7 Parhaat 'Air Jordan kengät koskaan tehty

Touko Juutilainen Tammikuu 18, 2017 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Maailma kääntyi ylösalaisin, kun Michael Jordan päätti vetäytyä urheilun koripallo vuonna 1993. Hän oli edessä NBA; symboli pelin. MJ oli juuri suljettu pois Phoenix Suns täydennä ensimmäisen kolmen turve, se oli käsittämätöntä, että hän olisi sillä selvä tässä vaiheessa. Mutta se mitä tapahtui. Ja se oli kauheaa.

Tämän jälkeen odottamaton ilmoitus, jouduimme kestämään Jordanian kauhea kokeilu pieni League Baseball. Se oli vaikea katsoa. Todella kova. Ja sitten 18. maaliskuuta 1995 hänen Airness teki kaiken oikein kaksi yksinkertaista sanaa: "Olen takaisin." Tämä lausunto oli juuri mitä tarvitsimme, ja paluun osoittautunut hyvin kannattaa odottaa. Se ei kuitenkaan ota Jordan vähän saada hänen voittajana takaisin.

Tämä peli pidettiin 28. maaliskuuta klo mekka joka on Madison Square Garden, mitä kutsuttiin "Double-nikkeli peli." MJ, yllään Air Jordan X: n, valaisi Knicks 55 pistettä, ja laita loput liigan ilmoitustaululla: Jordan oli virallisesti takaisin. Kunniaksi Tässä yhteydessä Jordania Brand päättänyt vapauttaa Air Jordan X Remastered "Double Nickel" on juhlitaan mennessä. Joka luonnollisesti sai meidät ajattelemaan meidän suosikki Jordan, niin Juhlitaan seitsemän parhaan Air Jordan kengät kaiken aikaa.

7. Air Jordan VI

Air Jordan VI on tehtävä luettelosta, koska ne olivat potkuja Jordan sported kun hän otti kotiin hänen ensimmäinen NBA-mestaruuden vuonna 1991. Tämä sneaker on hyvin viileä korkea-toppi mustan sävy, kirkkaan punainen alueilla, ja mini ilmakuplat . Mutta piirre, he sanovat, on kaksipuolinen kumi kielen mikä helpotti luistaa näitä huonoja pojat. MJ oli varmasti kehityksen kärjessä.

6. Air Jordan II

Syy ihmiset halusivat "olla kuin Mike" oli, koska he koskaan nähnyt ketään liidellä ilmassa aivan kuten hän teki. Nämä kengät vapautettiin heti MJ: n toinen kausi NBA, ja hänellä oli yllään niitä, kun hän voitti ensimmäisen Slam Dunk kruunu. He myös erottuvat, koska ne olivat ensimmäiset Nike sneaker joka ei ominaisuus swoosh logo.

5. Air Jordan I

Ei ole mitään aivan kuten alkuperäinen, ja nämä lenkkarit olivat ehdoton peli vaihtajat. Jordan käytti nämä kengät hänen kaikkien aikojen ensimmäinen NBA peli ja rikkoi sääntöjä aina, kun hän laittaa ne sen jälkeen. NBA oli yhtenäinen käytäntö, joka kieltää pelaajat yllään kenkiä, jotka eivät olleet valkoisia. Air Jordan I: n selvästi rikkovat kyseisen asetuksen. Jordan sakotettiin $ 5,000 kerta hän käytti nämä NBA peli. Miksi hänen Airness sovi, kun hän syntyi erottua? Hieno meille.

4. Air Jordan XII

Air Jordan XII oli koripalloilija unelma kenkä. Ei vain ollut kaksi äänenväri erittäin valittamalla silmään, mutta sneaker itse rakennettiin olla kevyt ja tarjoavat nopean sivusuunnassa reagointikykyä. Mutta jos kullattu pitsi silmukoita ei tehdä sen sinulle, niin vain muistaa, että MJ käyttänyt näitä lenkkarit hänen legendaarinen flunssa peli. Joo, nyt me tiedämme haluat.

3. Air Jordan XIII

Kun Michael Jordan eläkkeellä Chicago Bulls toisen kerran, ainakin hän meni ulos päälle. Hän myös käytti nämä lenkkarit aikana kausi. Air Jordan XIII oli suunniteltu jäljittelemään MJ saalistushinnoittelua luonto koripallokenttä. Ne tarjoavat myös uskomattoman iskunvaimennus, ja niissä on super cool hologrammi. Mutta me aina rakastamaan niitä, koska tällä hetkellä.

2. Air Jordan III

Air Jordan III: n on Michael Jordan suosikki Sneaker ulos koko joukko. Jotkut asiat, jotka tekevät nämä kengät niin erikoista on, että he olivat ensimmäinen suunnitellut Tinker Hatfield, ja he esitteli maailmalle "Mars Blackmon." Myös nämä olivat ensimmäiset Air Jordan ominaisuus ikonin Jumpman logo. Olemme kaikki noin historiallinen tekijä.

1. Air Jordan XI

Air Jordan XI classiest Sneaker koko kokoelman. Nämä kengät olivat kuluneet Jordan aikana hänen ensimmäinen koko kauden palattuaan hänen odottamattoman eläkkeelle. Ne ovat myös ensimmäinen Sneaker historiassa esitellä kiiltonahkaa. Air Jordan XI on tyylikäs, kiiltävä, ja erittäin mieleenpainuva. Olemme ehdottomasti rakastan tätä kenkä. Air Jordan koskaan näyttänyt näin hyvältä.

Kaikki tieto on kohteliaisuus Air Jordan Shoes HQ.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha