7 Homeschool Survival Vinkkejä Varattu Moms

Jyri Pitkänen Lokakuu 1, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc


Kun olet Mami, järjestetään on hyödyllistä. Kun olet Kotikoulu Mami, niin järjestetään on pakollinen.

Haluaisin sanoa, että olen todella saanut kaiken yhteen ja että joka päivä sujuu ongelmitta. Mutta en pidä valehdella. Tosiasia on, että pikku juttu nimeltä "elämä" on aina saada tavalla. Ehkä innokas oppilas herää kuume. Tai ulkona kenttämatkan on suunnattava uudelleen, koska se alkaa sataa. Tai ehkä viikoittain vierailun kirjastoon saa peruutettiin, koska auto ei käynnisty.

Mutta on onnistunut homeschooler, siellä täytyy olla jonkinlainen suunnitelma. Täällä sitten ovat seitsemän vinkkejä luoda ja ylläpitää järjestetty aikataulu:

1. Aseta tavoitteita.
Ota aikaa istua alas ja kirjoittaa, mitä haluat suorittaa päivässä, viikossa, ja / tai kuukausi. Älä mene liian yksityiskohtaisia. Tyytyä kolme maalia päivä tai viisi isoa tavoitteita viikoittain. Et voi suorittaa kaikki luettelossa, mutta kirjoittaa se ulos auttaa priorisoimaan ja keskittyä. Varmista, että olet ripustaa luettelon tavoitteita jonnekin, jossa voit nähdä sen päivittäin.

2. Hanki todellinen ja älä liioittele.
Puree pois enemmän kuin voit pureskella jää vain sinulle väsynyt ja turhautunut. Kapea se alas tärkeitä juttuja, ja varmasti antaa aikaa lukemiseen ja leikkii lapsesi välillä aiheita ja hankkeita.

3. Valitse oikea aika.
Mieti, mikä toimii parhaiten lapsellesi. Jotkut lapset keskittyvät hyvin aamuisin, kun taas toiset ovat parempia iltapäivisin. Yritä ajoittaa lapsesi tunteja aikaa, jolloin hän on kaikkein vastaanottavainen. Tämä voi kestää muutaman päivän kokeilu löytää.

4. Pyri johdonmukaisuuden.
Lapset toimivat parhaiten, kun on jonkinlainen aikataulu niiden aika. Se antaa heille turvallisuuden tunteen ja antaa heille pienen osan valvoa niiden ympäristössä. Joten yritä luoda rutiini ja pysyä siinä.

5. Ole joustava.
Oppimistyylejä, mieliala, sairaus, korkotason, ja paljon muuta usein heittää jakoavain omalle paras-vahvistettuja suunnitelmia. Niin tulee ulkopuolisia vaikutteita, kuten: muut perheenjäsenet, naapurit, ystävät, ja liike. Hyvä opettaja osaa roll kanssa lyöntejä ja hyödyntää odottamattomia mahdollisuuksia auttaa häntä opiskelijat oppivat uskomattomia elämän oppitunteja matkan varrella.

6. Tulosta se!
Luominen opiskelumahdollisuuksia ja pitää kirjaa oppitunteja-puhumattakaan kaikki kirjat, manipulatives, taide ja koulutarvikkeet-ei edellytä jonkinlainen organisaation teidän. Älä pelkää tulostaa jopa kalenterin tai aikataulu-vain muistaa: Olet vastuussa se-ei toisinpäin.

Auttaa sinua ulos, käy tällä sivulla Homeschool äiti. Hän on koonnut suuri luettelo homeschool suunnittelijat ja järjestäjät saatavilla verkossa.

7. Arvioi ... sitten arvioida uudelleen.
Aikataulu ei ole kirjoitettu kiveen. Itse asiassa, se tulee todennäköisesti olemaan jatkuvassa muutostilassa. Vie aikaa tutkia sitä säännöllisesti ja vaihda se tarvittaessa, jotta se toimisi parhaiten sinulle ja perheellesi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha