7 Insights NSA Chief haluaa sinun tietävän

Elia Huovinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

National Security Agency johtaja kenraali Keith Alexander, haastatteli Bloomberg Television Trish Regan at "Tietoverkkojen: Kustannukset ja ratkaisut" konferenssi järjestettiin Washington, DC, Bloomberg hallitus. Alexander on itse myöntänyt, NSA ei "tehdä hyvää työtä selittää" työ se koska se ei "ulos edessä lehdistön." Sen sijaan teet virheen, joka voi lisätä todennäköisyyttä onnistuneen hyökkäyksen , NSA päättää olla mennä julkisuuteen.

Silti hän oli, ulos edessä lehdistön, puhutaan NSA ja mitä se tekee. Tässä muutamia kohokohtia 30 lokakuu haastattelussa, kuten selityksiä ja perusteluja NSA ohjelmia. "Tämä on mitä kansa tarvitsee meitä tekemään. Te puolustaa maan ja suojella kansalaisvapauksia ja yksityisyyttä. Otamme lämpöä. Nyt emme ymmärrä pääsisi että kuuma. "

Alexander selitti, että NSA on "suuri oivalluksia terroristeja." Kun puhelinnumeron puhelut Yhdysvaltoihin, NSA voi auttaa selvittämään, jos se on terroristi kutsumus, ja sitten tapahtui, että pitkin FBI. "Emme halua kerätä ja emme kerää sisältöä Yhdysvaltojen henkilön sähköposteja tai puhelimia, mutta se on aggressiivisesti ulos lehdistössä ja kaikki sanovat niiden on tehtävä tämän kaiken. Ajattele sitä. Meillä ei ole tarpeeksi ihmisiä tekemään niin. Miksi teemme sen? Ei ole älykkyyttä arvoa. "

Jotain muuta NSA näkee tiedot ne eivät voi käyttää? Swaths tietoa Euroopan kansalaisille. "Käsitys, että NSA kerää 70000000 puheluita Ranskan tai Espanjan tai Italian on asiavirheitä."

Kysyttäessä laajemmin noin salakuunnella ulkomaille ja johtajia, ja mahdollisuus presidentti Obama pyytää NSA keskeyttämään vakoilee liittoutuneiden johtajat, Alexander sanoi, että jokainen maa on vakoilee kaikissa muissa maissa. "Maat toimivat heidän etujensa. Maat ja niiden tiedustelupalvelujen saada vaatimuksia mennä sen jälkeen, mitä on heidän kansakunnan edun. Joten meidän näkökulmastamme, mielestäni kysymys, joka on todella pöydällä on, joka on suurempi kansallinen etu. Ja se on poliittinen päätös ja joka mielestäni meidän päättäjät etsivät. "

Mutta se ei ole vain muissa maissa, jotka kuuntelevat meitä. Terroristit kuuntelevat, liian. "Mitä tämä tarkoittaa, että todennäköisyys onnistuneen terrori-iskun on lisääntynyt." Kykyä taistella tätä vastaan ​​on loukkaantunut, ei vain siksi, terroristit ovat katsomassa mitä USA tekee, vaan myös siksi vuotojen, kuten julkistettujen asiakirjojen Edward Snowden, että Guardian-sanomalehdessä.

Koska nämä vuodot, tai vastaavia tapauksia, Alexander totesi, "terroristiryhmiä muuttavat toimintatapojaan. Se tekee meidän löytää ne ja seurata niitä vaikeampaa. Ja ihmiset, jotka maksavat ovat viattomia ihmisiä täällä maassa ja ulkomailla. Se on väärin. Se on pysäytettävä. "

Alexander sanoi, että ei vain ollut Snowden uhanalaisia ​​Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden, Snowden oli väärässä infiltroituvien palvelimia Google ja Yahoo. "Meillä ei ole pääsyä Googlen palvelimille, Yahoo palvelimia. Käymme läpi oikeuden määräyksellä. NSA ei kerätä tietoja terroristeja ja meidän kansallisen tiedustelupalvelun painopisteitä, mutta emme ole lupa mennä Yhdysvaltain yhtiön palvelimia ja ottaa tiedot. Meidän täytyisi käydä läpi tuomioistuin prosessin näin. "

Raportti Washington Post keskiviikkona 30. lokakuuta vahvisti aiemmat väitteet NSA murtautuneet yritysten tietokantoihin. Alexander jatkoi sanomalla, että NSA käyttää laillisia väyliä ja tuomioistuin määrää saada tietoa yrityksille. Nämä samat yritykset ovat saadut tiedot palvelimet muiden kansojen koko ajan, käyttäen samaa prosessia, joka on käytössä Yhdysvalloissa

NSA ohjelmat - selvittää, mitä on tekeillä ulkomailla, kerätä metadata - toteutettiin jälkeisessä 9/11 takaisku. Alexander sanoi, "tiedustelupalvelu oli vatkata jättämisestä yhdistää pisteitä." FBI on jo kotimainen palapelin, mutta metatietoja tarvitaan "yhdistää pisteitä" välillä, mitä tiedetään tapahtuvan ulkomaille ja älykkyys hallussa FBI. "Ei ole tietoa yhdysvaltalaisten henkilöiden päivämäärä aika ryhmä ja puhelun kesto. Nimesi ei ole niihin. Nimeni ei ole niihin. "

Hänen vastauksensa paljastavat virasto yrittää tehdä työnsä, mutta pystynyt selittämään kansalaisille, mitä se tekee. Alussa haastattelun, Alexander keskustelivat tietoverkkojen uhkia rahoitusalan. "Oma ajatukseni ovat rahoitusalan todella tekee todellista hyvää työtä suojella verkkojen annettava mitä he - mitä he voivat tehdä. Mielestäni asia, että me todella nähdä on olemassa asioita, joita hallitus tietää, että on luokiteltu. Miten jaamme että teollisuuden kanssa niin, että ne on suojattu? "

Kiinnostavaa kyllä, tämä on mitä NSA on löydettävä tapa tehdä samoin, se on löydettävä tapa kommunikoida ja jakaa riittävästi tietoa Amerikan kansalle, jotta he tietävät, miten ne on suojattu vaarantamatta turvallisuutta käytäntöjä jo olemassa. Se ei ole hyvä Alexander todeta, että, "raction myy sanomalehtiä vääriä juttuja sijaan että tosiasiat ulos,", jos amerikkalainen yleisö ei ole totuuksia kieltää "väärän tavaraa" kanssa.

Älä missaa: Top 10 kalleinta valtioiden College.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha