8 Incredible Kofeiini-Free Energy Boosterit

Sanni Alanko Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
varma, missä on ilmainen hieronta linja? Kiitos Huomattava Kiitos mahtava neuvoja !!!

Lomakausi tuoda monia suuria asioita, kuten ilo, nostalgia, hyvää tahtoa, ja enemmän. Mutta olkaamme rehellisiä - se ei ole aivan rentouttavaa! Myöhään ruoanlaitto ja siivous, aikaisin aamulla perheen, ja vietetyt kiirehtivät ympäri työn, lahja ostoksia, vierailevat, ja niin edelleen. Se on hauska, fantastinen, inspiroiva aikaan vuodesta, mutta lopulta se on rasittavaa aikaa, liian.

Monet ihmiset tekevät aivan liian yleinen virhe upping heidän kofeiinin kulutusta yritetään kompensoida ylimääräistä stressiä. Älä tee sitä! Sinun tarvitsee vain tarttua loputtomalta lihasheikkous, kuten kofeiini verottaa järjestelmä enemmän ja enemmän ... ja enemmän. Tulet aina jahtaavat että energian lisäämiseksi, koskaan oikein saa tarpeeksi, ja yllään pois immuunijärjestelmää sillä välin.

Mutta ei tänä vuonna. Tänä vuonna, jätä kofeiinin saanti normaalilla tasolla, ja sen sijaan luottavat näitä helppoja, luonnollinen ja tehokas energia vahvistimet.

1. Juo! Kuivuminen on yksi yleisimpiä syitä väsymys, joten ensimmäinen asia sinun pitäisi tehdä on pitää kirjaa 64 unssia varmistaa, että tapaat minimi. Kuivattu elin estyy sen kyky suorittaa aineenvaihdunnan toimintoihin. Tämä tarkoittaa taattu hitaus! Joten alkaa chugging, ja mahdollisuudet ovat näet eron heti.

2. Syö! Ruoka on välttämätöntä sodassa energia valua. Oikeus elintarvikkeisiin tekee sinut, ja väärin niitä tulee murtaa sinut. Tavoitteena on välttää sokereita, käsitellään ja puhdistetut hiilihydraatit, ja hirviö aterioita. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että korvaa 3 annosta puhdistetut hiilihydraatit 3 annosta täysjyvätuotteita johti huomattavaan kasvuun energian. Kuten hyvin, syö vähemmän ruokaa, mutta useammin, on helpompaa järjestelmään kuin vain gorging kaksi tai kolme jättiläinen ateriaa päivässä.

3. Chew! Gum ei ole vain hyvä hengitystä - se voi myös ehkäistä iltapäivällä energia dip. Itse asiassa 2012 tutkimus osoitti, että ihmiset, jotka pureskella 15 minuuttia raportoitiin tunne enemmän energiaa yli ne, jotka eivät. Purukumi vaikuttaa vireyteen lisäämällä verenkiertoa aivoihin ja elvyttää autonomisen hermoston. Minttu on ylimääräistä virkistävä, ja yritä valita sokeriton vaihtoehto, jos voit.

4. Siirrä! Tiedät: kävellä rakennus, tehdä hyppääminen liittimet työpöytäsi ääressä, ja kaikki muut typerä neuvoja olet kuullut vuosia. Mutta tällä kertaa sinun pitäisi todella tehdä sen - koska se todella toimii! Ja se ei edes tarvitse olla paljon. Vain lyhyen puhkeamisen voimakas liike voidaan täysin elvyttää sinua, kun olet lama. Joten ulos vanha hyppynaru, ja saada liikkeelle.

5. Lue! Tutkimukset osoittavat, että osallistuu aktiivisesti aivot todella kouluttaa sitä toimimaan enemmän alertly. Haluatko lisätä oman aivojen aaltoja? Kokeile oppii jotain uutta, harjoitellaan taitoa tai tauolla pelata peli kuin Sudoku.

6. Kuuntele! Enlivening musiikki edistää aivojen tuleen nopeammin ja jopa lisätä sykettä, antaen energiaa virrata vapaammin. Joten päälle ajan tempo lyöntiä, ja jos voit, laulaa mukana. Äänekkäästi!

7. kirkastaa! Kirkas valo kirjaimellisesti lähettää herätys signaaleja aivoihin, kun taas hämärässä ja pimeässä tehdä päinvastoin. Maksimoida valppautta, avaa sävyjä, päälle kaikki valot, ja harkitse lamppuja työtilan. Sininen-sävytetty valo on parempi kuin punainen, ja täyden spektrin lamput ovat parhaita, koska ne jäljitellä todellisia auringonvaloa.

8. Ja lopuksi, hieronta! Korviasi, että on. Tiedän, että se kuulostaa oudolta, mutta vastaa minulle tässä: kaikki kehon akupunktio meridiaanit yhteyden, ja keskittyä, korvissa. Siksi voit käyttää ja virkistää koko kehon vain hierovat ulkokehällä korvalla peukalon ja osoitin sormella käyttäen alaspäin liikkeessä, 30 sekuntia tai niin. Kuulostaa hullulta? Ehkä, mutta miksi ei antaa sen kuvan? Se vain saattaa säästää toisesta pelätty iltapäivällä lama!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 15, 2017 | 22:18:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Salomo Seppälä
  Like 5   Dislike 2

tämä on hyvä lukea, toivotan työni oli enemmän mahtuu kun se tulee nämä asiat. saa edes seisomaan ja ottaa puheluita tai työskennellä pöydälläni koska se tekee ihmiset epämukavaksi. ei saa liikkua minun on olla pöydälläni ja aina saatavilla. mutta voin ainakin tehdä näitä kotona. Kiitos jakamisesta smile

Toukokuu 16, 2017 | 01:17:46 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuulia Auer
  Like 1   Dislike 1

En koskaan juo tarpeeksi nesteitä päivässä, aina olla varovainen, että.

Toukokuu 16, 2017 | 06:03:14 | myöhemmin 9 kuukautta
Asta Salonen
  Like 2   Dislike 2

Olen aina ostaa energiajuomia mutta pelkään, että aion juoda liikaa niitä ja power naps "tuoda kamala päänsärky minulle, joten nämä ovat hyviä vaihtoehtoja. Olen kuullut juomavettä pitää energiaa ylös ja olin hämmästynyt siitä, että se ei itse asiassa työtä. Yritän jotkut muut, jotka ehdotettiin. Kiitos.

Toukokuu 16, 2017 | 12:07:49 | myöhemmin 9 kuukautta
Elsi Mäenpää
  Like 3   Dislike 2

Kiitos kaikille niille Hyviä vinkkejä ..... ehdottomasti syytä pitää mielessä.

Toukokuu 16, 2017 | 18:33:55 | myöhemmin 9 kuukautta
Pentti Alanen
  Like 4   Dislike 0

Olen ehdottomasti olen tietoinen siitä, että vesi on ne avain tunne paremmin ja muistuttaa itseäni juoda paljon joka päivä!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha