8 suosituinta Mehndi Tattoo mallit

Siviä Seppänen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Mehndi on erottamaton osa intialaista kulttuuria. Koska sen valtava suosio ja sen jatkuva seos eri kulttuureihin, olemme todistamassa erilaisia ​​mehndi. Mutta Mehndi ei ole vain käsiin, mutta sitä käytetään myös tehdä väliaikaiset tatuoinnit ympäri maailman. Oikeastaan ​​Mehndi on eräänlainen luonnollinen väri ja toisin kuin normaali tatuointi mustetta, niin ei haittaa ihoa ja aiheuttaa kipua. Se on täysin vapaa kaikista kivulias prosesseja. Joten jos haluat mennä mehndi tatuointi meillä on hienoja malleja näyttää kaikki:

 1. Tämä on omiaan tekemään takana. Se tekee hihaton tai riimu topit näyttävät viileä kanssa kukka kuvio. Kuvio on yksinkertainen ja sopii naisille tahansa ikäryhmässä. Plus se on täysin turvallista ja kivuton.

 2. Joten olisi morsiamet - Haluatko joitakin malleja, jotka parantavat takaisin joka .Voit olisi yllään? Sitten meillä on suuri mahdollisuus voit kokeilla. Tämä tyylikäs muotoilu näyttää hyvältä morsian sen kukka ja riikinkukko malleja. Myös lisätty helmiä ja bindis tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat lisätä hieman säihkettä niiden takaisin. Myös jos haluat, voit tehdä tämän suunnittelu ja pitää helmet ja kivet sivuun. Tämä muotoilu voidaan myös laajentaa kätesi Mehandi ja se näyttävät kauniilta tahansa morsian.

Nyt saada 50% Off On Our Suosituimpia Mehndi kurssi - "Opettele Mehndi vain 4 tuntia"

 3. Me tytöt rakastavat Merenneidot, emme? Sitten miten sinusta kokeilla Merenneidot tatuointi malleja kehosi liian? Voit tehdä tällä grafiikalla missä tahansa haluat. Se on hyvin naisellinen ja varmasti yllättää ketään.

4. Me rakastamme kaulakoruja ja kun voimme olla niitä käyttämällä Mehendi, sitten ei mitään, kuten se. Tämä on niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja ovat niiden kaula värjätty melko kaulakoru malleja. Melko söpö oikea?

 5. Toinen selälle. Tämä ei ole heikkohermoisille lämmitetty. Se on melko suuri ja on paljon taidokkaasti tehty malleja ja kuvioita. Mutta yksi asia on varma, tämä ryhtyy oman sanattomaksi. Tatuointi tehdään punainen mehndi joka tekee tällä grafiikalla varsin erilainen musta Mehndi joka on yleensä tapana tehdä tatuointi.

Nyt saada 50% Off On Our Suosituimpia Mehndi kurssi - "Opettele Mehndi vain 4 tuntia"

6. Toinen suunnittelu takaisin, tämä näyttää hyvin naisellinen ja voidaan suorittaa pois kuka tahansa. Suunnittelu koostuu pääasiassa kukka malleja joten tämä todella apt tahansa. Tämä voidaan tehdä myös vatsa tai laske takaisin liikaa.

7. Ei varma tekemässä Mehandi tatuointeja selässä? Yritä sitten tämä malli näyttää käsissä. Tämä lisää väriä kädet kaikki samalla pitää asiat yksinkertaisina. On paljon pieniä ja taidokkaasti tehty patters. Tärkein kohokohta vaikka on pieni kukka-aihe keskellä suunnittelun. Jos et ole tyytyväinen tämän yhden ja haluavat jotain yksinkertaisempaa, niin kokeile seuraavaa suunnittelu.

 8. Tämä on todella helppo kuljettaa ja näyttää hyvältä ketään. Voit tehdä sen kämmenelle, on niskassa tai missä tahansa haluat. Tämä voi myös sisustettu käyttäen pieniä kiviä ja kiiltää. Tässä hopea glitter putkesta ja pieni kultainen ja vaaleanpunainen kivet käytetään koristella keskelle suunnittelu.

Kuvat: Google, Pinterest

Nyt saada 50% Off On Our Suosituimpia Mehndi kurssi - "Opettele Mehndi vain 4 tuntia"

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha