7 Vinkkejä Eating näyttää nuoremmalta, jotka todella toimivat

Saila Isotalo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos hyviä vinkkejä. Kiitos jakamisesta =) Kaikki hyvä, mutta pitää oysters😉 viileä smile viileä smile Kiitos info, lukuun ottamatta ostereita ... Kiitos info, lukuun ottamatta ostereita ...

Sara Novak, Planet Green

Päivä täytin 25 vuotias suuntasin suoraan kauppaan ja osti kuormien eri ultra tyyris ihon voiteet. Olin varma, että tämä olisi pitää minut rypytön. 30 minun sävy oli muuttunut. Aloin ymmärtää, että vaikka halusin vielä näyttää nuorelta ja elinvoimainen, nuoret tulivat sisältäpäin. Elintarvikkeiden syöt näyttää läpi ihoon. He mitä lopulta pitää sinut näköinen nuori tai ei niin paljon. Onhan ruoka on lääkkeesi, kolme kertaa päivässä, joka päivä.

Kuten jo tiesi sen kuormien hedelmiä ja vihanneksia sekä muita koko elintarvikkeet, jotka lopulta tekevät temppu. Jos olet huolissasi ikääntymiseen sulavasti, käynnistä missä sillä on merkitystä, teidän ruokavalioon. Tässä on seitsemän elintarvikkeita, jotka pitää etsit nuorempia kauemmin.

1. Avokado ja muut hyviä rasvoja

Avokado on paljon asioita menee se ei vähiten joka on sen rasvapitoisuus. Huomaat, että kuten ikä, joilla on vain vähän lihaa kehon, erityisesti kasvojen, alkaa ikä nopeammin. Hieman liha pitää meidät etsivät nuorempia. Kylpeä itsesi hyviä rasvoja, kuten oliiviöljyä ja avokado. Jos olet huolissasi, leikkaavin rasvaa, keskittyä huonoja rasvoja, kuten silavaa ja liikaa voita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Kesäkuu 7, 2017 | 02:32:24 | myöhemmin 9 kuukautta
Niina Hiltunen
  Like 0   Dislike 2

Rakkaus Guavat, makea perunoita jne pidä ostereita ystäväsi!

Kesäkuu 7, 2017 | 09:20:40 | myöhemmin 9 kuukautta
Lenni Hirvisaari
  Like 2   Dislike 2

Ei ostereita minulle, mutta pavut ja pähkinät ovat erinomainen lähde sinkki. Kiitos artikkeli!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha