7 suurimmat ongelmat Original "Star Wars" trilogia

Reija Hautala Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Niistä useimmat Star Wars-fanit, on vain vähän vertailu esiosa ja alkuperäinen trilogiaan. Vaikka entinen on pilkattiin sen puinen esityksiä, liikakäyttöä CGI ja lapsellinen huumoria, jälkimmäinen pidetään usein pitkälti moitteetonta. Kuitenkin vastoin tätä käsitystä, jopa ensimmäistä kolme elokuvaa George Lucasin eeppisiä tilaa ooppera ei ilman puutteita omaa. Kaiken 1977 alkuperäinen ja sen jatko on, tietenkin, klassinen elokuvia palvottu sukupolvien, mutta tässä on seitsemän elementtejä alkuperäinen Star Wars trilogia että osoittaa, että se on kaukana täydellisestä. Muistutettakoon, olemme keskittyminen vain itsenäinen kysymyksiä Uusi toivo, Imperiumin vastaisku ja Jedin paluu eikä eroja kahden trilogiaan.

1. Esittelyssä Ben Kenobi

Kuvittele olet ikääntymisen jedimestari piileskelee kaukaiselle planeetalle, jotta voit valvoisivat oman kuolevaisen vihollisen ainoa poika. Eikö ensimmäinen toimenpide on muuttaa nimesi jotain että ei muistuta teidän entinen elämä? Ilmeisesti, Obi-Wan Kenobi on vähän huolta niin salaisesti, kuten hän vain onnistuu ojaan hänen etunimi hyväksi karumpi "Ben." Lisäksi hän on niin vakiintunut profiili paikallinen farmboy Luke heti tietää, kuka hän on ja mistä löytää hänet. Argumentti voitaisiin että nuori Skywalker ehkä pitämään sukunimi - koska oletettavasti Darth Vader ja keisari Palpatine tiedä hän on olemassa - mutta kuten Kenobi, on yksinkertaisesti ole tekosyy. Yoda otti pitänyt tietää paremmin.

2. Veri Cantina

Aikana Star Wars, olemme nähneet ihmiset viipaloidaan puoli ja lukemattomia raajojen katkaissut aikana valosapeli taisteluissa. Koskaan kerran, kuitenkin, ei pienintäkään määrä näytöllä veren näyttävät. Tämä tekee loogista, koska lämpöä valosapelin terän oletettavasti polttaa haavoja voisi jättää heti. Kuitenkin aikana Luke ja Obi-Wanin ikimuistoinen vierailu Mos Eisleyn Cantina, mestari Kenobi on pakko ottaa väkivaltaisia ​​toimenpiteet varmistaakseen Luukkaan turvallisuus, viipalointi pois baarin mesenaatti käsi prosessissa. Haava selvästi jättää hieman verinen sotku takana, törkeästi joten se vain esimerkiksi, että valosapelin iskun tuloksista tällaisissa verilöyly. Vaikka Lucas olisi voinut tehdä tätä päätöstä ennen perustamista sääntöjen valosapelitaisteluja, se on hämmentävää, että veri ei ole digitaalisesti poistettu missään Myöhemmät uudelleen New Hope.

3. Luke ja Leia n liplock

Fanit vielä puistattaa että punastumaan-arvoinen hetki kun Luke ja Leia jaa lyhyt suudelma varhain Imperiumin vastaisku. Totta, Skywalker kaksoset eivät ole tietoisia heidän familiaalinen yhteyden aivan vielä, mutta elokuvan jännitysnäytelmä päättyy, Lucas ja yhtiö selvästi tiesi, että kolmasosa luku oli tulossa. Jo nyt, se pysyy arveluttavaa aikovansa tekemiseen Leia "toinen" että Yoda puhuu, vaikka Luukas puhuu Leia telepaattisesti mennessä elokuvan loppuun. Lucas olisi helposti voinut tehdä päätöksen tästä nimenomaisesta tontille yksityiskohta vähän aikaisemmin, mutta koska se on, hetki Skywalkerin kaksoset lukko huulet tulee eri kuin hankala, out-of-paikka ja selkeä merkki siitä, että vallanpitäjät olla pelasivat se vilunkia juoni paljastaa alkuperäisen trilogian.

4. R.I.P. varten Rancor

Avaaminen teko Jedin paluu tarjolla sankarimme urheasti swooping pelastaa Han Solo päässä Jabba Hutt palatsista. Kuitenkin Luke lähes tapaa pää käsissä Jabban petollinen Rancor. Onneksi hän onnistuu tappamaan petoa ja paeta elämäänsä. Se on voittoisa, cheer-arvoinen hetki faneja, mutta joka ei välittömästi keskeyttää Rancor maalivahdin ajaa tiensä edessä nähdä hänen murhatun ystävänsä, nyyhkytti niin kovaa, että hän on ohjattiin pois. Tarpeeton hetki merkitsee outo tonaalinen muutos, melkein kuin ohjaaja Richard Marquand yrittänyt kyllästää kohtauksen "hirviöitä voidaan rakasti liian" viesti, joka tuntuu täysin vilpillinen keskellä Star Wars elokuva. Ainakin eripuraa Ewoks palvelevat tarkoitusta elokuvan tarina.

5. Boba Fettin pettymys kuolema

Harvat alkuperäisen trilogian sivuhahmoja ovat yhtä rakkaita kuin arvoituksellinen palkkionmetsästäjä, joka tuottaa luonnonkoksi verhottu Han Solon Jabba Hutt. Joten fanit olivat pääosin pettynyt, kun Boba on kursailematta "tappoi" by tilapäisesti sokea Han ja lähetetään suoraan suuhun Sarlaac Pit. Sillä luonne vaalia kuin Boba, enemmän ilmasto lopussa olisi ollut paljon oikeampaa, varsinkin kun hän ei lyhyesti kohtaavat Luke aikana tappeluun että potkuja vaihteelle kyytiin Jabban purje proomu. Nyt Star Wars elokuvat ovat palannut tämän vuoden Force herää, näemme, jos nuorempi Fett tekee ulkonäkö yhdessä jatko. Onhan jopa hänen isänsä oli otettu pois dramaattisesti mukaan jedimestari.

6. Toinen Death Star?

Kolmas luku trilogia on usein merkiksi sen taipumus tuoda tarina täyden ympyrän ja yhdistää kaikki kolme elokuvaa joidenkin yhdistävä tekijä. Kun kyseessä päätökseen alkuperäisen Star Wars trilogian, Lucas ja yhtiö otti tämän tarkoittavan "uudelleenlämmityksestä paha juonta ensimmäisen elokuvan". Imperiumin rakentaminen toisen Kuolemantähden paitsi haiskahtaa laiskuus puolesta keisari Palpatinen vaan luova tiimi Jedin paluu itse. Se on mielikuvitukseton, innoton tapa tuoda kolmiosainen tarina päättymässä, vaikka tuloksena avaruustaistelussa tekee riehakas lopullisia toimenpiteitä lavaste. Tietenkin, Imperiumi olisi loogisesti olla eeppinen ase käytössään kärjistyä uhka Kapinaliitto, mutta tuore idea olisi tehnyt tähän finaaliin niin paljon makeampi.

7. Leia on Force ... mutta ei oikeastaan

Kaikista rakentamaton tontti elementtejä alkuperäinen trilogia, yksi pettymys on se, että me vain juuri ja juuri oppia Leian kyvystä käyttää Voimaa, kun hänen veljensä ja isänsä tehdä trilogian. Hän on vain kertonut hänen Force sopiva perheenjäseniä myöhään kolmas elokuva, ja ei yritetä hänen näytteille mitään Voimalle herkkiä ominaisuuksia, syrjään hänen lyhyt henkinen yhteydessä Luke lopussa Imperiumin vastaisku. Joilla ei ole naispuolinen käyttö Force on valtava menetetty mahdollisuus sekä faneille sekä Star Wars elokuvia kokonaisuutena, mutta epäilemättä, tulevaisuus merkinnät franchising tekee niin Leian puute osoitti Jedi valtuuksia. Kanssa merkki paluu Force herää, ehkä siellä on vielä aikaa Carrie Fisher käytellä valosapelin.

Seuraa Robert Yáñiz Jr. TwitterissäCrookedTable

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha