8 TV-ohjelmat Palatakseni helmikuussa

Taija Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Olemme lähestyy nopeasti aikaan vuodesta, jossa kaikki meidän suosikki talvi TV palaavat. Olen ollut kuukauden koska he ovat olleet ilman, ennakointi on rakennettu turvota, ahdistunut fanit haluavat tietää, mitä seuraavaksi surmasi kantaesityksiä. Nyt kun olemme hyvin uuteen vuoteen, se on niin erityinen kuukaudella, jos kaikki nämä kysymykset saavat vastaukset. Vuodesta aloitteleva osoittaa tulossa pois onnistunut ensimmäinen pari vuodenaikaa TV veteraanit jotka chugging pitkin, ei ole pulaa asioita katsomaan tulla helmikuussa.

On tärkeää merkitä alas tärkein kantaesityksiä, ettette missaa ja on pakko pelata catch-up kun puolet kauden kulkee ilman että tiedät. Olemme täällä antaa alasajoa mitä kannattaa varoa tätä ensi kuussa, joten tehdä muistiinpanoja!

1. Musta lista

Tekemällä sen midseason ilta, NBC: n musta lista on nopeasti tullut verkon lippulaiva draamaa, kiitos suurelta osin työhön James Spader kuten lyijyä. Otamme saada lopullinen kolme jaksoa Season 2 näissä lähiviikkoina, lupaava enemmän juonittelua ja jännitystä kuin koskaan ennen. Kenellekään ei vakuuttunut, sinun tarvitsee vain maraton läpi Kausi 1 Netflix ymmärtää, mitä kaikki hype on noin.

2. American Dad!

Seth McFarlane American Dad! ylitti nopeasti sen edeltäjä Family Guy kannalta sen nokkeluutta ja huumoria. Lähes 11 kautta myöhemmin, se on tullut tukipilari sekä FOX ja TBS animaatio Uusimmat. Alkupuoliskolla Kausi 11 suljetaan tämä viime joulukuussa, ja on asetettu käynnistää ylihuomenna Super Bowl helmikuussa. Show ei yleensä seuraa paljon mitään muistuttava tontti kaari, joten siellä ei ole paljon voimme otaksua uusi kausi on ulkopuolella tavaramerkki Seth McFarlane huumoria se ilmentää. Se sanoi, se on silti en voi piti komedia faneille tämä ensi kuussa.

3. Viime viikolla tänä iltana John Oliver

Sen perustava kausi, John Oliverin hurjan suosittu uutiset-keskeinen talk show HBO ylitti nopeasti edeltäjänsä kuten Daily Show ja Colbert Report sen keskittyminen pitkän muodossa tutkiva raportointi. Se sisältää edelleen yleinen nauraa odotat osoittavat, että pitäisi olla komedia, mutta todellinen ydin Oliverin tyyli on kouluttaa samalla säätämällä osuvia yhteiskunnallista muutosta. Se on todella määritelty sen 15- 20 minuutin segmenteissä, jotka käyvät läpi kysymyksiä, kuten drone lakkoja, meidän vankilajärjestelmää, ja ulkoasiainministeriössä hienohampaisella kampa.

4. The Walking Dead

Back in 2010, The Walking Dead tuli juliste lapsi huippuosaamisen zombie genre. Sittemmin siitä tuli yksi-katseli näyttää kaikki televisio, kutu haara ja talk show. Nyt se on asetettu valmiiksi pois viidennen kauden selvästi beardier Rick Grimes ja yhtiö ottaa vain pakeni painajainen vankilassa, joka oli Terminus. Myös aloittamassa väljemmille suoraan jälkeenpäin on Chris Hardwick puhuu Dead, alasajon jokainen uusi episodi näyttelijät ja julkkikset.

5. Rizzoli & Isles

Rizzoli & Isles on saattanut alkaa jo vuonna 2010, mutta aikana ajaa, se muuttui TNT: n kuumin hyödyke. Paljolti menettelyyn rikos draama, se keskittyy monimutkainen suhde kahden naisen johtaa soittaa myös iso osa. Yksi on kova laskelmoiva, ei tavallinen poliisi, kun taas toinen on bookish ja älykäs kuolinsyyntutkija, jotka yhdessä muodostavat duo, joka on nähnyt onnistunut lähes kuuden vuoden aikavälillä. Uudistettu kuudetta kausi, viidennen verhoaa kanssa kolmessa viimeisessä jaksot potkiminen pois 8. helmikuuta.

6. Perception

Syöttäminen lopulliseen viisi jaksoa, Perception käynnistymässä sen kausi 17. helmikuuta Se on jälleen yksi TNT: n rikollisuuden näytelmiä, jossa skitsofreeninen neuropsychiatrist joka auttaa FBI niiden vaikein tapauksissa. Tärkein merkki Dr. Daniel Pierce käyttää hänen hyödyllisiä hallusinaatioita ja osaamista ratkaista rikoksia samalla lovably vaikea tulla toimeen. Sen viisi-kausi lasku oli hyvä, ja nyt on aika sanoa hyvästit.

7. Survivor: Worlds Apart

Voimissaan 30 vuodenaikaa, Survivor palaa sen uusin iterointia kuin eri planeetoilta, tällä kertaa koostuu kolmesta heimojen jaettu sosiaalinen luokka. On varmasti mielenkiintoinen sosiaalinen kokeilu täynnä säännöllisesti määrä todellisuuden draama, joka säveltää näyttää. Saamme hyvä tarkastella, mitä se näyttää, kun sininen, valkoinen, ja ei Työntekijöistä kohtaavat paremmuudesta uusin kausi, joka on ylivoimaisesti NBC: n arvokkain kohde juuri nyt.

8. House of Cards

Frank Underwood on palannut suurempana kuin koskaan, joilla ohjataan itsensä puheenjohtajakauden päätteeksi viime kaudella. Nyt hän tekemisissä laskeuma hänen piirtämistä, kun hän saa selville, kuinka raskas kuninkaan kruunu on. Kaikki 13 jaksoa on katsottavissa Netflix tulevat 27. helmikuuta tehdä niin fanit voivat katsella kaikkea kerralla, tai tilaa ne pois vastaavasti. Mitä haluat tehdä, House of Cards on yksi poliittinen draama ehdottomasti voi olla huomaamatta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha