8 uusien autojen varasti shown at Goodwood Festival of Speed

Niina Suominen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vuodesta 1993, Goodwood Festival of Speed ​​on ollut yksi suurimmista autoteollisuuden tapahtumia maailmassa. Held heti Le Mansin 24 tunnin ajo, sen juhlat houkutella joitakin kaikkein legendaarinen autoja kautta historian. Se on avoin rakkauskirje auto, paikka, jossa voit nähdä Le Mans-palkittu Jaguar, ennen sotaa Alfa Romeo, ja ennakkoversioita Ford Mustang kaikki samana päivänä.

Päälle houkutella blue-chip klassikoita sen Concours tason autonäyttelyssä, kohokohta on vuosittainen kukkula kiivetä, jossa kaikki vuosikerrasta Racers upouusi hypercars voi keuliminen mitä heillä muokkaamisella ylös perusteella Goodwood Estate. Tänä vuonna, kokoelma uusia autoja oli lähes tarpeeksi hyvä varastaa ukkosen kymmeniä korvaamaton vuosikerta metallia. Kuumasta luukut seurata vain hypercars, tämän vuoden Festival of Speed ​​kokosi auto- menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus paremmin kuin mikään muu tapahtuma maailmassa.

Vuodesta monia, monia ikimuistoisia autoja esillä, tässä on 8 uusien autojen lähes varasti shown tämän vuoden Goodwood Festival of Speed.

8. Aston Martin Vulcan

Kun Aston Martin julkisti $ 2.3 million hypercar aiemmin tänä vuonna Geneven autonäyttelyssä, se hämmästytti autoteollisuuden maailma - ja että oli pelkästään liikkuvan mock-up. Goodwood, Aston valloilleen täysin toimiva Vulcan kaikissa sotkeutumista, renkaiden murskaamista kunniaa, ja se varmasti ei petä. Kanssa 7,0 litran V12 tuottaa yli 800 hevosvoimaa, Aston sanoo se voi mennä nollasta 60 alle 3 sekunnissa, ja max pois hieman yli 200 mailia tunnissa. Ongelma? Vain 24 autot rakennetaan, ja mikään niistä on katulaillinen.

7. Ford Focus RS

Vaikka Eurooppa on ollut sotasaaliit Fordin Rally Sport autoja 1960-luvulta lähtien, he ovat kiellettyä hedelmää yhdysvalloissa - asti, että on. 2016, me vihdoin saada Fordin kuumin luukku, ja Goodwood kukkulalla kiivetä, saimme paras etsiä vielä, mitä se voi tehdä. Kanssa ralli / ajautuminen legenda Ken Block ratissa, RS teki lyhyen työn veistämällä Goodwood n kulmat, ja laittaa kaikki sen 345 hevosvoimaa töihin. Jossa valta menee kaikki neljä pyörää kiitos Fordin uusi momentti-vectoring neliveto järjestelmä, RS on tehokkaampi kuin V6 ja EcoBoost Mustangit, ja pitäisi olla hetkessä suorituskyvyn auton haastaja, kun se osuu US näyttelytilojen myöhemmin tänä vuonna.

6. Renault Alpine Celebration

Vaikka paljastettiin 24 tunnin LeMans sa käsite, Renault Alpine Celebration on lyömällä kaduilla vuonna 2016, ja oli käsi Goodwood ohella muita historiallisia Alpine autoja auttaa juhlia brändin 60 vuotta. Koska vuonna 2016, tuotanto Alpine on puolivälissä varustetuille taistelija asetettu ottamaan tykkää porsches Boxter ja Cayman, ja Alfa Romeo 4C. Valitettavasti on todennäköisesti tehdä sen tavalla yhdysvalloissa.

5. Honda Civic Type-R

Kun tulossa suurin "tulee ne, eivät he" Automotive keskustelu miesmuistiin, Honda ilmoitti, että ne tuovat Focus RS-taistelut Civic Type-R Yhdysvaltoihin - sen seuraavan sukupolven. Siihen asti, meidän täytyy ihailla mitä Daily Mail on puhuttu "ihmisten superauto" kaukaa. Jossa huippunopeus 167 mailia tunnissa, ja nollasta 62 aikaan 5,7 sekuntia, Type-R on nopein etuveto tuotanto auton koskaan limittäin Nürburgring, ja on nykyinen pomo kuuma luukku segmentti. Tulemme laskee alas päivää, kunnes se tulee yhdysvalloissa.

4. Lotus 3-Eleven

Lotus ei välttämättä ole resursseja sen kilpailijat, mutta se oli melko tuottava 2015 toistaiseksi. Paljastettiin Goodwood, 3-Eleven on rata-valmis peto että vain niin sattuu olemaan tehokkain Lotus koskaan rakennettu. 450 hevosvoimaa puolivälissä mounded ahdettu V6, Lotus väittää, että 1984 punnan rotu-spec versio tulevat nollasta 60 alle 3 sekunnissa, ja ylhäältä ulos välillä 174-180 mailia tunnissa. Lotus palaavat Yhdysvaltoihin 2016, siellä ulkopuolella mahdollisuus tulemme näkemään 3-Eleven pörinä noin yhdysvalloissa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

3. Nissan Juke-R 2.0

Vuonna 2011, muutama Nissanin insinöörit tuli hulluksi ja kiilattu voimansiirto peräisin GT-R superauto osaksi subcompact Juke crossover, luo Juke-R Nismo, yksi outo suorituskyky autot, kaikkien aikojen. Se osoittautui niin hyvä ajatus, että se jopa myi harvat - noin $ 660,000 kukin. Joten miten Nissanin hullujen tiedemiesten seuraa, että jopa? Tekemällä sen kaiken uudelleen. Paljastettiin Goodwood, Nissan laittaa tehokkain GT-R voimanlähteen saatavilla pieneen Juke, luo 600 hevosvoimaa twin-turboahdettu Juke-R 2.0, crossover, joka vie nukkuja auto konseptin aivan uudelle tasolle. Vielä ei ole tuotantoa, mutta älä odota sen olevan yhtään halvemmaksi kuin aikaisemmin autoja.

2. Peugeot 308 GTi

Muskeliautoista koskaan täysin kiinni Euroopassa; sen sijaan kaikkein suorituskykyisten autojen valinta ovat mielettömän nopea kuuma luukut, ja uusi 308 GTi on Peugeot kuumin vielä. Paljastettiin Goodwood, Ranskan luukku ei ole niin nopeaa kuin Focus RS tai Type-R, mutta jopa 270 hevosvoimaa ja nollasta 60 aikaan 6 sekunnissa, se on enemmän kuin tarpeeksi jättää standardin Volkswagen GTI vuonna pöly. Kuten Renault Alpine, vaikka ei ole mitään mahdollisuutta näet 308 GTi Amerikassa ennen sen tarpeeksi vanha vapautetaan 25 vuotta tuontikiellon.

1. Ferrari 488 GTB

Kuusi vuotta, Ferrari 458 Italia on ollut selkäranka yhtiön Uusimmat. Mutta sen jälkeen Onnistuneen ajon, 458 korvataan kokonaan uusi 488 GTB. Vaikka se paljastettiin tämän vuoden Geneven autonäyttelyssä Ferrari anna uskollinen saada parempi katsoa sitä sen luonnollinen elinympäristö - edessä rönsyilevän Estate ympäröi muita Ferraria. Jossa muotoilu on enemmän evoluution kuin uraauurtava, 488 GTB ojien 458: n vapaasti hengittävästä mylly puolivälissä asennettu 3,9 litran twin-turboahdettu V8 hyvä mahtava 661 hevosvoimaa, joka olisi tarpeeksi hyvä ottaa auton nollasta 62 3 sekunnissa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha