9 ihmiset elämässäsi Kuka pitävät You Huono

Ilpo Saarinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
9 ihmiset elämässäsi Kuka pitävät You Huono

Sinun ei aina tarvitse apua tekeminen tyhmä taloudellisia valintoja ... mutta nämä yhdeksän ihmiset saattavat vahingossa tonkia sinut.

1. Puoliso

On monia tapoja puolisosi voi satuttaa talouden, vaikka hän on hyvä kulutustottumukset. Esimerkiksi, puolisosi ei ole luottotietoja, koska hän sai täyden kyydin stipendin yliopistoon ja maksetaan käteisellä hänen autonsa. Kun yhdessä hakea kotiin asuntolaina, saatat hylättävä lainan tai periä korkeampaa korkoa yhteistä lainaa johtuu hänen puute luotto historia, vaikka oma luotto on mahtava.

Shopaholic vaimo ajo pari köyhyyteen on väsynyt ja tyhmä Trooppi. Itse asiassa, ahkera puolisot ovat usein vahingossa aiheuttaa taloudellista sekasortoa. Jos pari lasten kanssa maksaa enemmän veroja, koska heidän kaksinkertainen tulot laskemisesta korkeampi veroluokkaan, heidän tulisi tehdä matematiikka nähdä, jos se on taloudellisesti kannattavampaa toinen puolisoista on stay-at-home vanhempi. Fair varoitus: huomaavat, että olet arvokkaampi perheen budjetti kuin riippuvainen aviomiehen veroilmoituksen kuin arvostettu ammattilainen on ego-murskaus kokemus vaimoja, jotka rakastavat työtään mutta tehdä vähemmän rahaa kuin heidän aviomiehensä.

Riippumatta siitä, kuka jää kotiin lasten kanssa, se kannattaa käynnissä numeroita onko kaksinkertainen tulo todella tekee taloudellista järkeä. Ystäväni Katie ja Marc löysi muutama vuosi sitten, että he viettivät vastaava Marc koko palkka lastenhoidosta, bensiini ja muut asiaan liittyvät työkustannukset. Marc, jotka tehdään alle Katie päätti irtisanoutui työstään ja jäädä kotiin lasten kanssa. Katie ainoana elättäjä, he vaipui alempaan veroluokkaan, ei enää tarvita apua lastenhoitaja, tallennettu kaasu rahaa, ja laittaa vähemmän kulumista Marc auto. Koska kokoaikaisen työntekijän kodin ulkopuolella, Marc oli vain lisäämällä $ 2000 vuodessa perheen säästöt. Koska jäädä kotiin isä, Marc lisää $ 17,000 ja perheen menoihin.

2. lapsesi

Perustuu tutkimuksen mukaan US Department of Agriculture, kustannuksia nostaa syntynyt lapsi vuonna 2013 18-vuotiaana on hieman yli $ 245,000. Riippuen tulojen ja missä asut, tämä määrä voi olla suurempi tai pienempi, mutta tosiasia on: ottaa lapsi on yksittäinen kallein asia, että useimmat ihmiset tekevät heidän koko elämänsä.

Vaikka korkeat kustannukset lasten on yleisessä tiedossa lähes jokainen, mukaan Guttmacher Institute, 51% raskauksista Yhdysvalloissa ovat tahattomia. Vaikka monet vahingossa vanhemmat ovat tyytyväisiä tahatonta jälkeläisiä, mitä tämä tilasto kertoo, että yli 50% amerikkalaisista perheet ovat vain winging sitä niiden taloutta, ja se hullulta. Olisiko nämä samat ihmiset vahingossa ostaa talon $ 245,000?

Okei okei. Verrattaessa ilo vanhemmuuden ilo omistusasumista on kuin vertaisi omenoita appelsiineja, mutta olen hyvin vaikea keksiä toinen $ 245,000 investointi, että yli 6,6 miljoonaa perheet putoaisi ilman ennakointia vuosittain.

Parasta, mitä vanhemmat voivat tehdä sen varmistamiseksi, taloudellista hyvinvointia heidän perheensä on suunnitella heidän vanhemmuuteen. Kun sinulla on lapsia, kuinka monta lasta sinulla on, ja missä nostat lasta kaikilla on suora vaikutus perheen raha.

3. Sinun Vanhemmat

Kasvaessaan kanssa vanhempieni lähellä patologinen, Roope kaltainen tiukka-waddery ollut hauskaa, olen kiitollinen aikuisena on vanhemmat, jotka tallentanut tarpeeksi eläkkeelle. Vaikka taloudellinen taantuma 2007 tippuu vanhempieni eläkerahasto laski 45%, ne on vielä tarpeeksi rahaa elää mukavasti seuraavan 25 vuotta. Valitettavasti vanhempani ovat harha tässä skenaariossa. Monet ystäväni ovat nyt edessään taloudellinen kaksinkertainen vahinko tukemaan sekä niiden lasten ja heidän äskettäin köyhiä vanhempia.

Minusta järkyttävää on nuorten määrä pakotetaan tukemaan heidän taloudellisesti vastuuttomat vanhemmat, jotka asuvat ylenpalttisesti ilman ajatustakaan, miten ne maksaa laskut, kun he lähtevät työmarkkinoilla.

Vaikka vihaat vanhempasi, 30 osavaltiossa on tyttären vastuulla lakeja kirjoja, jotka teidän äiti ja isä voivat käyttää pakottaa sinut maksamaan heidän elämän perustaitoja tarpeisiin, joten vain koska se on tärkeää saada rehellisesti keskusteluja rahaa lastesi kanssa , se on myös tärkeää keskustella taloudellisia rajoja ja odotukset vanhempiesi kanssa. Sen sijaan mahdollistaa vanhempiesi huono menojen valintoihin pelastamalla heidät pois teidän vaivalla ansaittua käteistä, sinun kannattaa harkita pyytää heitä tavata taloudellinen neuvonantaja. .

4. Cat

Että vapaa PENNUT merkki on väärä mainos. Vaikka halvempaa omistaa kuin koirat, kissa omistus kustannukset välillä $ 7,760 ja $ 15,260 per elinikäinen,. Kuten ihmisen lapsia, jos edes ajattelet olemassa mahdollisuus voit päätyä lemmikin lähitulevaisuudessa, tee tutkimusta todellisiin kustannuksiin omistaa eläimen. Jopa "talousarvio" lemmikki kuten kilpikonnia maksaa paljon enemmän kuin luulisi. Tehdessämme ulkona / kissat rakennukseen vain kissoja oli yksi parhaista mitä olen tehnyt kotitalouksien menoista ja terveyden minun kisut.

 

5. Sinun siivooja

Tiedän. Päivä kun minun siivooja tulee on suosikkini viikonpäivä, liian. Mutta sinulla tukihenkilöstö koska olet työskentelemään pitkiä päiviä tai tehdä sinun täytyy työskennellä hartiavoimin maksaa seurue, joka puhdistaa talon, pesee vaatteesi, hallitsee rahaa, jne ... Onko matematiikka. Mukavuus kotitalousapu voi olla kultainen käsiraudat. Työni maksaa $ 20 tunnissa, mikä tarkoittaa minun täytyy työskennellä kolme tuntia antamaan minun siivooja. Minulle tämä on hieno kauppa. Ei vain minä vihaan puhdistaa kotiini ja rakastan työtä, en voinut siivota talon sekä minun siivooja tekee kolme tuntia. Se sanoi, olisin työskennellä 24/7, jolloin saatiin lemmikkieläinten sitter, puutarhuri, ja kuivapesulassa että antaisi minulle "vapaa-aikaa" ... työskennellä ylimääräistä tuntia.

6. Työnantajasi

Olin uskollinen vanha pomo aivan liian pitkään. Hän alipalkattuja minulle ja antaa tämän tapahtua, koska hän antoi minulle paljon autonomian ja valtuudet minun olla paras Voisin olla työssäni. Rakastin työtäni ja paistatteli imarteluun muita, jotka olivat vaikuttuneita, miten paljon olin tehnyt ulos asentoon. Myös Olin hyvä elävät budjetti, joten minun elämänlaatu työn ulkopuolella oli hyvä, liian.

Oma vapaus työssä maksoi minulle paljon. Olinko maksettu markkina-arvoa, voisin vielä asunut talousarvio ja socked pois ylimääräistä rahaa minun eläkerahasto. Älä pelkää kysyä korottaa. Kun lähdin, että yritys, minun korvaavan neuvoteltu palkka, joka oli kaksi kertaa mitä olin maksettu samasta työstä. Hän rakasti työtä, mutta hänen elämänlaatu työn ulkopuolella oli huomattavasti parempi kuin minun.

Älä minua.

7. kiinteistönvälittäjä

Kiinteistövälittäjät ovat laillisesti velvollinen antamaan tietoja niiden myyjät, jotka auttavat heitä saamaan edullisin heidän kotiin. Valitettavasti ostajat usein unohtaa, että ne eivät ole heidän välittäjän vain asiakkaita. Minun neighborhood, kiinteistömarkkinat on niin kuuma, että ostajilla on saada valmiiksi hyväksyntää pankeilta. Pre-hyväksyntä kertoo aineita, jotka ostaja, joka on tinkiminen $ 420,000 hinta voi todella varaa $ 575,000. On selvää, tämä voi todella alittivat ostajan mahdollisuutta neuvotella, vaikka kaikkein rehellinen välittäjät.

Kiertää tämä eturistiriita, paljon ostajia vuokraus ostaja välittäjät, kiinteistönvälittäjät, jotka muka toimivat vain edun ostaja. Valitettavasti ostaja välittäjät yleensä saada saman 3% komissio leikkasi että kaikki muut välittäjä saa, kun hän saa osallistua toisen asiamiehen listalle, joten ne saattavat rohkaista teitä maksamaan korkeamman hinnan tai sulkea myynti nopeasti, liikkuu joka hyödyttää kaikkia, mutta te, ostaja.

Jos olet uusi alue ja ei ole ystäviä tai työtovereiden suositella hyvä agentti, National Association of Exclusive Ostajan Agents on hyvä paikka löytää välittäjä, joka voi toimia itsenäisesti myyjän tekijöille.

Jos myyt kotiin, varmista, että löydät myyjä, joka on erikoistunut omalla alueella ja on valmis työskentelemään saada sinulle paras käsitellä. Ostin ensimmäisen talon sen pilviin lähtöhinta, ennen kotiin meni jopa markkinoilla, tunnin kuluttua olisin kiertänyt sen. Myyjinä olivat innoissaan nopea ja tyyris myynti tasan kaksi tuntia. Muste ei ollut edes kuiva minun hyväksynyt tarjouksen, kun ystäväni tarjosi $ 6000 yläpuolella lähtöhinta, tietämättä, että talo oli jo pois markkinoilta. Kuka tietää, kuinka paljon rahaa talo olisi myyty ollut myyjän agentti laittaa talon markkinoilla. Ehdottomasti enemmän kuin olin ostanut sen.

8. kirjanpitäjä

Oma kirjanpitäjä erikoistunut luovan teollisuuden. Hän on asiantuntija, mitä veroa porsaanreikiä olemassa videopeli suunnittelijat, ja mitä käsikirjoittajat pitäisi koskaan kirjoittaa elleivät he todella haluavat tarkastettava. Kun mieheni myi talon hän yhteisomistuksessa hänen ex-vaimonsa, minä palkkasi minun kirjanpitäjä neuvoo mieheni paras tapa sijoittaa rahaa myynnistä välttää veroja. Koska fani Big Picture, minun kirjanpitäjä pyysi katsomaan hänen vanha veroilmoituksia. Hän löysi $ 8000 vero alaskirjauksia aiempina vuosina, että hänen vanha kirjanpitäjä oli jäänyt.

Minun kirjanpitäjä on kallis puolella, mutta hän on hintansa arvoinen. Vuosi ennen kuin palkkasi hänet, menin kansallisesti tunnettu verontilityslain ketju verotuksessa apua ja sai täsmälleen puolet tuotto saan minun tyyris kirjanpitäjä. Se kirjaimellisesti kannattaa tehdä ostoksia verotuksen apua.

9. Sinun Rich ystävälle

Olen luotto kaksi varakas ystävät vetää minut keskiluokka antamalla minulle kaikki kiva käsi-me-alamäkiä. Luojan kiitos on vielä ihmisiä elämässäni, joilla on varaa ostaa vähittäiskaupan kuin harrastus. Vaikka on olemassa ilmeisiä taloudellisia etuja, joilla rikkaat ystävät, jotka ovat onnellisia nostaa elintasoa, vain siivoamalla heidän talonsa, sinun rikas ystävät voivat myös tehdä elävät budjetti niin paljon vaikeampaa.

Monet ihmiset mieluummin kamppailevat luottokorttiluottojen, kuin myöntävät, että heillä ei ole varaa jotain. Peer paine pitää ihmiset huono. Se, miksi "Keeping Up With Jonesin" on edelleen asia. Älä Jonesin "naapuri, ja välttää rikkaita ihmisiä, jotka välittävät, että et tiedä, että" kesä "ja" talvi "ovat verbejä.

Onko joku elämääsi, joka pitää sinut huono? Kuka siellä? Ole hyvä ja jaa kokemus kommentteja!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha