8 pikaruokaketjut, jotka palvelevat paikallisia, Organic, Vegaani Ruoka

Heta Huhtamo Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
hyvää tietoa here..thx! Jakaminen Kiitos! Meillä ei ole mitään näistä Australiassa smile Meillä ei ole mitään näistä Australiassa smile Kiitos jakamisesta.

Pikaruoka on menossa vihreä! Enemmän ja enemmän-ja-out ravintola ketjut korvaavat teollisuus-luokan salaattia ja tehdas-viljellyn liha tuoreita hedelmiä, vihanneksia, kanaa ja naudanlihaa että nostetaan paikallisesti, inhimillisesti ja orgaaninen mahdollisuuksien. Tässä on kahdeksan kannattaa tarkistaa seuraavan kerran olet nälkää ja tarvitset jotain terveellistä, nopea ja edullinen, liian.

Makea Green - Mikä on niin suloinen noin Makea vihreä? Alkajaisiksi, jokseenkin kaikki heidän salaatin ainekset hankitaan paikallisesti, ja usein orgaanisia. Niiden lihat ovat hormoneja ja antibiootti-ilmaiseksi. Ja ravintolat ovat itse vihreä ylhäältä alas: He käyttävät 100% kasvipohjaisia ​​kompostoitava pakkaus ja uudelleen usaable salaatti Blaster kulhoja ja laukut. Regeneroitu ja Forest Stewardship Council-sertifioitu materiaaleja mennä rakentamiseen omissa tiloissaan, sekä alhainen VOC maali ja energiatehokkaiden LED ja loistelamppujen. He kompostoida ruuantähteet niiden keittiöissä ja on kompostointi ja kierrätys asemat joten asiakkaat voivat komposti niiden pakkaukset ja kierrättämään pulloja. Plus, makea Green tasoittaa 100% niiden valtaa tuulienergian opintopistettä. Nopeasti laajeneva ketju löytyy 27 paikkakunnalla ja sen ympäristössä Bostonissa, New Yorkissa, Philadelphiassa ja Washington, DC Go for salaatteja, mutta älä jätä ilman kupin heidän namia jäädytetty jogurtti.

Kasvis Grill - gluteeniton, soija-ilmainen kohteita valikosta täällä ovat myös ilmaisia ​​lihaa, maitotuotteita, munia, tyydyttyneitä eläinrasvoja, kolesteroli, antibiootit ja transrasvojen. Heidän "Chickin '" ja kasvis-pihvi proteiinit on valmistettu orgaanisista tai ei-GMO soijaa, vehnää ja herneitä. Plus, ne palvelevat Super jyviä, täysjyväpitoisen sekoitus hirssi, tattari, quinoa, ja ruskea riisi. Tarvitsen jotain juotavaa? Kokeilla kotitekoinen limonadi, orgaaninen teetä, ja paikallisesti tuotettua veneet olutta ja viiniä, jotka kaikki ovat vapaita korkean fruktoosi maissi siirappi. Löytää ne Kaliforniassa, Oregonissa ja Washington State.

Lyfe Keittiö - Tämä ketju pyrkii "olla paikka, joka heijastaa arvoja kohti terveyttä, yhteisö ja kestävyys." Se palvelee "orgaaninen aina kun mahdollista." On iso enemmän paikalliseen esiin hedelmiä ja vihanneksia. Jos etsit aamiainen, kokeile aamu tofu wrap tai terästä leikattu kaura kanssa kuivattuja karpaloita ja paahdetut mantelit. Lounaalle, nauttia vegaani Unfried Buffalo "chick'n" (EI!) Nauhat ja vegaani antipasto, tai quinoa räsähdys kulho, valmistettu quinoa tabbouleh, tuoreita rapeita vihanneksia ja palomiehen kuuma kastike. Nyt voit syödä Lyfe Kitchen Kaliforniassa, Nevadassa, Colorado, Texas ja Chicagossa.

Dig Inn - ketjun New Yorkissa, Dig Inn lähteet paikallisia sesongin raaka-aineista kohteita, kuten heidän "Natural Hero" voileipä, valmistettu talon tehty mausteinen naudanlihan ja kana lihapullat ruoho-syötetään cheddar, tuoretta persiljaa ja täysjyväviljaa dijonsinappia . Cluk'N'Kale on luonnollisesti nostetaan paahdettu Teriyaki kanaa bataatit ja lehtikaali ja omena salaatti inkivääri kastiketta.

Chipotle - luultavasti suurin pikaruokaketjun ketjun sitoutuminen kestävästi esille ruokaa, Chipotle verkkosivuilla sanoo, että "aina kun mahdollista, käytämme eläinten lihaa nosti ilman antibiootteja tai lisättyä hormoneja." Ketju myös hankkii orgaaninen ja paikallisia tuotteita " kun käytännön. "liikkumavaraa syrjään, Chipotle on osoittanut, että pikaruokaketjut voi ohjata vihreämpää tietenkin kun ne laittaa mielensä siihen. Yhtiö on laittaa aurinkopaneelit ravintoloita, käyttää alhainen VOC maalit ja energiatehokkaiden valot, ja paperituotteet valkaisemattomista paperia. Chipotle on melko paljon kaikkialla.

Korkeus Burger - Tämä kasvavaan ketjuun, tällä hetkellä Washington, DC, Maryland, Maine, Texas, Pennsylvania, New York, New Jersey, Michigan, Carolinassa, Floridassa ja Indiana, palvelee hampurilaiset valmistettu 100% USDA-luomu, ruoho-ruokitaan , vapaa-alue naudanlihaa. Kasvis hampurilaiset tehdään orgaanisten täysjyvätuotteita, liian. Kokeilla "puoli-syyllisyys" Burger - yksi luonnonmukaisesti tuotettu naudanliha pihvi ja yksi kasvis Patty valintasi. Haluatko pienemmän osan? Tilaa Kid kokoinen hampurilainen, vaikka olet vain lapsi sydämeltään.

Native Foods - kokit tämän ketjun ottaneet sana "alkuperäinen" sydämen, jolloin kaikki niiden vegaani ruokia tyhjästä - kuten juustoa, tempeh, ja tietenkin, niiden maissilastuja, chilejä, keittoja ja salaatteja. Heidän valikko, joka on 100% kasvipohjainen, esittelee vuodenajalle tyypillisiä annoksia sekä hauskoja juttuja, kuten Rockin 'Marokon kulho tofua, grillattua kasviksia ja quinoa. Anna heille kokeilla, jos asut Kaliforniassa, Coloradossa, Oregon, Chicago, tai Washington, DC

Tender Greens - salaatit ja entrées löydät täältä koostuvat enimmäkseen juuri poimittuja, paikallisia tuotteita ja naudanlihan viljaa syövä, hormoni / antibiootti-vapaa naudanlihan ja vapaa-kanojen. He kosketa pieniä paikallisia maanviljelijöitä, karjatilalliset, käsityöläiset, putiikki viinitilat, paikalliset panimot ja kahvipaahtimoiden. Sanoo yhtiön verkkosivuillaan, "olisi tietoinen yhteys, joka syö ruokaa ja lähteet että ravintoa." Kuka voi väittää vastaan?

Onko sinulla suosikki pikaruokaravintola joka palvelee paikallisesti tuotettujen ja luomuruokaa? Jakakaa, pyydän!

Related Posts

Maatila pöytään Ravintola Orgaaniset Muutoksenhaku

Miten voimme Incentive Ravintolat palvelemaan meitä Terveellistä ruokaa

Onko Organic Food todella maistuu paremmalta?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Kesäkuu 6, 2017 | 00:54:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Sampsa Numminen
  Like 3   Dislike 2

Monet näistä pikaruokaketjut ovat minulle uutta, mutta olen niin tyytyväinen niin monet heistä ovat päättäneet ottaa eri polkua meidän terveyttä ajatellen. Ja vaikutukset väärin tehdas tuotantoeläinten niin kauheasti, ja paine syö niin paljon lihaa ei planeetallemme, maaperää, meidän sademetsät ja kaikki muut. Sen nyt tai ei koskaan todella muutettava tapojamme maapallolla kun vielä voimme.

Kesäkuu 6, 2017 | 02:51:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Jouni Leino
  Like 2   Dislike 0

Chipotle on vain yksi Ive koskaan kuullut ja olen ikinä syönyt siellä.

Kesäkuu 6, 2017 | 08:23:24 | myöhemmin 9 kuukautta
Naimi Saarinen
  Like 3   Dislike 2

rakkaus chipotle ja haluavat enemmän ketjut seuraisi perässä

Kesäkuu 6, 2017 | 14:36:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Juha Ruuth
  Like 0   Dislike 0

Vain kuullut Chipotle, mutta nyt pitää silmät auki muille kun vierailen isommat kaupungit, joilla voi olla joitakin näistä ketjut.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha