7 yrityksille, jotka turvautuvat optio Tax porsaanreiät

Taavi Siirala Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yrityksillä on koko joukko laitteita he voivat käyttää kiertää verolait. Yksi yleisin käytössä tänään liittyy jalostettujen ylintä johtoa yrityksissä optio sijasta rahaa, joka sitten mahdollistaa yrityksen säästää verohyvitykset käytettäväksi toiminta on kannattavaa.

Vaikka lait on tarkoitus olla määräämättä ankara seuraamuksia kokoelmia varastoista, seurauksena on ollut, että monet startup ovat voineet säästää valtavia määriä verohelpotusten kautta optio vero porsaanreikä. Varsinkin koska nämä yritykset usein eivät ole kannattavia niiden alkuvuosina, hyvityksiä yksinkertaisesti kertyä execs ottaa maksuja Optioiden aikana ensimmäisinä vuosina yhtiön elinikä.

Jos et usko, että nämä luvut voivat lisätä ylös, vain tarkistaa, kuinka paljon nämä seitsemän teknologian yritykset ovat säästäneet verohelpotuksia vuosien mukaan Kansalaisten Tax Justice, yleisen edun tutkimus ja asianajo ryhmä.

7. Twitter Inc.

Twitter on säästössä $ 107 miljoonaa verohelpotuksia toistaiseksi, ja sen kalusto on vain ollut yleisölle vähemmän kuin viikko. Koska Twitter on vielä alkuvaiheessa, yhtiö ei ole raportoitu yhtään voittoa Yhdysvalloissa ennen listautumisantia - niin se on edelleen epävarma, kun nämä verohelpotukset käytetään. Jos Wall Streetin innostus IPO oli viitteitä, pisteitä ei lopulta menee hukkaan.

6. Cirrus Logic Inc.

Seuraavana vuorossa on Cirrus Logic, yritys, joka on sen vieressä $ 121 miljoonan voitot asetetaan verottomia. Nykyistä vauhtia, yhtiö on poltettu kautta puskuri noin vuoden kuluttua, mikä tarkoittaa, että se ei ole kauan ennen piiri valmistaja on aloitettava doling osansa rahaa liittohallitus.

5. Zynga Inc.

Zynga on vain yli $ 178 miljoonaa voittoa hyväksytty käytettäväksi ilman veroja. Kuten monet muut tässä luettelossa, Zynga voitot eivät ole vielä lähellä kuroneet määrien että yritys voi poistaa maksamatta prosenttiosuus hallitukselle. Zynga osakekurssi pulassa, kun yhtiö koki vakauttaminen koska sen enimmäkseen epäonnistuneet kasino Ventures, se voi olla aika kauan ennen Zynga pystyy käyttämään kaikki luottojen se tuo tullessaan.

4. LinkedIn Corp.

Toinen sosiaalisen median yritys, joka porsaanreikä sen täysi hyöty on LinkedIn, joka on $ 571 miljoonaa voittoa asetettu verottomia. Tämä tarkoittaa, että nykyisellä tasolla, LinkedIn voi välttyä maksamasta veroja sen voittomarginaalit seuraavien 10 vuoden aikana. Sitten taas, jossa mainostulot kasvaa ja yhtiö löytää uusia tapoja ansaita rahaa sen palvelun, se ei voi kestää niin kauan LinkedIn tavoittaa sen veroton kynnys.

3. Priceline.com Inc.

Priceline on $ 900 miljoonan euron optio vähennysten odottavat käyttää tulevina vuosina. Nykyisillä voittoa hinnat, Priceline ei tarvitse maksaa liittovaltion veroja kunnes hyvin jälkeen 2020.

Ensimmäinen S & P 500 yritys lyödä $ 1,000 merkki - ja tällä hetkellä kallein nimi vaihtoon, yli $ 1,100 per osake - Priceline on varmasti Wall Streetin suosikki tällä hetkellä. Plus, William Shatner pääosassa yhtiön pääneuvottelija, ei ole mitään syytä olla ajattelematta, että matkapalvelu jatkaa kunnostautua.

2. Salesforce.com Inc.

Toinen Darling teknologian sektorilla on Salesforce.com, johtava pilvi-pohjainen computing palveluja. Salesforce tulee suunnilleen samalla tasolla veroton voitosta Priceline, vain yli $ 900 million säästänyt optioista viime useita vuosia. Koska se on juuri nyt alettu saada todellista voittoa, on vaikea arvioida, kuinka kauan verovapaa puskuri kestää, mutta se on vaikeaa kuvitella, että on alle useita vuosia.

1. Facebook Inc.

Tech yritys ylivoimaisesti verohelpotukset säästänyt ei ole mikään muu kuin sosiaalisen median jättiläinen Facebook. Kanssa $ 6.2 miljardia veroton voitto odottaa yhtiö, yhtiö on jo käyttänyt yli $ 1 miljardin krediittiä koska se alkoi tuottaa tulosta. Luottojen tulisi kestää Facebookissa vielä viisi vuotta, vaikka, kuten monien muiden yritysten, voittojen kasvuun seuraavien vuosineljännesten aikana voisi hyvin tehdä lyhyitä työtä yhtiön puskuriin.

Älä Miss: Twitter IPO pystöissä pois pienen armeijan miljonäärit.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha