8 myyttejä Lightning

Aapeli Suominen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos! Mielenkiintoista! Kiitos. kiehtova. mielenkiintoinen artikkeli. Kiitos Kiitos. Hyvä tietää .... Kiitos lähettämistä!

Luuletko sinä tiedät mitä tehdä ukonilmalla? Kertoimet ovat, on ainakin muutamia asioita teidän opettaja sai väärin - ja uskoo nämä myytit voi olla kohtalokas virhe. Vaikka harvinainen, salama on toiseksi korkein sää liittyviä kuolinsyy Yhdysvalloissa. Onneksi joitakin perusasioita varotoimia, vammojen ja kuolemantapausten voidaan välttää. Klikkaa läpi tarkistaa joitakin kaikkein pysyviä myyttejä salama.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Huhtikuu 17, 2017 | 15:50:44 | myöhemmin 8 kuukautta
Artturi Salovaara
  Like 1   Dislike 1

Mietin, kun he olivat menossa päästä salama koskaan iskee kahdesti kun olin maalla scaping Tiedän puu kukkulalla, joka oli aina saada osuma. Tiedän noin 8-10 kertaa se osui ja kaistale Barl oli lähes aina stripattu lakko maahan.

Huhtikuu 17, 2017 | 22:05:43 | myöhemmin 8 kuukautta
Albert Savolainen
  Like 3   Dislike 1

No, hänen mitä olen tullut oppimaan. Haluat ehkä ajatella kahdesti noin kävely kotiin ruokakauppaan, kun se on lämmin, kostea ja BLASTING LIGHTENING!  Kävelin kotiin perjantai-iltana kaupasta, työntää ostoskärrypalveluni täynnä päivittäistavarat ja asun noin kolmen korttelin päässä ruokakauppaan. Ei iso juttu oikein?  Se oli jo puoliksi tumma, ja pilvet olivat hieman ilkeä, By tiome sain jarruvalo korttelin tai niin poispäin taloni, minä valtava, ja tarkoitan VALTAVA !! Pultti LIGHTENING romahti parikymmentä metrin päässä minusta, ja sitten energia painanut päälle sähkö vapa ja se alkoi ZIPP ZIPP, ZAPP ZAPP, Zopp Zopp! All I copuld ajatella oli, .. OMG, saada minut pois täältä! PLEASE VALO muuttuu vihreäksi, jotta voin kulua ennen sähkövirran osuu maahan JA juoksee ME!  Mennessä tulin kotiin, toinen alas painettuna muutamia tapoja päässä minun etuovelta. Koskaan enää minä vitsi noin noin haluavat lyödään keventämällä! Se on joitakin vakavia sähköenergian! Seuraavan kerran taidan soittaa taksin!

Huhtikuu 19, 2017 | 04:22:18 | myöhemmin 8 kuukautta
Virva Hietala
  Like 4   Dislike 0

En ollut koskaan kuullut neuvoja kuten saada puun alla tai tehdyn litteänä maahan ulkona turvallisuussyistä ... mielenkiintoinen, hyvä tietää, että nämä ovat vääriä!

Huhtikuu 19, 2017 | 06:58:40 | myöhemmin 8 kuukautta
Gideon Huhtala
  Like 4   Dislike 2

Kiehtovia faktoja mielenkiintoinen näkökohta Luontoäidin. Täytyy myöntää, että ukkonen ja salama myrskyt ovat kiehtovia ja minä ajaa ympäri eristetty maaseudun tiet keskellä myrskyn kuin on kiehtovaa kuvia ottamaan.

Huhtikuu 19, 2017 | 08:28:00 | myöhemmin 8 kuukautta
Pasi Mäkäräinen
  Like 0   Dislike 0

Vaalentamiseen seeps ikkunoista? Miten se toimii? Vaikuttaa todennäköisemmältä, että se olisi vain räjähtää lasi.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha