8 Must-Read Trillerielokuvat jokaiseen "Gone Girl" Fan

Maija Aalto Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Gone Girl fanit ovat parveilevat teattereihin kiinni Romaanin kauan odotettu elokuvassa. Mutta jos olet jo lukenut kirjan ja kiinni elokuva, mistä käännyt seuraavalle en voi-laittaa-se-alas, tumma trilleri korjata? Tässä on 8 satisfyingly kierretty rikollisuuden tarinoita auttaa Täytä Gone Girl mitätön.

Kärrynpyörä Jennifer DuBois

Perustuu tosielämän murhan Meredith Kercher ja myöhempi oikeudenkäynti hänen huonetoveri Amanda Knox, tämä on samantyyppinen tumma ja häiritsevä rikosromaani varmasti tehdä mitään Gone Girl fani. Kirja keskittyy Katy ja Lily, joka huoneessa yhdessä ollessaan lukukauden ulkomailla Buenos Airesissa. Kun Katy löytyy raa'asti murhattu, Lily tulee pääepäilty tutkimuksessa. Mukana kytkentä näkökulmia, tarina tutkii tiukan tarkastelun Lily kasvot sekä median ja yleisön, jotka molemmat näyttävät hämmästynyt Lilyn outoa käytöstä, kun hänen huonetoveri kuoleman.


Dare Me Megan Abbot

Tämä romaani, joka tapahtuu yllättävän pimeässä maailmassa lukion cheerleading, on täydellinen YA faneille. Tarina kronikoissa tarina parhaita ystäviä Addy ja Beth, emojen ja joukkue, jotka kääntyvät toisiaan vastaan, kun uusi Cheerleading valmentaja tulee kuva. Valmentaja on ikään kuin "cool tyttö" että Flynn on Amy paasaavat vastaan ​​- joka tietää tarkalleen, mitä tehdä tai sanoa saadakseen miehet ihailevat häntä. Vaikka Addy parvet jälkeen valmentaja, Beth kapinallisia epätoivoinen yritys takertua valtaan. Muutos dynaaminen aiheuttaa joitakin ruma skenaarioita ja kun epäilyttävä kuolema tapahtuu, hahmot joutuvat onko se itsemurha tai murha.

Mitä hän ajattelee? Zoe Heller

Heller kirja käsittelee toinen televisio arvoinen rikollisuutta, jossa Lontoossa opettaja Sheba Hart on kiinni ottaa suhde 15-vuotias. Tarina on roiskuu ulos koko kaikki paperit. Mutta ehkä mielenkiintoisin osa? Kirja on kerrottu näkökulmasta Barbara Covett, Sheba vanhempi kollega ja puolustaja. Hänen kerronta paljastaa paitsi Covett tärkeää roolia skandaali, mutta myös radikaali pituus oman pakkomielle. Romaani on mukaansatempaava alusta loppuun ja - aivan kuten Gone Girl - et voi laittaa sitä alas.

Ulkomailla Katie Crouch

Romaanin painopiste on myös muistuttaa Amanda Knox tapauksessa vaikkakin hieman eri kierre: Se kertoi haudan. Kirja seuraa tarina opinto-ulkomailla stipendiaattina Tabitha, tunnetaan Taz, joka lähtee hänen natiivi Irlannin Grifonia, Italiassa, missä hän on heittänyt yhdessä satojen muiden opiskelijoiden. Seuraavat hänen salaperäinen kuolema, epäily jälleen kaatuu hänen huonetoveri. Alusta alkaen, Crouch tekee selväksi, että asiat eivät ole mitä kuin ne näyttävät ja kerronta - joka pureutuu naisten elämään takaumien kautta - on hyvin samanlainen kuin vuorottelevat äänet Gone Girl.

In the Woods Tana ranskalainen

Kun sukeltaa Ranskan Dublinin Murder Squad sarja, et voi lopettaa. Tarina seuraa tarina etsivä Rob Ryan, joka on määrätty tutkimaan nuoren lapsen murha että - outoa - esiintyy aivan sama metsässä, jossa hänen kaksi lapsuuden ystäviä katosi vuosia sitten. Yhdessä hänen kumppani Cassie, Ryan on selvitettävä, onko olemassa yhteys näiden kahden asian välillä, joista jälkimmäinen ei koskaan ratkaistu. Ranskan on yhtä mestarillinen klo Rikoskirjallisuus kuin Flynn ja paras osa? Woods on vain ensimmäinen koko mysteeri sarja sivulle kautta.

Visitation Street Ivy Pochoda

Pochoda romaani tapahtuu Red Hook, Brooklyn. Tästä seuraa tarina 15-vuotias ystäviä kesäkuun ja Val, jotka etsivät seikkailua vaivaa raivaavat tiensä läpi levoton kesän. Hengessä asioita, kaksi päättää toteuttaa veden puhallettava lauttaa. Mutta sen sijaan löytää seikkailu, kaksi katoavat koko yön. Val palauttaa seuraavana aamuna, tuskin elossa, ja koko yhteisö jää ravistelee jopa ja Jess katoamisen.

Kun olen poissa Laura Lippman

Gone Girl fanit voivat löytää toinen voimakas Rikoskirjallisuus tarinankertoja vuonna Lippman. Tekijän uusin teos seuraa rikas liikemies katoamisesta kautta elämää vaimonsa, rakastajatar, ja tyttäriä. Felix salaperäisesti katoaa vuonna 1976, heti saada hiljattain tuomittu. Hänen vaimonsa, Bambi, ei tiedä missä hän on, mutta hän epäilee hänen rakastajattarensa voi tietää - eli kunnes hän myös katoaa ja myöhemmin löydetty kuolleena. Lähes kolmekymmentä vuotta jälkeen hänen katoamiseen, asia pakotetaan takaisin valokeilaan jälkeen etsivä Roberto Sanchez suostuu työskentelemään kylmä tapauksissa ylimääräistä rahaa. Tarina ulottuu yli kolmen vuosikymmenen, mutta on niin koukuttava, se menee aivan liian nopeasti.

Tumma paikat Gillian Flynn

Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta mitä parempi tapa saada enemmän Flynn kuin mennä suoraan lähde? Molemmat Flynnin aikaisemmin romaaneja, pimeässä ja teräviä esineitä, ovat yhtä tumma ja vakuuttava kuin Gone Tyttö ja jos et ole lukenut niitä vielä, se on ehdottomasti sen arvoista. Kirjat ovat yhtä kierretty, mutta pimeissä paikoissa - joka seuraa Libby päivä, ainoa eloonjäänyt Kansasin perhe verilöyly - on myös meneillään elokuvassa, joten ei ole parempaa aikaa lukea se. Elokuva, joka tähteä Charlize Theron kuin Libby, on ilmestyy vuonna 2015. terävien esineiden myös käynnissä TV sopeutumista, mutta julkaisupäivää ei ole vielä asetettu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha