8 tapaa Boost naapuruuden ja kodin Arvo

Josefiina Mäki Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
8 tapaa Boost naapuruuden ja kodin Arvo

Lähiöissä ovat dynaamisia ympäristöjä ja käydä läpi Ebbs ja virtaa kuin useimmat muut asiat maailmassa. Taantuma ja massa Foreclosures on viiden viime vuoden aikana nopeuttanut tätä prosessia monissa yhteisöissä koko läänin, ja olemme vasta nyt alkaneet nähdä asteittainen käänne lähiöissä, jotka kaikki mutta hylänneet asunnon ylösalaisin niiden kiinnitykset.

Jos olet juuri muuttanut uuteen naapuruston tai ovat huolissaan tilasta paikka, että olet kutsuttu kotiin vuosia, täällä on kahdeksan strategioita auttaa kipinä herätyksen.

1. organisoi

Vahvat lähiöissä rakennetaan motivoituneita ja järjestäytyneen naapureita. Ensimmäinen askel elvyttää kamppailee yhteisö tai perustamalla suuri uuden naapuruuspolitiikan on saada järjestetty. Tässä miten:

 • Puhu asunnon ja vuokralaiset oppia lisää yhteisön ja sen erityishaasteita.
    
 • Kehitetään johdonmukainen viestintäkanavia.
    
 • Aseta ensisijainen ja toissijainen tavoitteita lähistöltä.
    
 • Aikataulu säännöllisiä tapaamisia, joissa on selkeät esityslistat.
    
 • Työ kaupungin virkamiehet tarjota muita infrastruktuuriin, joka voi olla tarpeen tai jotka voisivat lisätä elämänlaatua asukkaille.

2. Light It Up

Riittävä valaistus on usein laiminlyöty osa luoda turvallinen ympäristö. Toimiva katuvaloja, piha valot, liike-herkkä, ja polku valaistus voi auttaa kaikkia asukkaita olonsa turvalliseksi - erityisesti eläkeläiset, yksinhuoltajat, lapset, ja illalla kävelijöille ja juoksijoille. Hyvä valaistus tukee myös valvonta ponnisteluja ja lähipoliisitoiminnan aloitteita.

3. Beautify

Paras lähiöissä heijastavat ylpeys ja omistautuminen niiden asukkaiden. Kriittisesti tarkastella yhteisiä tiloja paikkakunnalla. Mitä voitaisiin tehdä paremmin? Millä aloilla voisi hyötyä joitakin hyviä vanhanaikainen TLC?

Kasvien kukat, maalata aidat, puhdas graffiti, suunnitella yhteisön puutarha, ja laastari rikki kääntyessään tai jalkakäytävät. Ennen kuin huomaatkaan, lähistöltä alkaa visuaalisesti heijastaa energiaa, elinvoimaa, ja kovaa työtä sen asukkaille.

4. Kehitetään sosiaalisia tiloja

Ihmiset kokoontuvat helpommin kun on nimetty commons tai sosiaalinen tila. Mieti mitä alueita lähistöltä voisi tulla keskus illanviettoihin, lämpimän sään kokouksissa, tai potlucks. Onko vapaana paljon, että voitaisiin maisemoidaan tai muuttui väliaikainen yhteisön puisto kanssa omistajan lupaa? Onko lähellä kaupungin puisto kävelyetäisyydellä että voisi tulla lähistöltä epävirallinen kokoontumispaikka? Ole luova; tutkia mikä toimii omalla alueella ja tehdä siitä osa kankaan lähistöltä identiteettiä.

5. Varo Each Other

Viralliset ja epäviralliset naapuruston vahtikoira ohjelmat ovat olennainen osa luoda turvallinen ja turvallinen yhteisö. Onko osa pikkukaupungin tai suurten kaupunkien alueella, katsella ohjelmia edistää "se kestää kylä" asenne yhteisön turvallisuutta.

 

Kannusta osallistumista kaikille asukkaille ja perustaa selkeän menettelyn Kasvavat pieniä ja suuria asioita. Jos lähistöltä kiistää jatkuvasti korkea rikollisuus, anna paikallisten lainvalvontaviranomaisten tietää ohjelma ja työskennellä heidän kanssaan tarkentaa ohjelman turvallisuusstrategioita.

6. Juhli

Secure kadun sulkeminen lupa kaupunkisi ja juhlat. Vapunpäivä tai Halloween juhlia voi sisältää kaikki klassiset ainesosat - potluck illallisia, keikkuivat omenoita, muna tosses, kasvomaalausta, ja elävää musiikkia. Eläköön vastuullisesti yhdessä kannustaa naapurimaiden sekoittaa ja seurustella rento ja kevyeksi ympäristö - rakentaminen joukkovelkakirjojen ja henkilökohtaiset suhteet, jotka auttavat siirtää muita yhteisön aloitteita eteenpäin.

7. Luodaan viestintäkanavat

Käytä tekniikka pitää jokainen silmukka. Luodaan sähköpostia jakelulistan tai kuukausittain e-uutiskirje lähistöltä. Sisällytä säännöllinen viestit -osassa uutisia, tapahtumia, asioita, ja rikosilmoituksen. Ota laajempi toimituksellinen näkökulmasta ja tutkia miten kaupungin ja maakunnan uutiset voivat vaikuttaa lähistöltä. Vanhemmille tai ei-kiinteä asuvien, lisätä etanapostin vaihtoehto uutiskirjeen ja järjestää puhelimen puu, jotta ne voidaan sisällyttää viime hetken kokousten tai tapahtumia.

8. Isäntä säännöllisesti tapahtumia

Sinun ei tarvitse katua sulkeminen lupa rento naapuruston nyyttikestit tai kirppis. Säännöllisesti tapahtumia auttaa pitämään naapuruston asukkaat kihloissa, keskustelevat keskenään, ja keskittyi rakentamassa parempaa ja turvallisempaa yhteisöä. Kuten voit järjestää ja ajoittaa säännöllisesti tapahtumia, älä unohda vanhuksia lähistöltä; pyytää vapaaehtoisia tarjota mitä logistista tukea ne saattavat tarvita osallistua täysimääräisesti.

Suuri lähiöissä tuntuu pikku kyliä sisällä suurempia kaupunkeja, jotka tarjoavat asukkaille identiteetin ja yhteisön. Ja parempi lähiöissä rakennetaan yksi askel kerrallaan yhdistämällä organisaatio, päättäväisyyttä, ja yksinkertainen kasvot aikaa. Asukkaat onnistuneesti elvyttää heidän yhteisönsä "ohi ja muokata heidän futuurit ottaa ennakoivan lähestymistavan, toimitusjohtaja laiminlyöty näkökohtia -osassa ja harjoittaa kykyjä, taitoja, ja energian kunkin asukas.

Oletko kytketty naapurit? Mitä työskennellyt tuoda yhteisöön yhdessä?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha