7 ongelmia, voit pestä pois juomalla enemmän vettä

Niina Suominen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos Juon paljon vettä Kiitoksia jakamisesta. Kiitos Kiitos ! Kiitos Kiitos Danke Kiitoksia jakamisestasmile

Olet janoinen ja olet hetkessä tavoitella että hiilihapollisten sooda täynnä sokeria, aspartaamia tai muita keinotekoisia makeutusaineita. Ei niin nopeasti. Kehosi tarvitsee vettä sokerilla hydraatti oikein. Ja juominen aitoa vettä päivän aikana voi käsitellä useita yllättävän yhteisiä ongelmia-kuten nämä seitsemän:

1. Jos Focus

Jos et juo tarpeeksi vettä päivän aikana, sinulla on vaikeuksia keskittyä työssä. Huono nesteytys voi jopa jättää sekava ja heikentää kykyäsi muistaa asioita. DiagnoseMe.com totesi, että vain 2 prosentin lasku kehon vesi voi aiheuttaa sumea lyhyen aikavälin muistia, heikentää perus matematiikka kykyjä ja vaikeuttaa voit keskittyä tietokoneen näytöllä tai tulostaa. Tekemä tutkimus tutkijat University of East London osoittavat, että juominen lasin vettä, kun olet janoinen voisi auttaa aivojen työtä 14 prosenttia nopeammin.

2. Losing Mood

AZCentral.com totesi, että Jennifer Aniston tuntuu "äkäinen", jos hän ei juo tarpeeksi vettä. Joten jos et tunne hieman kiukkuinen kotona tai työssä, voit syyttää joitakin sitä on kuivattu. On käynyt ilmi, että edes vähän nestehukka voi vaikuttaa mielentilaan. Kuten raportoitu Journal of Nutrition, lievä nestehukka vaikuttaa mielialaan terveillä nuorilla naisilla. Tutkimuksessa 25 naista, huonontuneen mieliala, lisääntynyt tietoisuus tehtävän vaikeus, alhaisempi pitoisuus ja päänsärky oireet johtuivat vain 1,36 prosenttia nestehukka.

3. Halkeilevat huulet

Kuivuminen on yleisin syy kuivuneita huulet. Kuten SymptomFind, toisin kuin iho, huulet puuttuu öljy rauhaset, jotta he voivat kuivua ja saada halkeilevat hyvin nopeasti. Eivät juoda tarpeeksi vettä päivän aikana ja huulet näyttää sen. Jos olet aktiivinen auringossa, tuuli ja UV-säteet voivat aiheuttaa jopa enemmän veden menetystä ja chapping. Monet ihmiset yrittävät pitää huulet kuivumasta yksinkertaisesti nuolee heitä, mutta tämä vain pahentaa ongelmaa. Kuten sylki haihtuu, kosteutta pakenee huulet, lopulta jättäen karkea, kuiva, näivettynyt ylempi kerros ihoa erotettu kostea kerros alla. Ratkaisu? Vesi. Tavallinen ja yksinkertainen.

4. Migreeni Trigger

Kun elimistö tulee dehydratoidut, verisuonten in your head tarkennettua vaivaa säädellä kehon nestetasot. Tämä johtaa päänsärky, koska veren ja hapen ei pääse aivoihin yhtä helposti. Kuten mainittu HealthCentral, nestehukka voi olla merkittävä päänsärky tai migreeni laukaista, ja menettää niin vähän kuin 1 prosenttia 2 prosenttia kehon painosta voi johtaa nestehukka.

5. "Väsymys Crash"

Monet syyttävät iltapäivällä kaatua sokerinen mehut, energiajuomia tai karkkia baareja niillä on saattanut olla lounaalle tai aamupäivällä tauko. Toiset viittaavat ei saa tarpeeksi unta, koska liikaa kahvia. Mutta todellinen syyllinen saattaa hyvinkin olla nestehukka. Kuten WiseGeek, jokainen solu ihmiskehossa on enimmäkseen vettä ja on täydennettävä toimiakseen kunnolla. Kuivauksen aikana, kehon on työskenneltävä entistä ahkerammin toimiakseen. Tämä johtuu siitä, että veri muuttuu hieman paksumpi pakottaa sydämen pumpata vaikeampi siirtää sen suonissasi, joka vaatii enemmän energiaa ja johtaa myöhemmin väsymystä ja hitaus.

6. Painonhallinta

Vesi voi polttaa rasvaa, mutta juominen enemmän sitä ennen ateriaa voi pitää sinua ylensyöntiä. Tutkimus viitataan WebMD totesi, että juominen vain kaksi 8-unssi lasillista vettä ennen ateriaa auttaa pitämään niitä ylimääräisiä puntaa rakentaa. Tutkimuksessa oli mukana 48 aikuista välillä ikä 55 ja 75. Yksi ryhmä joi kaksi kupillista vettä ennen ateriaa ja toinen ei. Kaikki osallistujat söivät vähäkalorista ruokavaliota koko tutkimuksen ajan. 12 viikon kuluttua, vesi juovat menetti noin 15,5 kiloa, verrattuna ei-vesi-juominen laihduttajille, joka menetti vain 11 kiloa.

7. munuaiskivet-Auts!

Kerry Willis, tieteellinen johtaja National Munuainen Foundation sanoi, "juomavesi on tehokas tapa vähentää omaa riski sairastua munuaiskiviä kahtia." Kidney Foundation huomauttaa, että noin 10 ihmistä Yhdysvalloissa kehittää munuaiskiviä ja että juo paljon vettä pitää virtsan vähemmän keskittynyttä kanssa jätteitä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Toukokuu 3, 2017 | 00:04:32 | myöhemmin 8 kuukautta
Nooa Seppä
  Like 2   Dislike 0

terve tasapaino on asia ... selvittää whats toimii sinulle !!

Toukokuu 3, 2017 | 02:38:06 | myöhemmin 8 kuukautta
Siviä Lahti
  Like 3   Dislike 1

terve tasapaino on asia ... selvittää whats toimii sinulle !!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha