8 Tyypillinen Breakfast ympäri maailmaa

Unto Niinistö Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta. Kiitos ty Kiitoksia jakamisesta. ohita pekonia! Costaricalaisen aamiainen näyttää parhaat!

Voisitko syödä riisiä ja papuja aamiaiseksi? Entä misokeittoa tai paistettua riisiä? Niin unappealing kuin se kuulostaakin monille länsimaalaiset, nämä elintarvikkeet ovat yleisiä levyillä eri puolilla maailmaa. Katsomaan mitä aamiaisella näyttää ympäri maailmaa, ja jakaa tyypillinen aamu ateria meille kommentit!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Huhtikuu 16, 2017 | 19:07:26 | myöhemmin 8 kuukautta
Väinämö Sirola
  Like 3   Dislike 0

Kaipaan perinteinen jordanialainen aamiainen: kulhoon kuumaa fuul, mopped kanssa vastaleivotun khubez. Hummus, kylmä dip keitettyä kikherneet sekoitettu sitruunan mehu, valkosipuli, seesami ja oliiviöljy, on kevyempi. Myös suolaisia ​​leivonnaisia, kuten khubez bayd ja purra kokoinen leivonnaiset kolmiot täynnä juustoa, pinaattia, perunaa tai lihaa. Suuremmat leipomot myös paksu patongit, seesami-siemen leipä renkaat, paksu laatat rapeita paahtoleipää ja karkea ruskea leipää. Sekä joitakin oliiveja ja vuotava jogurttia tai kermainen jogurtti.

Huhtikuu 18, 2017 | 01:04:37 | myöhemmin 8 kuukautta
Seem Kekkonen
  Like 5   Dislike 2

täällä uk, aamiainen voi koostua paahtoleipää ja hilloja / voita jne, papuja / muna / juustoa paahtoleipää, muroja, "täysi Englanti" tai tähteet viime yön illallinen!

Huhtikuu 18, 2017 | 09:23:55 | myöhemmin 8 kuukautta
Ruut Kuusi
  Like 0   Dislike 2

Nice tietoa mitä muut syödä. Olen Intian ja teemme syödä paljon riisiä perustuu aamiaisen. Rakastan idlis jotka höyrytettyä riisiä jauhot kakkuja ja syödään tuoreita chutneys valmistettu grammaa tai pähkinöitä tuoreita yrttejä, chili ja valkosipuli. Muita suosittuja breakfast ruokia valmistettu riisi ovat Dosa - suolaisia ​​ohukainen jälleen tarjoillaan chutneys; pahoinpideltiin riisi tai riisimurot keitetty sipulia, chiliä, yrttejä.

Huhtikuu 18, 2017 | 12:51:49 | myöhemmin 8 kuukautta
Verneri Honkanen
  Like 3   Dislike 1

Erilaisia ​​värikkäitä ja maukas aamiainen valintoja tarjotaan, ovat yrittäneet melkein mitä aamiaiseksi yhdistelmästä hedelmiä, hummus ja keksejä, kanaa, pihvi kasvikset, munia, juustoa, sämpylöitä, rempseä kotitekoisia keitto, jyvät mainitakseni vain muutamia. Kiehtovia eksoottisia kohteita ulkomailta!  Aamiainen on mitä sopii sinulle, mutta toivottavasti yksi on aikaa valmistautua, koska se on erittäin tärkeä ateria joissa polttoaineet sinua til lounas. Joskus niille mennä se tarkoittaa valmistella sitä iltana sijasta ryntää ulos ovesta vieressä mitään tai vielä pahempaa, ei mitään. Siellä olisi voinut olla useita kuvia samalla sivulla, mutta luulisin enemmän sivuja tuo lisää mainontaa. Joillekin odottaa asioita ladata saa kiusallisia varsinkin kun se on yli viisi sivua.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha