7 yritystä, jotka rikkovat Advertising pankki

Waltteri Hautamäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Viime viikolla, Kantar Media julkaisi raporttinsa Yhdysvaltain mainonta menot vuonna 2013 toisen neljänneksen ja valaistu että tilikaudesta on noussut 3,5 prosenttia korkeampi kuin vuosi sitten, viimeistely $ 35.8 miljardia euroa. Vuosineljänneksen mietintö heijastaa kuudennen kauden että mainos menoja on lisääntynyt, ja korostaa myös alan nouseva kasvupotentiaalia.

Vuosineljänneksen joka kesti huhtikuu-kesäkuu 2013, televisio median edelleen osuus on korkein prosenttia mainonta menot, mutta muilla aloilla myös kasvoi selvästi myös, että lehden ja internetin näyttö media. Menot kymmenen suurimman mainostajat toisella neljänneksellä 2013 myös huomattavasti kasvoi, 15,7 prosenttia vuonna yli vuosi.

Iso mainostajat käyttänyt $ 4,062.3 miljoonaa päättyneen neljännesvuoden kesäkuussa, ja tykkää näiden alkuun koirat myös monipuolistunut. Tässä ovat 7 mainostajat että mursi suurin pankki vuonna 2013 toisen neljänneksen, ja miksi.

7. News Corp.

Aloitamme News Corp. koska tämä oli media monialayhtiö, joka teki toiseksi suurin Spash on mainostajien luetteloa. Menojen $ 322.5 miljoonaa euroa toisella neljänneksellä, News Corp. kuoritut pois 8,2 prosenttia enemmän mainonnan huhtikuu-kesäkuu 2013 kuin vuonna vastaavalla neljänneksellä vuotta aiemmin.

Vuonna 2012 n aikana yhtiö käyttänyt $ 298.1 miljoonaa euroa ja oli vielä edessä yhden maanmiehensä, Time Warner, mutta Comcast toisaalta, ei niin paljon. Kuten News Corp, Time Warner myös lisäsi menoja vuonna 2013 6,9 prosenttia - mutta Comcast investoinnit laskivat 17,4 prosenttia.

6. Verizon Communications

Seuraavaksi, tulossa on nro 6 korkein mainontaan vuonna 2013 toisen vuosineljänneksen on Verizon Communcations. Mielenkiintoista, teleyrityksen menot nousevat vain 1,0 prosenttia edellisvuodesta, mutta silti se tekee luettelon ansiosta kohtuuttomia $ 335.1 miljoonaa neljännesvuosittain menoja. Takaisin huhtikuu-kesäkuu 2012, Verizon kuoritut pois lähellä että $ 331.7 miljoonaa euroa, mutta yhtiö onnistui tuumaa se vain hieman korkeampi vuonna 2013, säilyttää asemansa luettelossa.

5. General Motors

Yhdysvaltain automaker on seuraava, ja tämä käyttänyt $ 378.6 miljoonaa huhti-kesäkuussa 2013. Tämä luku on huomattavasti suurempi kuin vuoden 2012 keväällä menot $ 295.7 miljoonaa euroa ja heijastaa neljänneksi korkein hypätä menojen pois kaikki top-10 mainostajille.

GM on mielenkiintoinen mainostaja analysoida koska sen merkittävä kasvu lisäävät korostaa miten sen menot hinnat samalla jaksolla vuotta aiemmin oli alle normaalin. Kantar Media kertoo, että GM, yhdessä monien mainostajille, tarkoituksella vedetty takaisin niiden menojen huhtikuusta kesäkuuhun vuonna 2012, jotta voidaan valmistautua onslought menojen aikana olympialaisissa. Automaker oli aiheena tyyris sponsoroinnista kisojen aikana, ja oli siten hillitä menojaan etukäteen, jotta on rahaa rahoittaa niitä.

4. Comcast Corp.

Comcast on seuraavaksi, ja sen media-menot vuonna 2013 tarjoaa se suurempi paikka listallamme kuin sen alan kilpailija, News Corp. Kuten edellä mainittiin, vaikka sen mainontaan todella meni alas. Siten $ 393.3 miljoonainen viettänyt tämän vuoden toisella neljänneksellä heijastaa laskua vastaavaan ajanjaksoon vuotta aiemmin, kun Comcast viettänyt mahtava $ 476.0 miljoonaa. Mitä tämä luku, tarjoaja ansaitsisi nro 2 tämänhetkiseen luettelossa, mutta sen väheneminen menoja, se vain on nro 4.

3. L'Oréal SA

L'Oreal tekee top-3 tämän pomo mainonta lista, ja se johtuu sen menoja saavutti $ 397.9 miljoonaa neljänneksellä, ja se kasvoi 4,6 prosenttia viime vuodesta. Paljon, että lisääntynyt voidaan katsoa sen lisätä tukea Lancome kosmetiikka linja, mutta L'Oreal myös vakavia investointeja muualla. Kosmetiikkayritys käyttänyt $ 380.5 miljoonaa mainonnan huhti-kesäkuussa vuonna 2012, ja se jatkuu edelleen tehdä naisilla kaikkialla haaveilla olemisesta Lavaste.

2. AT & T Inc

AT & T tulee nro 2 luettelossa, menoja merkittävästi enemmän kuin mikään entisen mainostajien mainittu, mutta silti lähettämistä luku kalpenee verrattuna kuin meidän top yritys. Yhtiö käyttänyt $ 501.8 miljoonaa huhtikuu-kesäkuu 2013, ja joka heijastaa 33,2 prosentin nousu vuotta aiemmasta, kun se käyttänyt $ 376.6 miljoonaa euroa.

Kuten GM, AT & T: n kasvu menojen lisäys on niin merkittävä, koska se katsoi takaisin menoja vuoden 2012 toisella neljänneksellä, jotta valmistautua Kesäolympialaiset. Silti vuoden yli vuoden muutos heijastaa kolmanneksi korkein listallamme.

1. Procter & Gamble Co

Täydentämällä luettelo on Procter & Gamble, yhtiö joka vietti korkein summa mainontaan toisella neljänneksellä, lähettämistä mahtava $ 804.8 million kuva. Tämä määrä on kasvanut 35,3 prosenttia vuoden aikana, mutta vielä vuonna 2012, Procter & Gamble käyttänyt $ 595 miljoonaa euroa, mikä edelleen suurempi kuin minkään yrityksen listalla.

Cincinnati, Ohiossa toimiva kulutustavaroiden Yhtiö on jo pitkään ollut tunnettu kohtuuttomia mainonnan talousarvio, ja se todistaa jälleen vuonna 2013 toisen neljänneksen että se pysähdy lähes mitään.

Älä Miss: aktivisti Sijoittajat Kuten Safeway, mutta tunne ei ole Keskinäinen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha