8 Yhteinen Auton korjaus virheitä, jotka voi maksaa

Naemi Elomaa Tammikuu 27, 2017 Miscellany 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
8 Yhteinen Auton korjaus virheitä, jotka voi maksaa

Kunnes ostin ensimmäisen uuden auton omalla kovalla työllä ansaitut rahat, otin edellinen, hyvin käytettyjä autoja itsestäänselvyytenä. Huolto schmaintenance, ajattelin - vaikka tämä todennäköisesti johti useimmissa näistä ajoneuvojen suoraan ylös punking ulos minua. Kuten, pysähtyen keskellä tietä ja koskaan aloittaa uudelleen, koska heillä olisi ollut riittävästi. Isäni ei ollut onnellinen siitä ensimmäistä kertaa, ja hän ei ollut kiinnostunut minun huolimattomuudesta kolmannen kerran noin myöskään. Joo - se oli huono.

Tietenkin, olen wised koska minun teini-ja college päivää - jos vain siksi huolto- ja korjaustyöt tulee ulos taskussani nyt. Silti on vielä kulmat Yritän leikata siellä täällä, koska olen varma et, liian. Valitettava tulos että frugalness kuitenkin voi muuttua entistä kalliimpi näköpiirissä tiellä, jos et ole varovainen.

Katsomaan näitä yleisiä auton korjaus virheitä, että sinun kannattaa välttää ettei haluat lompakon käynnissä tyhjä.

1. Käytä Alennus Mekaanikko

Me kaikki haluamme säästää muutaman taalaa autojen korjaukset, varsinkin jos mitä on vaihdettava on jo kallista. Mutta kuten kaikki lääkärit ja lakimiehet eivät ole samanlaisia, eikä ovat mekaniikka - ja se on paras taloudellinen intressi tietää ero. Nyrkkisääntöni kun hinta on huolenaihe on yleensä mennä keskelle tietä - ei halvin, ei kallein, mutta jossain keskellä. En vertaa hintoja tarjoajien välillä harkita online-arvosteluja, ja myös pyytää ystäviä ja perheitä viittauksista.

Rob Infantino toimitusjohtaja Openbay, sovellus verrata, kirja, ja maksaa auton korjaukset, sekuntia, että filosofiaa.

"Valitse myymälä, joka on kätevä sinulle ja joka on hyvin mitoitettu", hän sanoo. "Jos jahdata alin hinta, et välttämättä saada laadukasta palvelua. Tukevat kauppa arvosteluja useita sivustoja, kuten Google, Openbay, ja Yelp. Auton korjaus voi olla haittaa, joten varmista, työ on tehty kerran ja tehty hyvin. Et halua olla suunnata takaisin on huono korjausta kiinteä joku muu. "

2. täyttö moottorin väärä paino / tyyppi Oil

Ongelmani ei välttämättä täyttämällä autoni moottorit väärä paino tai öljyluokkaa, vaan että en täytä moottoria öljyllä hyvin usein, jos ollenkaan. Ja sen vuoksi, voisit täysin kuullut minua tulevat kolmen korttelin päässä.

Richard Reina, koulutus johtaja CARiD, suosittele että käytäntö, tietenkin, mutta myös antaa tietoa siitä, miksi sinun pitäisi mieleen öljyn käytät, etenkin paino ja tyyppi.

"Vaikka tämä ei yleensä aiheuta katastrofaalisia moottorihäiriö, käyttäen väärä öljy aiheuttaa moottorin ajaa tehottomasti ja heikkenee ajan myötä", hän sanoo. "Varmista kiinnittää huomiota tyypin öljyä auton suosittelee - synteettinen, osittainen synteettinen, tai ei-synteettisiä - ja että käytät oikea paino autoosi ja ilmasto, ja älä vain valita, mitä on myynnissä."

3. ohittaminen Oil Change Yhteensä

Tämä on melko paljon, miten räjäytti suurimman osan autojen moottorit, kuten olet todennäköisesti ongelmitta nyt. Ehkä Oletin öljynvaihto keiju olisi syöksyä alas keskellä yötä joten en tarvitse huolehtia siitä? Asiat ovat hieman epäselvä päässä tuolloin. Jälkikäteen olen voinut pelastaa vanhempani, minä ja minun college kampuksella turvallisuusosasto maailma vaivaa, jos olin juuri ottanut 30 minuuttia pois minun päivä muutaman kerran vuodessa juolahtaa Jiffy Lube.

4. Letting Dirty Suodattimet Mene Ei muutoksia

Ilman ja polttoaineen suodattimet ovat tärkeä osa auton anatomia että kun jättää vartioimatta voi johtaa suurempiin ongelmiin. Kuten Bankrate.com asian ilmaisee, "Dirty ilman tai polttoaineen suodattimia voi aiheuttaa erilaisia ​​antureita auton epäonnistua, jolloin korjaus Bill satoja dollareita. Epäonnistui anturi on yhteinen syy" tarkista moottori "valaisemaan ja myös johtaa moottorin sytytyshäiri- öitä. Mikäli tätä ongelmaa voi aiheuttaa suuremman ongelman katalysaattorin puuttuessa, mikä johtaisi auto ei kulje päästöjä tarkastus kunnes se on korjattu hintaan lähestyy $ 1,000 paljon autoja. "

 

5. luopumalla Määräaikaishuolto

Uskokaa tai älkää, autosi manuaalinen on toinen tarkoitus lisäksi vie tilaa hansikaslokerossa. Se sisältää kaiken mitä tarvitsee tietää auton, sekä tietoa, kun pitäisi olla auton tarkastettu ja viritetty. Näiden ohjeiden antaa autossa parhaat mahdollisuudet mahdollisimman pitkäikäisyys - ilman kalliita korjauksia joka kolkassa - mikä pitkällä aikavälillä, voi säästää tuhansia dollareita huolto ja tarvetta ostaa uuden auton ennenaikaisesti.

6. Unohtaminen Kierrä Renkaat ja Tarkista ilmanpaine

Ei pyörivät renkaat tai tarkistamalla ilmanpaineen säännöllisesti voi aiheuttaa epätasaista Kulumisen ja heikkeneminen renkaat, joka johtaa monia muita mahdollisia ongelmia kuten rasitusta ohjauksen ja alustan osat, epätasainen veto, ja tärinää ajettaessa.

"Useimmat kaupat vuorottelee renkaat nimellistä korvausta, tai voit tehdä tämän itse, jos sinulla on Jack ja jack seistä kotona", Reina sanoo. "Ilmanpaine voidaan helposti tarkastaa useimmat paikalliset huoltoasemat."

Ja muistakaa, ilman lämpötila vaikuttaa renkaan inflaatio, joten vaikka renkaat eivät vuoda ilmaa, he vielä tarkastettava sään muutoksia koko vuoden.

7. Näkymät kuluminen Jarrupalat

Ihmiset punastumaan kun kääntyä kulmasta? Voi selvittää, mitä se screeching ääni on kun tulet stop-merkin? Se on todella teidän jarrut huutaa apua, ja sinun pitäisi olla, että katsoin ennen kuin tulet haittaa teidän koko naapuruston, tai, tiedäthän, joudut onnettomuuteen.

"Korvaamalla jarrupalat säännöllisesti, voit itse säästää rahaa, koska jarru roottori kestää paljon kauemmin kun tyynyt vaihdetaan säännöllisesti", Reina sanoo. "Jos tyynyt jäävät, kunnes ne ovat täysin kuluneet, ne naarmuttavat ja pisteet roottori. Kun vaihdat jarrut, kallein osa työtä on roottorit, joten säilyttää ne säästää rahaa pitkällä aikavälillä."

8. laiminlyönti Brake, Transmission, ja muut nesteet

Yksi sana: Jäätymisen. En oppinut sitä, kunnes se oli liian myöhäistä, mutta siellä on vielä toivoa sinulle. Lisäksi talviolosuhteisiin autosi pakkasnestettä kuitenkin muitakin nesteitä autossa on lisäksi polttoaineen toimimaan tehokkaasti. Voit tarkistaa omistajan käsikirjan varten luettelo nesteiden ja niiden muutos aikataulut pysyä päälle asioita. Tärkeintä on, voit säästää rahaa edessä ja backend tekemällä sitä itse. Useimmat näistä nesteet on helppo vaihtaa jopa kaikkein Clueless kuljettajien; Olen elävä todiste. Jos et ole täysin varma, mitä olet tekemässä, kysy joku jyrkempi ystäviä. He luultavasti tietää mitä kuuluu, ja ne eivät mielessä auttamassa - niin kauan kuin he voivat nauraa teille vähän ensin.

Onko olemassa muita kalliita, mutta yhteinen auton korjaus virheitä, jotka haluat lisätä tähän luetteloon? Haluaisin tietää kommentit alla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha