8 Dating VIRHEITÄ: miten tehdä ensimmäinen päivä - viimeinen

Naemi Elomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun olet ensimmäinen päivä on henkilö haluat, haluat olla korkeudet kauneus, aivot ja kaikki.
Mutta joskus, ensimmäinen päivä tulee viimeinen. Mikä on syy?
Tässä artikkelissa esittelen teille joitakin "dating donts ', jonkinlainen virheitä, jossa tytöt usein ensimmäisenä päivänä.
Lue se teidän huumorintaju ja oppia mitä ei tehdä ensimmäinen päivä.

1) Aloita kanssa jakaa kaikki ongelmasi. Anna hänen tietää kaikki yksityiskohdat teidän riitoja kanssa siskosi, miten paras ystävä petti ja kuinka yksinäinen ja epätoivoinen tuntuu elämässä. Jaa kuinka paljon sinun täytyy olkapää itkeä, joku joka tekee sinut onnelliseksi ja säästää ulos tästä sotkusta.

2) Kun olet tasalla uuden henkilön, kerro hänelle kaiken sinun exes. On erittäin tärkeää tehdä kaikki yksityiskohdat, kuten tämä hän ymmärtää miten rehellisiä ja avasi olet. Ja tietenkin, kun lopetit selittää, kerro hänelle, kuinka paljon olet unohtanut yhden oman exes ja kuinka paljon haluat saada takaisin yhdessä heidän kanssaan.

3) Niin kauan kuin olet jo kertonut kaiken totuuden ex-tarinoita - nyt on hänen vuoronsa. Kysy häneltä paljon kysymyksiä siitä, kuinka monet tytöt hänellä oli ennen kuin hän tapasi sinut ja tietysti jälleen - kaikki yksityiskohdat. Sinun täytyy tietää kaikki se nyt, ensimmäinen päivä!

4) Puhu hänen politiikasta, kaverit usein pidä siitä. Tärkeintä on - eivät ole samaa mieltä mitä hän sanoo, koska totta politiikka "puhua liittyy väittäen, eikö?

5) Nyt on aika tehdä nauraa! Aloita leikkiä hänestä ja hänen ulkonäkönsä, vertaa häntä sarjakuva sankareita ja tehdä paljon hauskaa hänestä.

6) Kerro hänelle kaikki noin suosikki elokuvia, varsinkin suosikki saippuaoopperoita. Hän Olisi kiva tietää mitä tapahtui viimeisen sarjan. Ja niin, älä unohda lisätä, että nämä elokuvat ovat paras ja et voi elää ilman katsomassa niitä joka ilta.

7) Ostokset tematiikkaa ovat erittäin mielenkiintoisia kaverit. Kerro hänelle, kuinka paljon rakastat ostoksia, ja miten suuri ja rentouttava se on sinulle, melkein kuin terapiaa. Joka tapauksessa, sinun täytyy tehdä kohta kuinka paljon mielenkiintoista ostokset on verrattuna "tyhmä" jalkapallo, jossa 24 isommat kaverit ajaa jälkeen yksi pieni pallo.

8) Nyt lopussa illalla, vain kertoa hänelle, että luulet hän on yksi ja miten voit kuvan hänen olevan miehesi jo. Kerro hänelle, että sinun ei tarvitse lisäajatuksia, olet nyt varma!

Kun kaikki nämä vinkkejä ja niksejä, voit olla varma, että hän ei soita uudelleen. Siksi, jos olet tosissasi henkilö, yritä välttää kaikki edellä ja vain olla oma itsesi.
Jos sinulla on jotain lisättävää tähän hauska lista ensimmäinen päivä "donts ', jätä vastaus kommentit" osiosta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha