8 Clever Käyttökohteita muovi olkea

Aadolf Ahmaoja Elokuu 8, 2016 Miscellany 4 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitos Kiitos artikkeli. Mielenkiintoinen, ty. Mielenkiintoinen, ty. Kiitos lähettämistä.

Oletko koskaan pried olki ulos suusta lapsen, vain löytää se maseroidusta ja tippuu syljessä? Katsotaanpa kaikki päästi kollektiivinen "eeeeIn Yleensä minun" fiksu käyttö "artikkeleita on tarkoitus opettaa ihmisille, miten saada toinen käyttö ulos jotain kertakäyttöisiä. Kun kyseessä on olkea, olen rehellisesti täytyy sinun kannattaa olla hyvin nirso josta olkia sinua uudelleen. En todellakaan odota kenenkään uudelleen pureskella ylös, sylkeä peittämä juominen olkea.

Nyt: se ei ole liian brutto pestä muovi juominen olkea ja tallentaa ne DIY hankkeita. Eli se ei ole liian brutto pestä muovi juominen olkea, jotka ovat suhteellisen ihmisarvoisen kunnossa. Liota niitä kuumassa saippuavedellä, ja ehkä muutamia kivoja desinfiointiin etikan tai vodka. Unohda koko juttu. Älä tuhlaa vodkaa tässä. Olet parempi kaatamalla itseäsi Martini kanssa vodka ja desinfiointi olkea etikalla.

Kun muovi juominen olkea ovat puhtaita ja kuivia ja olet kerännyt kunnon kokoinen kokoelma, kokeilla käsi yksi seuraavista hankkeista.

Juominen olki varjostin: LA Times julkaisi pilli varjostin sopisi hassu moderni design järjestelmään. Se on mahtava: Kirkkaat värit, outo rakenne, ja se on muotoilu objekti, joka tekee henkilö uudelleen rajat materiaaleja. Sähköasentaja johdotusta riipus valo ei sisälly.

Olki klusteri kattokruunu: malli sieni esillä kiukkuinen näköinen olki klusteri kattokruunu. Se on varmasti tapa kääntää roskakoriin osaksi aarre.

Kudottu lasinaluset: mukaan Country Living, kudottu juominen olkea ovat hyvä materiaali tehdä lasinaluset alkaen. Se näyttää hyvältä hanke lapsille tekemistä tylsää auton ratsastaa.

Olki kutomakoneessa: True Blue Me & You esitteli ajatus käyttää juomapillit kannettava, yksinkertainen, DIY kudonta kangaspuut. Kuten kutoa ympäri oljet, vedät oljet ulos, tuottaa pituus kudottua kangasta.

Tiny Maljakot juomapillit: Yksi suosikkini blogeja, Coolhunting, varustellun pieniä maljakoita tehty juominen olkea. Pilli voi olla tehokas tapa pitää yksi kukka sammutettua kautta.

Juominen olki mauste pakkaus: Adventures in Fluff jakoi DIY matkustaa mauste paketti ajatus valmistettu uudelleen juominen olkea kanssa päät paloi yhdessä. On selvää, olkea pitäisi olla desinfioitava ennen niiden käyttöä kuljettaa sinappi. Samaan tapaan, joukko DIY bloggaajia ovat käyttäneet samanlaista tekniikkaa tehdä DIY voide paketteja matka tai retkeilyä.

Tee oma tahmainen matoja: Vain kuva näiden DIY tahmainen matoja antaa minulle väristykset. Ne ovat pitkiä ja kiiltäviä ja matoinen. Ne ovat bazillion kertaa enemmän inhottavaa näköinen kuin tehdasvalmisteiset tahmainen matoja. Jos olet taipuvainen tekemään kammottava crawly liivate matoja, pään yli Cool Instructographics ohjeita.

Käytä juominen olkea tilkitsemiseksi: Varsin monet DIY blogeja ehdottaa teippiä pieni pituus juominen olkia suutin liimauslaitteella päästä saumausaineet ahtaisiin kulmiin. Silver Spring, MD LVI urakoitsija Harvey W. Hottel myös suosittelee juominen olkea tasoittaa tilkitä linjat.

Onko sinulla suuri käyttötapoja juomapillit? Ole hyvä ja jaa ne kommentit.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 22, 2017 | 23:34:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Jalo Leino
  Like 3   Dislike 1

Mielenkiintoisia ajatuksia! Kiitos jakamisesta.

Toukokuu 23, 2017 | 00:28:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Eija Juntunen
  Like 4   Dislike 1

meh, Haluan mieluummin vain kiinni juominen niistä tai ei ostaa niitä lainkaan. kiitos vaikka

Toukokuu 23, 2017 | 06:11:21 | myöhemmin 9 kuukautta
Waltteri Huhtala
  Like 5   Dislike 1

Totesi jotta voin lukea uudelleen myöhemmin. Olen aina tähystäjä tapoja uudelleen tarkoitukseen roskakoriin osaksi aarre. Emme käytä kovin paljon olkea; mutta voimme varmasti käyttää uudelleen niitä meillä ei ole. Kiitos ideoita, jotka ovat varmasti kipinä enemmän.

Toukokuu 23, 2017 | 11:39:51 | myöhemmin 9 kuukautta
Aku Korjus
  Like 3   Dislike 2

Ole varma, että aion tehdä niistä, mutta kiitos jakamisesta.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha