7 tapoja kokea enemmän iloa

Aamu Ahokainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
erinomainen Kiva artikkeli ... kiitos Kiitos jakamisesta! Kiitos KIITOS) Rakastan tätä # 8 ..... elää sopusoinnussa luonnon kanssa! Kiitos.

James Baraz ja Shoshana Alexander, kokea elämää

 "Joy ei ole vain onnellinen pari", sanoo James Baraz, pitkäaikainen meditaatio opettaja ja cofounder tunnettu Hengen Rock Meditaatio Centerissä Woodacre, Kalifornia. "Se on valinta kuka tahansa voi tehdä." Joka vuosi vuodesta 2003, Baraz on opettanut 10-kuukauden kurssi, sekä verkossa ja keskellä, nimeltään "Awakening Joy." Sen tavoite: auttaa osallistujia kasvattamaan päivittäin osamäärä positiivisia tunteita.

Aineisto perustuu yleismaailmallisia, nondenominational periaatteet jotka vetävät sekä buddhalainen filosofia ja nykyajan neurotieteellisen tutkimuksia, jotka osoittavat voimme tietoisesti kallista mielemme kohti suurempaa onnea. Seitsemän ehdotuksia, seuraa antaa sinulle Hanko hänen iloinen reseptiä ja auttaa sinua ymmärtämään, miten laittaa sitä toimimaan omassa elämässä.

1. Kuvittele Happiness

 Kaikki toiminta, kun suoritetaan toistuvasti, muuttaa rakennetta aivot. Mutta vaikka toistuvasti kuvitellen toimintaa on vaikutusta hermo rakenteeseen. Tutkijat Harvard Medical School osoitti tätä kokeilun, jossa he pyysivät yksi ryhmä pelata viisi sormen harjoitus pianon aikana viikossa. Vertailuryhmä pyydettiin vain kuvitella siirtävät sormia pelata saman harjoituksen. Vaikka aktiivisesti pelissä harjoitus oli suurempi vaikutus aivojen rakenteessa kuin kuvitella sitä, että loppuviikosta, samalla alueella aivojen molemmissa ryhmissä oli merkittävästi vaikuttanut.

Jokainen päivä, tarkoituksella kuvitella itsesi onnelliseksi. Kuvittele itsesi tilanteeseen, jossa ihmiset todella pidät, tai harjoittavat toimintaa, joka antaa sinulle paljon iloa. Aktiivisesti kuvitellen tunteita onnen tai muistuttaa onnellinen kokemuksia, voit auttaa kannustaa muutoksia aivoissa, joka altistaa sinut luomaan enemmän tosielämän iloa päivittäin kokemuksia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Toukokuu 24, 2017 | 11:05:46 | myöhemmin 9 kuukautta
Liina Järvinen
  Like 1   Dislike 0

Minusta tämä artikkeli on totta minulle. KUN olen käytännössä joitakin tai kaikkia totesi asioita löydän sydämeni ilmainen ja kevyt

Toukokuu 24, 2017 | 14:52:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Saini Lehtinen
  Like 5   Dislike 2

Wishing kaikki monia parantavia hyvän yöunet. Kun me levännyt olemme vähemmän äreä ja todennäköisesti levitä iloa. Nuku hyvin, Be Joyous!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha