7 Spectacular vuoristokohteissa Amerikassa

Hellin Kivi Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

"Pidä lähellä luontoa sydäntä," kuuluisa luonnontieteilijä John Muir kerran väitetään totesi, "ja break kirkas pois, silloin tällöin, ja kiivetä vuorelle tai viettää viikon metsässä. Pese henki puhdas. "

On olemassa muutamia parempia tapoja pestä henki puhdas kuin ihmettelemästä luonnon kauneus vuorenrinteellä paeta. Tämänkaltaisissa lomille kunnioitusta ja innostaa lomanviettäjille, antaen vieraille kaivattua puhdistuksen arjen stressiltä. Vuoristokohteissa on tällainen idyllinen ilo alas tiedettä: Hengitä vuoristo ilmaa aikana kuljeskella erämaassa, tai yksinkertaisesti ihailla laajat näkymät mukavuudet niiden komea vuorenrinteellä majoituksen.

Nämä seitsemän ylellinen amerikkalainen vuoristokohteissa tarjota paras asuintiloissa ja toimintaa lomanviettäjille kaikilta elämänaloilta.

1. Four Seasons Resort

Me kaikki tiedämme, että Four Seasons nimi vastaa runsaskätisyys kun se tulee majoitusta, ja tämä vuorenrinteellä sijainti - kätkeytyneenä joukossa Grand Tetons välillä - ei petä. Lomakeskus tarjoaa kaikkea hiihto ja lumilautailu kalastukseen, ratsastus, koskenlasku, ja kaikkea siltä väliltä. Jos nuo kokemukset eivät tehdä sen sinulle, kokeile henkilökohtainen helikopteri safari läpi taivaalle - saatat jopa paikalla harmaakarhu! Lisätietoja Four Seasons Resort Jackson Hole, käy niiden verkkosivuilla.

2. Blackberry Farm

Sijaitsee juurella Great Smoky Mountains, Blackberry Farm on intiimi kohde hotelli - ihanteellinen hengähdystauon touhu ja vilske jokapäiväistä elämää. Lomakeskuksessa on 4200 hehtaarin paimen autuuden jossa kävijät voivat kokeilla vaellus, perhokalastus, ja pyöräily. Niille mieluummin levätä ja rentoutua, tutustu paikan päällä Blackberry Farm Panimo, tai hemmotella itseään ns Foothills Cuisine, herkullisen kekseliäs sekoitus hienostunut ja karu makuja. Käy Blackberry Farm verkossa oppia lisää, mitä tämä Tennesseean ihme tarjoaa vierailleen.

3. Ahwahnee Hotel

Ahwahnee erottuva arkkitehtuuri on upea yksin riitä - mutta siitä ihmisen ylellisyyttä, hotelli sijaitsee sisälle Yosemiten kansallispuisto, yksi Amerikan suurimmista luonnon aarteita. Tutustua kaikkeen Yosemite on tarjota veisi eliniän - ja se jos voit jopa vakuuttaa itsesi astua ulos lomakeskuksen lakaistaan, korkeissa sisätilat. Vierailijat voivat vaeltaa, kalliokiipeily, ja hevosella ratsastaa läpi Yosemite, tai vain levätä ja arvostavat tunnelma Ahwahnee ruokasali voit nauttia joitakin lomakeskuksen palkittua ruokaa tarjontaa. Löydät lisää tietoa majoitus ja toiminnasta Yosemite on Ahwahnee verkkosivuilla.

4. Ritz-Carlton, Bachelor Gulch

Ritz-Carlton on vielä toinen nimi synonyymi mahtipontisia hotelli elävä, ja missä parempi tehdä se kuin Colorado Vail Valley? Nauti virkistävä vaellukselle vuoristo ilmaa tai hiihtää tiesi kylästä kylään loman aikana tässä viehättävä paeta. Ottaa taukoa ulkona jaunts heittäytyvät joitakin palkitun ravintolan nimellä Wolfgang Puck n Spago, tai käsittelemällä itseäsi palveluja yksi alkuun keinona kylpylöissä kansakunta. Ritz-Carlton Bachelor Gulch verkkosivuilla tarjoaa lisätietoja siitä, miten parhaiten nauttia olostasi.

5. Whiteface Lodge

Koe mahtavin nähtävyyksiä New Yorkin Adirondacks päässä mukavuuksista tämän metsäinen Lake Placid keinona. Hotellissa on karu, luonnollinen esteettisiä joka tekee hieno vuorenrinteellä tunnelma. Lähistöllä: Lake Placid tarjoaa mahdollisuuksia melontaan ja uinti, kun taas ympäröivä erämaa kutsuu vierailijoita kalliokiipeily, vaellus, pyörä, ja hiihtää läpi malliston säteilevä kauneus. Käy Whiteface Lodge verkossa oppia lisää kokemusta, joka odottaa sinua Lake Placid!

6. Stein Eriksen Lodge

Koska Utah ainoa Forbes viiden tähden ja AAA Five-Diamond Hotel, tämä keino on varmasti vaivan arvoista investointeja. Nimetty Norja Olympic Gold Medal hiihtäjä, tämä keino harjoittaa Pohjoismaiden hengen kautta inspiroimaa, mahtipontisia majoitukset, maailmanluokan ruokasali, ja 10000 pullo paikan päällä viinikellari - ja se on vain sisällä keinona seinät! Ulkona kävijöitä on koko Deer Valley niiden ulottuvilla. Mennä suksi, katso vuoret kuumailmapallo, tai on mennä koskenlaskuun joen. Stein Eriksen Lodge verkkosivuilla on lisätietoja siitä, mitä asiakkaat voivat odotettavissa ylellisyyttä pako keinona.

7. Huippu Resort & Spa

Tämä uskomaton vuorenrinteellä lomakeskus luonnonkaunis Stowe todella elää jopa sen nimeä. Huippu on vain kuusikymmentäkahdeksan huoneet ja kaksikymmentäkolme tyylikäs lomakeskuksissa sijaitsevien asuntojen paikan päällä; on pienten puolella, keinona korostaa intiimi, vieras-keskittynyt, ja palvelukeskeisen kokemus kaikille kävijöille. Suosittuja aktiviteetteja satunnaisia ​​Vermont erämaassa kuuluvat hiihto, rekiajelut, vaellus, ja pyöräily. Jos et halua pysyä sisätiloissa, ihastele maisemia hotellin oleskelutiloissa tai osallistumme hoito yksi maailman parhaista keinona kylpylöissä. Tutustu huippu verkkosivuilla lisätietoja.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha