8 Söpö Hiusten Tarvikkeet ottaa sinut Fall

Teuvo Lakomaa Elokuu 8, 2016 Kauneus 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kesäkauden aina tuntuu tuo mukanaan parvi boheemi jäljittelevät hiukset tarvikkeet. Olipa festivaali-vaikutteita kukka hiukset seppele, helmillä panta, tai värikäs huivi, lämpiminä kesäpäivinä jotenkin näyttävät sytyttää tarvetta kaunistella.

Tänä kesänä on useita hiukset lisälaite poimii joka ei vain näytä hyvältä näinä lämpiminä kuukausina, he voivat ottaa sinut suoraan läpi kylmempiä kuukausia eteenpäin. Tässä on kahdeksan meidän suosikki söpö hiukset tarvikkeet ja joitakin muotoilu vinkkejä siitä, miten sisällyttää ne teidän kierto.

# 1 matala poninhäntä Lukko

Alhainen poninhäntä on yksi tyylikäs, ajaton, ja helppo saavuttaa näyttää on. Tänä kesänä, pitää lukkiutuu paikalleen lämpiminä sää koristeellinen poninhäntä haltija on tyylikäs metallinen viimeistely. Ei vain se pitää sinut jäähtyä kun katselee veti-yhteen, se myös kääntää melko hyvin osaksi jäähdytin kuukauden lasku, jossa järjestelmällisestä, minimalistinen näyttää yleensä vallitsevat.

# 2 Yksinkertainen Headban

Lähde: kautta weheartit.com

Onko sinulla valita hoikka tai laaja versio, yksinkertainen brutto-viljan nauha panta on tyylikäs tapa pitää kaiken paikallaan ja pois kasvosi lämpöä kesällä. Syksyllä, kokeile yhdistämällä siihen ylös-do ilta; kulunut vajaa ballerina pulla se luojana tyylikäs, "60s fiilis että tekee ihmeitä kanssa yksinkertainen siluetit syksyllä.

# 3 Tiara-Inspired Headband

Ottaa mallia suosittu 90-luvun suuntaus, tiara toimii hyvin sekä kesän musiikkijuhlat piiri ja eklektinen aksentti syksyllä. Ottaa pallon tyhjään jäähdytin kuukautta, varmista, että olet yhdistä se yksinkertainen, pukeutunut alas siluetteja - ajattelevat louche bleiseri ja poikaystävä farkut.

# 4 Suosikki Pin

Lähde: kautta pinterest.com

Olitpa kerätä nastat suosikki parka tai himoitsevat jotain, että isoäiti välittyminen sinua, joskus yksinkertainen pin tai rintaneula leikattu osaksi hiukset on kaikki mitä tarvitaan ottaa katse tasainen Fab. Tämä ilme ei ole kausiluonteista päättymispäivää, joten voit kokeilla kaikkeen ja että saatat olla makaa noin sinun korurasia!

# 5 Chain Link Accent

Lähde: kautta weheartit.com

Tänä kesänä, street style tähdet ja julkkikset keskuudessa nähtiin melko metallinen ketjujen löyhästi kudottu kautta ylös-DOS - katsoa, ​​että ei ole vain hassu ja naisellinen, mutta myös lisätä hieman särmää enemmän katettu odottaa tulla jäähdytin kuukautta laskeutua päällemme. Lopuksi, käyttö joidenkin varusteita istuu teidän laatikko koskematon!

# 6 '70s-vaikutteita Headband

Lähde: kautta pinterest.com

Toki, festivaalin aikana kausi, hikinauhat ovat kaikkialla, mutta tehdä omasi erottumaan huomioon sen puhdasta, yksinkertainen minimalismi. Yksinkertainen, ohut panta kuluneet ympäri otsa on mukava lähtöä Kukkaisseppeleet kesän festivaalin piiri, ja toimii hyvin "60s- ja 70-luvun-vaikutteita näyttää, että ovat tulossa pois syksyllä kiitotiellä. Yhdistä se tyylikäs, kiiltävä, suoristettu hiukset optimaalinen vaikutus.

# 7 Turban

Myönnettäköön, tämä Rihanna-vaikutteita lisälaite ei ole nöyrä, mutta niille, jotka haluavat antaa sen mennä, se voi olla yksi tyylikkäimmistä näyttää kesän. Yhdistä se hellemekko ja asuntoja kesällä, ja jos olet edelleen halukas käyttää sen syksyllä, valita kerroksellinen ilme dekonstruoituja poikaystävä farkut ja boxy pallea alkuun alle moto takki.

# 8 Humble Bow

Lähde: kautta etsy.com

Keula on historiallisesti erittäin naisellinen lisävaruste vielä usein taka vain hyvin nuori. Tänä kesänä, kuitenkin, hiukset rusetteja bongattiin julkkiksista ja fashionistas kaikkialla.

Kokeile sitä aksentti hiukset solmio tai panta kesällä, tai löyhästi osaksi up-do ilta. Voit siirtyminen laskevat, kun vaatteet ovat yleensä ottamaan vakavammin ja hienostunut tunnelma, kokeile joissa pienimuotoinen keula osaksi alhainen poninhäntä. Se lisää vain pieni osa naiseuden jäsennelty muotoja ja maskuliininen räätälöinti jotka ovat usein niin suosittuja syksyllä.

Saapumista jäähdytin kuukauden lasku ei tarkoita, että sinun täytyy luopua hiustarvikkeet että olet tällä hetkellä hyvä vuonna näinä utuinen kesäpäivinä. Näiden kahdeksan tyyli vinkkejä, vähän huomiota mittakaavassa, ja taitava korkea-alhainen pariliitokset, suosikki hiukset tarvikkeet voi viedä sinut läpi vuodenaikojen menettämättä hetkeäkään.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha