7 parhaiden työnantajien yksinhuoltajille

Mika Karppinen Tammikuu 28, 2017 Miscellany 50 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
7 parhaiden työnantajien yksinhuoltajille

Rakennus ura on riittävän haastavaa. Jos olet yksinhuoltaja? Teet töitä entistä kovemmin. Se ei ole helppo tehtävä hallita että työn ja muun elämän tasapaino. Miten antaa sekä lapsia ja urasi ansaitsemaansa huomiota?

Voit aloittaa työskentely yritys, joka todella kunnioittaa käsite työelämän tasapainon. Ja jos olet yksinhuoltaja, se auttaa työskennellä yrityksessä, jonka avulla työntekijät voivat työskennellä ainakin osa-aikaisesti kotoa, tarjoaa joustavan ajoituksen, ja tarjoaa paikan päällä päiväkoti.

Onneksi on olemassa yrityksiä näin. Tässä on luettelo - missään erityisessä järjestyksessä ja jotka on koottu joitakin kaikkein arvostetuimmista työelämän rankingissa saatavilla - yrityksistä, jotka yksinhuoltajien tulisi kohdistaa.

1. IBM

Tämä kunnianarvoisa tech yrityksen kotipaikka Armonk, New York, on ollut esillä Working Äiti lehden "100 parasta työpaikkaa" lista kaikista 30 vuotta, että lehti on ajaa tätä ominaisuutta. Yhtiön työelämän etuudet - avain yksinhuoltajat - ovat iso syy.

IBM tarjoaa vanhemmille tuetun päivähoidon vaihtoehtoja ja tarjoaa 529 suunnitelma, että vanhemmat voivat hyödyntää säästää rahaa lastensa college koulutukset. IBM tarjoaa myös taloudellista neuvontaa ja college valmennus työntekijöilleen, jotain, joka voi auttaa yksinhuoltajia yrittää manipuloida budjetointi, lasten kasvatuksessa, ja edistää heidän koulutustaan.

2. General Mills

Ruoka-valmistavan Minneapolis on myös tukipilari Working Äiti-lehden lista. Mukaan lehden 2015 luettelon, General Mills tarjoaa työn jakaminen, etätyö, ja joustavat aikataulut työntekijöilleen. Tämä on tärkeää yksinhuoltajien toivoen kiertää ainakin osan lastensa kerhotoimintaa tai jotka haluavat pudottaa lapsensa pois kouluun joka aamu.

Ei kaikki työntekijät hyödyntää näitä joustavat työajat. Mutta Working Äiti Magazine raportoidaan sen 2015 luettelon että 63% työntekijöistä ei luottaa joustava aikataulutus ja etätyö ainakin osan aikaa.

Uudet vanhemmat General Mills on annettava mahdollisuus vähentää työaikaansa jopa kahdeksan viikon työhön palatessa jälkeen äitiys- tai isyysvapaan.

3. Colgate-Palmolive

Vuonna 2015 Forbes työskenteli työllisyys sivuston todellakin luoda listan 25 parasta yritystä työelämän tasapainoa. New York City-pohjainen Colgate-Palmolive, kuuluisa hammastahnaa ja lautasen saippuat, listan kärjessä. Edut, jotka vetoavat yksinhuoltajat ovat merkittävä syy miksi.

Yhtiö tarjoaa opetusta apua vanhemmille, jotka haluavat ansaita astetta, jotka auttavat heitä edelleen tukea lapsiaan. Se tarjoaa myös paikan päällä lasten ja maksutonta oikeudellista ja taloudellista neuvontaa työntekijöille. Kun yksinhuoltajien täytyy siirtää, ne voivat helpottaa ainakin joitakin stressiä hyödyntämällä Colgate-Palmolive: n siirtäminen apua.

4. SAS Institute

Et ehkä ole kuullut SAS Institute - Cary, North Carolina yhtiö on ohjelmisto Analytics yritys, mutta tämä työnantaja on tullut suosikki työntekijöiden. Vuonna 2013 Fast Company-lehden esillä SAS tarina otsikolla "Miten SAS tuli maailman paras työpaikka" ja työllisyys sivuston lasiovi sijoittui SAS erittäin viimeisimmässä "Top 25 yritykset Work-Life Balance" lista.

Kiinnostaa erityisesti yksinhuoltajien? SAS johtajat eivät keskity tarpeettomasti määrästä tuntia, että työntekijät viettävät toimistossa. Itse asiassa yhtiö toimii 35-tuntisen työviikon. Tämä ei tarkoita, että työntekijät toimivat vain 35 tuntia. Monet haluavat työskennellä enemmän. Mutta yksinhuoltajille, mahdollisuus työskennellä vähemmän tuntia on houkutteleva yksi, joten se paljon helpompi shuttle lapset ympäri ja osallistua bändin konsertteja.

SAS tarjoaa myös alennushintaisia ​​lastenhoito, paikan päällä terveydenhuollon klinikka, hotellin kuntosalilla vanhemmille, jotka haluavat de-korostaen workout, ja ilmainen työ-elämän neuvontaa niille kamppailee tasapainoilemaan heidän rooliinsa yksinhuoltajien ja työntekijöille.

 

5. Wegmans Food Markets

Supermarketketjujen ei aina ole tähtien maine, kun se tulee vanhempi sopiva etuja. Wegmans Food Markets, joka perustuu Rochester, New York, on poikkeus.

Fortune Magazine sijoittui Wegmans seitsemäs sen 2015 luettelo "100 parasta työpaikkaa varten." Se on erityisen hyvä paikka yksinhuoltajia, jotka haluavat palata college edistää niiden tuottopotentiaalin. Wegmans tarjoaa opetusta apua sekä sen koko ja osa-aikaiset työntekijät, mukaan Fortune.

Supermarket-ketju kattaa myös 85% 100% terveydenhuollon kustannuksia sen työntekijöiden ja heidän omaistensa, valtava etu yksinhuoltajien huolissaan kattavat lastensa lääkärin laskuja. Ja niille, jotka haluavat viettää enemmän aikaa kotona, kun lapset ovat todella hereillä? Wegmans tarjoavat joustavat työajat.

6. Quicken Loans

Computerworld vuonna 2015 sijoittui Detroit-pohjainen kiinnelainanantajan Quicken Loans paras paikka sille työntekijöille. Se huumaava kunnia, mutta Quicken Loans on todella hyvä paikka kenenkään työtä, erityisesti yksinhuoltajien.

Katsokaa etuja että yksinhuoltajat voivat hyödyntää: Ne, jotka ovat ottaneet ansaitsevat $ 5.000 hyväksymistä hyödyksi ja 10 päivän palkallisen loman. Quicken tarjoaa kaikki sen työntekijät 26 päivää on palkallinen vuosiloma ja vuosilomaan yhden vuoden palvelun, ja tarjoaa 90 päivän työpaikkojen suojattujen äitiysloman.

Lainanantajan tarjoaa myös paikan päällä lastenhoito, etätyö vaihtoehtoja, ja joustava aikataulutus.

7. Four Seasons

Ravintola-alalle on toinen, joka ei ole mainetta tarjota alkuun etuuksia. Toronto-pohjainen Four Seasons on poikkeus, mukaan Fortune Magazine, joka sijoittui hotelliketju yhtenä parhaista työpaikoista vuonna 2015.

Mukaan Fortune, Four Seasons tarjoaa 30 päivää suojattujen äitiysloman uusille vanhemmille ja tarjoaa 19 päivää loma ja loma päivää vuosittain työntekijöitä, jotka ovat työskennelleet yrityksessä vähintään vuoden.

Yksinhuoltajat, täytyy valita joustava työaika, Four Seasons tarjoaa pakattuja työviikkoa, etätyö ja joustavat työajat. Ne vanhemmat ilman autoa voi saada tuetun julkisen liikenteen ja työstä.

Voisitko etsiä työtä, joka tarjosi suuri työ-elämän tasapainoa?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha