7 Uusi TV-ohjelmat Amazonin Yritetään vuonna 2015

Vihtori Kolkka Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun alkuperäinen sarja Läpinäkyvä nimettiin yhdeksi parhaista uuteen näyttelyyn 2014, Amazon sijoitettu sen Prime Instant Video palvelun rinnalla Netflix vakavana luojana alkuperäinen television sisältöä. Nyt ihmiset maksavat huomiota Amazon on ilmoittanut yksityiskohdat sen tulevan lentäjät 2015, josko jokin näistä uuteen näyttelyyn on sama tason menestystä kuin Jeffrey Tambour-tähdittämä draama noin 70-vuotias transsukupuolisten mies vaihtamassa osaksi nainen ja miten hänen lapsensa käsitellä tätä muutosta. Läpinäkyvä on voittanut kaksi Golden Globe - ensimmäinen suuri palkinnot Amazon Studios - ja laskeutui yläreunassa useiden kriitikoiden vuoden lopussa luettelot paras tv 2014.

Koska yritys on tehnyt aikaisemmin, Amazon Prime jäsenet voivat katsella lentäjät ja sitten äänestää mitkä osoittaa poimitaan sarjaan. Netflix pystyi suuresti lisätä sen arvoa käyttöön oman hyvin vastaan ​​alkuperäinen osoittaa, kuten House of Cards ja Orange Is the New Black, ja Amazon on todennäköisesti toivovat, että sen tilauspalvelu kokevat samanlaista kasvua oma huippuluokkaa alkuperäinen osoittaa. Tässä katsomaan seitsemän suurta lentäjät että yhtiö on julkaisemassa tänä vuonna. On kuusi ylimääräistä uusi lasten lentäjät tulossa palvelu.

1. Cocked

Tämä tunnin mittainen tumma komedia tähdet True Blood Sam Trammell kuin perheellinen mies juuttunut suurkaupungissa yrityksellesi, joka lähti kotoaan maaseudun Coloradossa 20 vuotta sitten ja vannoi koskaan palata. Läpi tapahtumaketju hän päätyy pakko lähteä kaupunkiin ja palata kotikaupunkiinsa tukea hänen perheensä ase liiketoiminta, joka on yksi vanhimmista maassa. Hänen liberaali vaimo ja kaksi teini-ikäistä lasta eivät ole kovin tyytyväisiä maailman konservatiivinen Gunslingers että ne heitetään. Jopa hänen veljensä, soitti My Name Is Earl Jason Lee, ei ole onnellinen nähdä hänet, vaikka naistenmies ase harrastaja tarvitsee hänen apua perheyritys. Tumma komedia siitä, miten joskus perheet vain ei voi tulla toimeen luotiin Lie to Me Samuel Baum ja Manhattanin Sam Shaw. Breaking Bad n Laura Fraser ja Good Wife n Dreama Walker co-star.

2. Down Koira

Tämä puolen tunnin komedia jooga seuraa velttoilija hippi joogaopettaja Santa Monicassa, joka kohtaa hänen ensimmäinen elämänsä vaikeuksia, kun hänen tyttöystävänsä ja menestyksekäs omistaja joogastudio jossa hän opettaa "Trophy vaimoja, kuuma Moms, ja pyrkivä julkkikset" rikkoo hänen kanssaan. Päähenkilö on soitti tulokas Josh Casaubon ja on kuvattu mies hänen myöhään 30s joka on onnistunut rannikolle läpi elämän hänen hyvä näyttää, charmia, ja helppo menossa mentaliteetti, pomppii välillä lukemattomia työpaikkoja ja romansseja. Hajoamiseen on ensimmäinen kerta hänen elämänsä ei ole koskaan todella päässyt monimutkainen. Show yhteistyössä tähtien Ensisilmäyksellä n Lyndsy Fonseca, Halt ja syttyä tahdon Greenberg, Andrea Savage, Amir Talai, Oscar-ehdokas ja legendaarinen maa laulaja Kris Kristofferson, ja Orange Is the New Black n Alysia Reiner.

3. Mad Dogs

Mad Dogs on tunnin mittainen tumma komedia perustuu brittiläisen sarja on sama nimi noin ryhmä pitkään mies ystäviä heidän 40, jotka täyttävät jopa juhlia yksikään niistä varhaiseläkkeelle. Hahmot kuvataan underachievers kamppailevat siirtyminen keski-iässä. Mikä alkaa mahdollisuus heidät kiinni nopeasti paljastaa, kuka on tilalla pitkä kaunoja ja ylläpitää monimutkaisia ​​valheita. Asiat ottaa tumma käänteen, kun siellä on murha on retiree huvila Belize jossa he kaikki oleskelevat. Show käyttää murha laittaa ruuvit jo heikko ystävyyssuhteita välillä miehiä, jotka täytyy luottaa toisiinsa ratkaista murha, vaikka se on viimeinen asia, he haluavat tehdä. Britannian Show luoja Chris Cole sanoi vaikutti työn David Lynchin ja Coen veljekset. Cole on myös yksi toimeenpanovallan tuottajien Amazonin amerikkalainen versio Mad Dogs. Show tulee tähti Steve Zahn Dallas Ostajat Club, Billy Zane Twin Peaks, romani Malco Weeds, Michael Imperioli The Sopranos, ja Ben Chaplin tärkein joukko ystäviä.

4. Oraakkelin kirja

Tämä show perustuu 1962 vaihtoehtoisessa historiassa dystopian klassinen Philip K. Dick romaani on sama nimi, jossa Dick luo maailman kuvitella, mitä olisi tapahtunut, jos liittoutuneet oli menettänyt toisen maailmansodan. Tarina sijoittuu 20 vuotta sodan jälkeen katoaa ja maailma on jakautunut välillä akselivaltojen Italiassa, Saksassa ja Japanissa, jotka joutuvat oman kasvava ristiriita. Tämä konflikti on enimmäkseen käydään ulos Yhdysvaltain länsiosissa, jossa Dick saattaa merkkiä eri valtioiden poseeraa ja valepuvussa kuten vakoojia, myyjät väärennettyjä tuotteita, ja ihmiset väärän henkilöllisyyden. Romaani voitti Hugo-palkinto, ja fanit Dick toivovat show voi tehdä kirjan oikeudenmukaisuutta. Science fiction elokuvantekijä Ridley Scottin toimii vastaavana tuottajana. Tunnin mittaisen draaman pilotti tulee tähti Alexa Davalos, Luke Kleintank, Rupert Evans, Cary-Hiroyuki Tagawa, Joel De La Fuente, Rufus Sewell, ja DJ Qualls.

5. New Yorker Presents

New Yorker-lehti on pyhä Graal novelli kirjailijoita; julkaistu lehdessä on merkki siitä, että kirjailija on tehnyt kirjallisuudessa maailmassa. Nyt kirjallisuus fanit voivat innoissaan lehden on oma puoli tuntia TV-dokumenttisarja executive tuotettu Oscar-palkittu dokumentaristi Alex Gibney, joka voitti Oscarin elokuva Taksi Dark Side, noin taksinkuljettaja Afganistanista, joka oli kidutettiin ja kuoli Yhdysvaltain armeijan joukot huolimatta viaton. Sarja ominaisuus lyhytelokuva vinjettien perustuu artikkeleita lehdestä. Pilotti sisältyy lyhytelokuva perustuu novelliin Simon Rich, ohjannut Arrested Development n Troy Miller ja pääosissa Alan Cumming ja Bret Gelman. Myös siellä on runo Matthew Dickman kertojana näyttelijä Andrew Garfield ja lyhyt dokumentti biologi Tyrone Hayes ohjannut Oscar-voittaja Jonathan Demme perustuu artikkeli Rachel Aviv. Lopuksi tulee olemaan haastattelu performanssitaiteilija Marina Abramovic johtajana New Yorker kirjailija Ariel Levy. Pohjimmiltaan tämä show TV-versio lehden vieraiden tasosta tunnettu että oletat New Yorker pystyä houkuttelemaan.

6. Point of Honor

Tämä ajanjakso draama tähdet True Blood Nathan Parsons kuin West Point koulutettu etelävaltioiden sotilas sisällissodassa joka on orjuutta vastaan, mutta päättää taistella Etelä ja puolustaa Virginia kotiin. Vaikka hänen perheensä tekee kiistanalainen päätös vapauttaa kaikki orjat, John Rhodes päätön taistella Konfederaation armeijan, ja hänen kolme siskoa joutuvat selviytymään käynnissä istutus onhan heidän ilmaista työtä on mennyt. Tekemät päätökset Rhodes perheen pit heitä vastaan ​​naapureitaan ja aiheuttaa sisäisiä konflikteja samoin. Living niin lähellä Mason-Dixon linja tarkoittaa perhe tietää joitakin Pohjoisen he taistelevat vastaan, mukaan lukien Rodoksen veli-in-law ja paras ystävä, joka taistelee unionin soitti Christopher O'Shea. Luotsi oli suunnattu ja yhteistyötä kirjoittanut Braveheart n Randall Wallace ja ampui täysin Sijainti Virginiassa. Se yhteistyössä tähtien kosto n Annabelle Stephenson, Newsroom n Rikey Voekel, Old School n Hanna Mangan Lawrence, ja vallankumous Patrick Heusinger mm.

7. Salem Rogers

Salem Rogers on puolen tunnin komedia, joka sai toimitettu Amazon kautta yhtiön avoin käsikirjoitus väittää prosessi, kirjoittanut uusi kirjailija Lindsey Stoddart. Leslie Bibb Tietoa Poika ja kaksi ensimmäistä Iron Man elokuvia tähtien nimihenkilö, entinen supermalli palaamassa todellisen maailman vietettyään 10 vuotta rehab maksaa hänen kovan juhlimista tapoja. Liian luottavaisia ​​Rogers uskoo hän voi palata hänen mallinnus menestys ja hohdokas elämäntapa, joten hän löytää hänen vanha avustaja, soitti koomikko Rachel Dratch, auttaa häntä paluu alkuun. Avustaja on sittemmin tehnyt uran kirjallisesti omatoimisuus käsikirjoja ja ei ole liian innokas palaa työskentelemään harhainen mallin. Show yhteistyössä tähtien Malcolm in the Middle Jane Kaczmarek, Mad Men Harry Hamlin, ja 30 Rock Scott Adsit.

Seuraa Jacqueline TwitterissäJacqui_WSCS

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha