8 elintarvikkeita, jotka auttavat elimistöä Stressi

Elia Huovinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Feeling stressaantunut? Ennen kuin menet kurkotuksia tuopin lohdullista Ben & Jerryn, katsovat, että elimistö ehkä tiettyjä ravintoaineita auttaa loitolla blues et tunne. Usein stressi ja ahdistus ovat sivutuotteita epäsäännöllinen tasoilla tiettyjen ravintoaineiden tai hormoneja kehossamme. Säilyttäminen ruokavalio täynnä tiettyjen ravinteiden-rikas elintarvikkeita voi kuitenkin auttaa loitolla niitä väärinkäytöksiä, pitää kehon - ja mieli - parhaassa kunnossa mahdollinen.

Kokeile munching tahansa näistä 8 terveellisiä elintarvikkeita seuraavan kerran et tunne frazzled.

1. Parsa

Mukaan Psykologia tänään, folaatin puute ovat yhteydessä masennukseen. Yksi kuppi parsaa tarjoaa sinulle kaksi kolmasosaa suositeltava päivittäinen foolihapon saanti, kirjoittaa Miesten Fitness, jolloin kasvi suuri lähde mieliala lisäävien ravintoaine. Syö niitä välipala, yhdessä pukeutuminen, tai kokeile keihäät grillattu tai höyrytettyjä.

2. Mantelit

Mantelit ovat runsaasti vitamiineja B2 ja E, kirjoittaa WebMD, jotka pyrkivät vahvistamaan immuunijärjestelmää aikoina stressin tai masennuksen. Päälle, että, he täynnä proteiinia, eli se kestää vain kourallinen saada ravinteita tarvitset ja tyytyväisiä ennen seuraavaa ateriaa. Kokeile niitä omasta tai valita levittää joitakin manteli voita hedelmäpaloja tai multigrain paahtoleipää.

3. Avokado

Avokadot ovat hyvä lähde B-vitamiineja, jotka ovat kriittisiä terveyden meidän hermoja ja aivosolut, kohti Mayo Clinic. Lisäksi puutteita B-vitamiineja on yhdistetty voimakasta stressiä, ahdistusta ja jopa masennusta tietyt tutkimukset. Making avokadot tasapainoinen osa ruokavaliota auttaa sinua välttämään sudenkuopat tällaisen puutos, ja mahdollistaa myös kehon ylläpitämään tervettä tasoa tyydyttymättömiä rasvoja ja kaliumia, jotka auttavat alentaa verenpainetta, mukaan Miesten Fitness.

4. Maito

Oliko vanhemmat koskaan antaa sinulle lämmintä lasi maitoa ennen nukkumaanmenoa unilääkkeenä? Toisin kuin monet ikivanha kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka ovat osoittautuneet tehottomiksi, tämä todella on tieteelliset ansiot. Kalsiumpitoisuus maidon auttaa helpottaa ahdistusta. Se on myös runsaasti antioksidantteja, B-vitamiineja, ja proteiini lactium, aine, joka auttaa alentamaan verenpainetta. Kalium maidon tuet lievittää lihaskouristuksia ja yleistä jännitystä, raportoi Miesten Fitness.

5. Mustikat

Mustikat voi olla pieni, mutta ne pakkaukseen boolia, kun se tulee terveyshyötyjä. He runsaasti antioksidantteja sekä C-vitamiinia, joka on osoittautunut hyödylliseksi stressiin ja alentaa verenpainetta, kirjoittaa ehkäisy. Yritä syödä niitä itse tai kulhoon rasvatonta maitoa kuin nopea, helppo, stressinpurkamista välipala.

6. Parsakaali

Mukaan MSN Healthy Living, yksi kupillinen keitettyä parsakaali sisältää kaksi kertaa enemmän C-vitamiinia - joka auttaa säätelemään verenpainetta ja kortisolin tasot - kuten keskioranssi. Lisäksi tämä vähäkalorinen kasvis auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, vahvistamalla kehon kykyä torjua vaivoja. Kokeile omasta, kastettu hummus tai yhdessä munia aamiaista.

7. Lohi

Lohi ja muut luonnollisesti rasva kalat ovat runsaasti omega-3 rasvahappoja, jotka auttavat säätelemään stressiä hormonit - kortisolin ja adrenaliini, erityisesti - kohti Miesten Fitness. Omega-3 voi auttaa taistelussa sydänsairauksia, masennus, ja kuukautisia edeltäviä oireita. Yritä syödä viisikymmentäkahdeksan yli kaksi standardi annosta lohta tai muiden rasvaisten kalojen viikossa säilyttämään terveet omega-3 tasoa.

8. Pinaatti

Pinaatti on ensisijainen lähde magnesiumia, toinen ravintoaine, joka auttaa säätelemään kortisolin tasot kehossa. Itse asiassa, mukaan Miesten Fitness, yksi kuppi pinaatti sisältää 40 prosenttia päivittäisestä saantisuosituksesta magnesiumin. Tee monipuolinen, vähäkalorinen pinaatti osa ruokavaliota syömällä sen munakas, omasta, tai voileivän.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha