7 Things tietää ennen kuin Avauspäivä Sentimental Henkilö

Tuire Paasilinna Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Koko ikäni olen kuullut, "nice guys loppuun asti."

Se on sanonta, joka on pilkkasivat minun moraalin minun ydin käsityksiä siitä, mitä tarkoittaa olla hyvä ihminen. En ole koskaan oikein ymmärtänyt, miksi ihmiset eivät halua etsiä mukavia ihmisiä tasalla. Niceness voidaan määritellä monella tavalla, mutta yksi vahvimmista indikaattoreita "mukava kaveri" on tunteellinen tapa he kohtelevat elämää.

Dating tunteellinen henkilö on uskomaton etuja.

Elämä on erityinen merkitys meille.

Asiat, jotka näyttävät arkipäiväinen useimmat ihmiset ovat erittäin kauniita tunteellinen ihmiset. Olemme aina valittavat, että elämä jatkuu nopeasti, mutta kuinka usein viettää aikaa ymmärtää, että puu voi kasvaa kaupunkiympäristössä? Kun on viimeinen kerta, kun kesti viisi minuuttia vetää yli ja nauttia auringonlaskusta ajattelematta joka Instagram suodatin tekisi pilvet näyttävät kaikkein kuten Crayola hattara? Saat sentimentaalinen ihmiset, jokainen osa elämän monimutkainen rakenne on yhtäkkiä muuttunut jotain erittäin mielekästä. Arvostamme yksinkertaisia ​​asioita, ei väliä kuinka yksinkertaista ne näyttävät.

On loputon syitä meille juhlia.

Voimme löytää syy juhlia mitään. En viittaa humalahakuinen juominen asuntolan huoneessa tai laittomasti huumeiden ennen näytteille uuden Jurassic World elokuva. Sen sijaan, tunnemme tarvetta juhlia pieniä voittoja ja menestystarinoita, jotka tapahtuvat usein arkielämässä. CThese yleensä suoraan liittyvät muille, ei itseämme. Se ei ole harvinaista tunteellinen ihmiset suositella yllätysjuhlia meidän läheisiä ystäviä tai improvisoitu kokoontuminen.

Käytämme korvat.

Aktiivisesti! Sentimental ihmiset ovat aina siellä toisia, vaikka se on erittäin kätevä niille. Teemme niin paljon kuuntelijoita, koska me todella välitämme miten et tunne, mitä ajattelet, ja miten voimme auttaa sinua päästä sen yli. Jokainen tarvitsee olkapää nojata. Sentimental ihmiset ovat joitakin kaikkein vakain. Jos etsit tasalla hyvä kuuntelija, etsiä joku, joka on tunteellinen.

Nautimme keskimääräistä seksiä.

Sentimental ihmiset ovat suuria makuuhuoneessa. Ajattele sitä: me rakastamme tunne tuntemuksia kuten rakkaus, pelko, viha, ja muita tunteita. Olemme tietoisia, kun näitä tunteita tapahtuu. Me kirjekuori itse meidän rakastettusi tunteita. Miksi me halua kokea sensaatiomainen tunteita tuntu, maku, haju täysillä? Sentimental ihmiset tihkua intohimo. Kuvitella, mitä tapahtuu, kun vaatteet eivät ole mukana?

Uskomme vahvasti, että "mitä tulee sydämestä menee sydän".

En tarkoita "unohdin syntymäpäiväsi, mutta tässä on jotain AM PM katua ylöspäin - voisitko suudella minua nyt" lahjoja. Puhun käsintehtyjä, ommeltu, piirretty, paistettu, tai harkittu lahjoja, jotka tulevat sydämestä. Jotkut parhaista lahjoja olen antanut on luultavasti maksaa vähemmän kuin 5 dollaria tehdä. Ratkaisevaa ei ole lahja, vaan verekseltään rikoksesta itse luoda jotain tyhjästä antaa joku huolta. Se on erityinen.

Maailma näemme valetaan väri.

Tämä on itse asiassa jaettu merkitys. Ensinnäkin, tunteellinen ihmiset yleensä säteillä positiivista energiaa ympärillään aina, varsinkin kun olemme läsnä muita ihmisiä. Tämä energia on tarttuvaa, aiheuttaa enemmän ihmisiä ympärillämme tuntemaan iloa. Prosessissa on niin autuaan 24/7 saavat sinut paljon ystäviä. Toiseksi, tunteellinen ihmiset eivät ole nopeita tuomitsemaan asioita nimellisarvoon, tai mustavalkoisena. On aina kerroksia kuoria, aivan kuten sipuli, selvittää mitä jotain on todella kyse. Ei väri kaikissa tilanteissa, esine, henkilö, paikka, mitä tahansa. Sentimental ihmiset ymmärtävät tämän oivaltava käsite.

Luomme pysyvää muistoja maadoitettu puhtaassa yhteydessä.

Jos on olemassa yksi asia, tunteellinen ihmiset eivät ole, se on väärennös. Emme ole tyyppiä, jonka avulla mikä tahansa tapahtuma tai olosuhde mennä huomaamatta tai alle arvostetaan. Yhtäkkiä päivämäärät tullut tärkein asia. Vierailevat perheen tai viettää aikaa ystävien ei urakka. Tämä ei ole "hässäkkä" tai "osa suhde", että sinun täytyy käsitellä. Se on todella jotain tunteellinen ihmiset pitävät jumalallinen etuoikeus. Olemassaolo on niin paljon makeampi, kun otat aikaa - vaikka vain ohikiitävä hetki - tunnistaa kauneuden ja eleganssia, kun sinulla on se.

Meille sentimentaalinen ihmiset, nuo hetket ovat jokapäiväisiä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha