9 Amazing Edut Kissanminttu Essential Oil

Tuire Heino Elokuu 8, 2016 Miscellany 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kärsivät usein kramppeja? Oireita kuukautisten antaa sinulle kova aika? On yksi eteerinen öljy, joka voi olla siunaus sinulle - se on kissanminttua eteerinen öljy puhumme!

Haluatko tietää, mitä muilla tavoin kissanminttuun eteerinen öljy voi olla hyötyä sinulle? Pidä käsittelyssä!

Mikä on Kissanminttu Essential Oil?

Kissanminttu eteerinen öljy uutetaan kissanminttua, kukinnan osa alkuperäiskansojen Kiinaan, Eurooppaan ja joissakin osissa Keski-Aasian samoin. Kissanminttu eteerinen öljy on kylmäpuristettu ja höyry-tislattu versio ote kissanminttua kukka.

1. carminative:

Carminative aineilla on kaasun poisto ominaisuuksia. Kaasu loukkuun suolistossa voi jopa osoittautua kohtalokkaaksi. Se voi johtaa tukehtuminen tunne, aiheuttaa rintakipua, ruoansulatushäiriöt, ja jopa nostaa verenpainetta. Kissanminttu öljy on tehokas carminative, ja se auttaa tarjoamaan nopeaa helpotusta kaasua ongelmia.

2. emmenagogue:

Kissanminttu öljy on tehokas emmenagogue, mikä tarkoittaa, että se aiheuttaa hormonaalista eritteiden ja auttaa myös laillistaa kuukautiset. Jos kärsit epäsäännölliset kuukautiset tai tukkeutuminen kuukautisia, kissanminttua öljyä voi auttaa voittamaan kunnossa. Kissanminttu öljy myös helpottaa kuukautiskierron kramppeja ja vähentää kuukautiskipuja.

3. Anti-Spastinen:

Kissanminttu eteerinen öljy on tehokas anti-puuskittainen. Se auttaa lievittämään lihaksikas, suoliston, hengitysteiden ja muut asiaan liittyvät häiriöt. Kissanminttu eteerinen öljy rentouttaa lihaksia vetää ja auttaa myös parantaa puuskittainen kolera.

4. diaphoretic:

Kissanminttu öljy on voimakas diaphoretic, mikä tarkoittaa, että se aiheuttaa hikoilua. Ylimääräinen hikoilu voi tuntua tahmeaa ja haiseva mahdollisuus, mutta se auttaa puhdistaa toksiinien kehosta. Tuoksuva hiki osoittaa, että sinulla on korkea myrkkyjä kehosta. Jos olet kohtuullisen terve, hiki ei haise niin paha. Ylimääräinen hikoilu edistää myös laihtuminen, alentaa verenpainetta, ja jopa edistää yleistä hyvinvointia.

5. nervine:

Kissanminttu öljy on tehokas nervine, mikä tarkoittaa, että se edistää terveiden hermoja ja toimiva hermosto. Kissanminttu öljy voi estää ja helpottaa oireita monia hermoston häiriöt, kuten käsien vapina, hermostuneisuus, huimaus, Alzheimerin, kouristukset ja hidas refleksit. Nervine ominaisuudet kissanminttua öljyä tekevät siitä ihanteellisen tonic hermostoon.

6. stomachic:

Kissanminttu öljy on tehokas mahalaukun. Se pitää vatsasi toimii hyvin ja vaikuttaa ruoansulatukseen. Kissanminttu öljy voi parantaa vatsavaivoja, kuten haavaumia ja ylimääräinen sappeen. Öljyn säätelee hapon määrää vatsassa. Happamuus voi johtaa vaurioita ja jopa syövyttävät sisävuori vatsassa. Toivotut happamuus yleensä tapahtuu, jos sinulla on matala sapen tasot vatsassa. Kissanminttua öljyä auttaa säätelemään näillä tasoilla ja on tehokas lääke happamuus ja muut asiaan liittyvät olosuhteet.

7. Diureetti:

Kissanminttua öljy on luonnollinen diureetti, ja se edistää asianmukaista virtsaaminen. Se lisää virtsaamistiheydessä ja on tehokas ihmisille, jotka kärsivät veden kertymisen tai munuaisten vajaatoiminta johtuu turvotuksesta. Kissanminttu öljy valuu ylimääräinen vesi läpi virtsaaminen. Voit myös käyttää kissanminttua öljyä alentaa verenpainetta, vähentää painoa ja puhdistaa kaikki myrkkyjä läsnä elimistössä.

8. Sedative:

Kissanminttu eteerinen öljy on erinomainen rauhoittava. Se auttaa asettaa sinut nukkumaan ja helpottaa jännitystä ja ahdistusta. Kissanminttu eteerinen öljy rentouttaa sekä kehon ja mielen.

9. Piriste:

Kissanminttu öljy on tunnettu nautintoaine ominaisuuksia. Se auttaa edistää ruoansulatusta, verenkiertoa, ja endocrinal järjestelmän. Kissanminttu öljy stimuloi kaikki tärkeimmät järjestelmät kehon ja edistää myös terveen toiminnan näiden järjestelmien.

Toivomme löysit hyödyllisiä tietoja. Tiedätkö muita käyttötapoja tai terveyshyödyt kissanminttua eteerinen öljy? Kerro meille täällä. Jätä kommentti alla olevaan ruutuun. Haluaisimme kuulla sinusta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha