7 Lisää Matkakohteet jotka eivät ole hintansa arvoinen

Valdemar Aho Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
7 Lisää Matkakohteet jotka eivät ole hintansa arvoinen

Näyttää siltä Olen ehkä kosketti minun viimeinen viesti suosituista lomakohteet, jotka eivät ole vaivan arvoista aikaa ja rahaa. Kun se tuli lajittelu luetteloon, oli paljon enemmän kuin seitsemän nastat maailmaa, ja nyt olen kääntämällä huomioni toiseen seitsemän kohdetta, että haluaisin ainakin varoittaa.

Nämä suosittuja kohteita voivat saada kaikki lehdistön, ja turisteja, mutta he vain ei kannata pääsylipun hintaan.

1. Buenos Aires

Ainoastaan ​​nimi loihtii kuvia paratiisi par Eedenin puutarhassa. Ei ole. Ja maksat mojova hinta selvittää asia.

Nopea haku Kayak.com antaa keskimääräiset kustannukset $ 1580 yhden edestakainen matkalippu, jossa kaksi pysäkkiä, jos lentävät ulos ensi viikolla Denver. Se on melko kimpale käteistä ennen kuin huomioon hotellihuoneita, vuokra-autoja, ruokaa ja viihdettä. Tämä on suosittu liike kohde, liian, ja se sopii niille ihmisille etsivät toiminto yli kauneutta. Hotellin huoneet voi olla tavallinen liioittelematta, ruoka on mitään erityistä, rakennukset ovat laiminlyötyjä, ja rikosten määrä on mitään kehuskella ... ellet rikos lordi.

Välttää sitä, ja sen sijaan yrittää hiljainen kauneus Cartagena Kolumbiassa, tai upea arkkitehtuuri Lima Peru.

2. Loch Ness

Koska pienestä Northeastern kaupunki vain kuuden tunnin ajomatkan päässä surullisen koti Nessie, minulla ei ollut tekosyy ei käydä tässä paikassa nuoruudessani. Se oli loppujen lopuksi kotiovelle.

Voin kertoa teille, että et näe, ja voin taata tämä, esihistoriallinen hirviö uinti ympärillä jäisessä vesillä Loch Ness. Se oli huijausta, joka syttyi tuleen, ja ihmiset uskovat edelleen, että se on totta. Vedet on skannattu uudestaan ​​ja uudestaan, eikä mitään muistuttaa dinosaurus on koskaan löydetty. Kuitenkin, se ei estä turisteja laskeva tämän unelias pikkukaupunki vuosittain ympäri maailmaa. Ja että lukijat, tässä on ongelma. Se ei ole Loch Ness ei ole luonnonkaunis ja kaunis; se että se on täynnä turisteja ja kehno turisti matkamuistoja. Jos todella haluat toteuttaa Loch, kokeile Loch Lomond, Loch Ken tai Loch Awe. Kaikki kauneus; yksikään tack.

3. Bangkok

On olemassa monia ihania osia Thaimaassa. Valitettavasti useimmat ihmiset tulva Bangkokiin, ja vaikka se varmasti on houkutteleva näkökohtia, se ei ole jalokivi Thaimaan kruunu.

Niin monet turistit tulvia kaupunkiin joka päivä, se on herättänyt seedier elementtejä yhteiskunnan. Huijarit ovat kaikkialla, ja sinulla on todella olla oma vartija. Bangkok on myös kuuluisa "ladyboys", ja että myös houkuttelee tietty joukko ihmisiä, jotka etsivät tapoja, sanokaamme, laajentaa näköaloja. Kaikki tämä tekee Bangkok aivan liian paljon pettivät monille matkailijoille. Ne, jotka ovat kokeneet paikoissa kuten Sukhothai, Krabi, ja Chiang Rai, löytää kaupunkirakenteen hajautuminen ja flashiness Bangkokin olevan vain liikaa matkailukohde. Ehdottomasti vierailla näissä Thaimaa kohteita ennen kassalle Bangkok.

4. Ateena

Koti Akropolis, Ateena on yksi niistä paikoista jokaisella on heidän "paikkoja nähdä ennen kuin kuolen" lista. Valitettavasti, se on erittäin kallis matka, mitä merkitsee muutaman tunnin historiallinen rakennus matkat. Tämän jälkeen sinun on itse kaupunki tutkia, ja se ei ole läheskään niin mahtipontisia tai henkeäsalpaava. Ateena tiedetään paljon aktiivisia taskuvarkaita, ja jos näyttää turisti olet menossa merkitty. Jotkut takaisin kaduille talo huumekauppiaita, ja varkaat ovat niin röyhkeä että ne pintansa henkilöä kirkkaassa päivänvalossa.

Jos haluat todella arvostaa Kreikka, yöpyä paljon enemmän ystävällinen paikoissa kuten Halkidikin tai Pelopennese, ja sitten ottaa päiväretki Akropolis.

 

5. Pisa

Oletko todella niin epätoivoisesti on teidän kuva otettu pintansa Pisan kalteva torni? Näyttää siltä, ​​että tapa niin paljon turisteja vuosittain, joka käyttää tuhansia ja tuhansia dollareita tulla kaupunki, joka on yksi merkittävä vetonaula ... ja ei paljon muuta. Sinut periaatteessa ympäröi matkailijoita, jotka ovat kaikki oli täsmälleen sama ajatus; ottaen sama typerä kuva, ja sitten raapimaan päätään ihmetellen mitä tehdä muun lomansa. Tee Pisa pysäkki matkalle paljon parempi paikka, kuten Firenze.

6. Bora Bora

Enemmän kuin yksi matka kirjailija on viitannut Bora Bora kuin Boring Boring. Se oikeastaan ​​riippuu siitä, mitä haluat omalta loma, mutta jos siihen liittyy mitään muuta kuin istuu kota ja tuijottaen merta, aiot olla pettynyt.

Ei ole kiistatonta, että Bora Bora on uskomattomia kirkas vesi ja valkoiset hiekkarannat. Kuitenkin, ei ole yöelämää puhua, ja ei paljon muuta tapa jännittäviä tai mielenkiintoisia tapoja kuluttaa aikaa. Miksi ei ohita Bora Bora ja käydä Guam? Kyllä, Guam. Olen ollut siellä ja voin henkilökohtaisesti suositella sitä. Se voi maksaa yhtä paljon lentää siellä, mutta siellä on paljon enemmän tekemistä, rannat ovat yhtä upeita, ja Guamanian ruoka on uskomaton. Maisema on hämmästyttävä, ja siellä on tunne kuulumisesta ja hyväksynnän paikalliset.

7. Hollywood Walk of Fame

Kuten CiNEFiLE, siellä on paljon viihdeteollisuuden että haluan nähdä. Rakastan elokuva rekvisiitta ja muistoesineitä, ja ajatus käveleminen joidenkin sarjaa Suosikkielokuvani on erittäin jännittävä. Mikä ei ole niin jännittävää on kävely ylös ja alas pramea jalkakäytävä täynnä pinkki ja musta tähdet featuring nimet kuuluisuudet. Vakavasti, mikä on piirtää täällä?

Joka vuosi miljoonat ihmiset laskeutuvat tälle osa kimalteleva jalkakäytävä, ja joka vuosi suuri osa heistä on ihmetellä, mitä kaikki tämä kohu johtuu. Et aio törmätä omistajat tähdet ja keskustella siitä. Olet onnekas, jos näet kaksoisolento. Jos todella haluat Hollywood kokemus, mene Universal Studios off-season. Ruuhka aika, se on yhtä huono kuin Disneyland, mutta kun se on vähemmän kiireinen voit saada hämmästyttäviä ratsastaa ja elokuvan kokemuksia hintaan voit varaa.

Olla samaa mieltä? Eri mieltä? Missä olet mennyt joka osoittautui vain ole sen arvoista?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha