikeä markkinointikampanjoita suunniteltu erota sinua rahaa. Heillä on oikea näkökulma, kun se tulee materiaalia asioita, ja ne saattavat suuren arvon kokemuksia ja henkilökohtaiset suhteet.

6. He ovat älykkäitä Yrittäjät

Mukaan Erik Wesner, joka kirjoitti kirjan Inside Katsokaa Miksi Amish yritysten menestyksen, Amish pienyrityksillä on eloonjäämisaste pyörii noin 95%, verrattuna 50% onnistumisprosentti ei-Amish. Perustelut on tekemistä johtajuutta tekniikoita ja vahva työmoraali. Yritysten omistajat eivät yksinkertaisesti siirtää kaikki työt ja huilata ja laskea käteistä. Sen sijaan ne toimivat puolellanne uusien työntekijöiden ja luoda tunnetta uskottavuutta työntekijöiden ja asiakkaiden keskuudessa.

 

7. Ne Harvoin Jätteiden mitään ja korjaa kaiken

Säästäväisyys ja kekseliäisyyttä on elämäntapa Amish. Vaatteet on kulunut käyttökelvottomaksi on leikattu rätit, ja rikkoutuneiden työkaluja vahvistetaan ennen ajatellut heitetään liittyy keskusteluun. Osa niiden filosofia on tehdä kaikki, joiden tarkoitus ja ne eivät periksi halu haluavat uusin muoti linja tai merkki. Ihailtava päätöksestä lykätä mielihyvä luo vaurautta, jota voidaan käyttää merkittäviä ostoja, kuten maatilat, koteja, ja karjaa. Kaikki ostot todella voi lisätä pitkän aikavälin onnea ja taloudellista turvaa.

8. Ne ostaa irtotavarana

Amish ovat kuuluisia ostaa tavaroita irtotavarana, sekä tapa säästää rahaa kautta paljousalennuksia, mutta myös edullinen tapa ruokkia useita suuhunsa. Muista, useimmat Amish perheitä on useita lapsia kotona, ja siten ovat ruoanlaitto suuria aterioita. Kun sanon "bulkkiostot," puhun enemmän kuin keskimäärin matkan Costco. Amish perheitä säännöllisesti ostaa kaurahiutaleet 50 kiloa säkeissä, 400 punnan pussit jauhoja, ja 200 punnan pussit sokeria. Vaikka nämä määrät eivät yksinkertaisesti ole mahdollista useimmille perheille, ei ole epäilystäkään, että ostaa irtotavarana kohteita, kohtuullisen määrän, on hyvä tapa säästää rahaa.

9. ne harvoin Pay Vähittäiskauppa

Koska suuri perhekoko useimmissa Amish kodeissa, he "Shop Smart" ja harkita säästäväisyys myymälöissä, meripelastus myymälää, ja huutokauppojen kuin käytännöllisin tapa varastoida vaatteita, työkaluja, ja kotitalouksien items.The ajatus maksaa täyden hinnan sillä tuote on jotain Amish välttää, koska he ymmärtävät arvo ostaa laadukkaita käytettyjä kohteita alennuksella, varsinkin jos he voivat korjata kohteita "kuin uusi" ehto ilmaiseksi.

Vaikka vastoin usko, monet Amish perheet ostoksia paikallisella Walmart jos yksi on lähellä. He hyödyntää alhaiset hinnat ja irtotavarana kokoja useissa paikoissa. Mukaan Amish Amerikassa "Amish ei ole moraalisia ongelmia ostoksia suurmyymälöissä, katsella se asiana käytännöllisyys ja taloudellisuus. Ei ole harvinaista nähdä pitkät rivit Amish rattaat rivissä buginen kiskojen ulkopuolella Walmarts ja muut myymälää Amish alueilla, ja usein löytää Amish ostajat käytävillä. "

Ottamalla sisällä vilaus Amish elämäntavan ja miten he hoitavat rahaa, voimme oppia joitakin melko viileä työkaluja käsittelystä oman talouden. Työkalut, jotka voivat varmasti auttaa sinua kuluttaa vähemmän, säästää enemmän, ja laittaa rahaa oikeisiin mittasuhteisiin.

Mikä näistä Amish rahoitusperiaatteita voi sinua eniten liittyä ja hyväksyä omassa elämässäsi?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha