7 Fun Perheaktiviteetit juhlia 4 heinäkuu

Joona Hartikainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Voitko uskoa kesä on asettunut pysyä jonkin aikaa? Ja aivan nurkan takana on yksi meidän suosikki vapaapäiviä: Fourth of July. Kansamme todella julistautui itsenäiseksi Englannista 2. heinäkuuta 1776. Mutta itsenäisyysjulistus ei sovittu ja allekirjoitettu vasta 4. heinäkuuta. Ja niin meidän suuri kansakunta on juhlinut itsenäisyytemme tämän neljäntenä päivänä seitsemäntenä kuukautena joka vuosi vuodesta.

Historia maamme syntymä on kiehtova lukea ja osoitus rohkeudesta ja älykkyyttä miehiä ja naisia, jotka taistelivat vapauden, oikeuden ja onnen. Täällä sitten ovat seitsemän tapoja kunnioittaa heidän muistoaan ja juhlia heinäkuun neljäs lastesi kanssa:

1. Kirjoita oma julistus
Aloita lukemalla itsenäisyysjulistus kanssa lapsesi. Voit löytää kuvan täällä ja kopio sanat täällä. Sam Fink on myös hyvä kirja nimeltään, itsenäisyysjulistus: Sanat, joka teki Amerikassa, selittää sanat asiakirjan kannalta, että lapset voivat ymmärtää.

Puhua siitä, mitä sana "ilmoitus" tarkoittaa, niin kysy lapsesi kirjoittamaan oman ilmoituksen ja ovat kaikki allekirjoittaa sen alareunassa. Älä unohda mennessä se huipulla, aivan kuten alkuperäinen! Opettaa lapsellesi noin hyveitä ja rohkaista häntä luetella joitakin hyveitä hänen julistuksessa. Ja tehdä siitä vieläkin aito, rullaa se ylös kuin selaa tai pergamentille ja sitoa se pois nauha.

 2. lukea meidän isät
On niin paljon upeita kirjoja nyt lapsille meidän perustajien. Jotkut suosikkini ovat kuvakirja elämäkertoja David Adler, sekä Kuka oli ....? sarja, joka sisältää erittäin informatiivinen, mutta mukaansatempaavan ja helppo lukea elämäkertoja George Washington, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson ja jopa Paul Revere.

3. Tee oma Liberty Bell
"Julistakaa vapautus osavaltion kaikelle sen asukkaat." Niin lukee kaiverruksen maamme Liberty Bell. Alunperin tilata Englanti soittokello päättäjien olla osa 50-vuotisjuhlassa William Penn 1701 peruskirjan erioikeuksista, Liberty Bell tuli nopeasti osa historiaa, koska se auttoi kutsua yhteen ihmisiä tärkeitä ilmoituksia myös ensimmäinen julkinen käsittely julistuksen Independence. Huono bell toistuvasti murtunut ja sen muotoillaan uudelleen kolme kertaa ennen sen lopullista halkeamat pysyvästi poistettu se taas soi George Washington syntymäpäivä vuonna 1846. Voit lukea lisää Bellin fascitating historiaa täällä. Sitten auttaa lapsia luomaan omia Liberty Bell näiden ohjeiden.

 4. Koristele Taulukko
On paljon ideoita verkossa luomiseen isänmaallinen centerpieces. Rakastamme nämä Sand Centerpieces päällä Café äiti, ja nämä Isänmaallinen Paper Lollies Make ja ottaa. Nämä mehujää Stick Yhdysvaltojen lippu olisi suuri koristamaan yksittäisten astiastoa, ja nämä Holiday Lyhdyt Martha Stewart olisi juhlava lisäksi muureja.

5. Jazz Up Entryway
Lapset rakastavat koristelu sisäänkäynti heidän kotiin niin paljon kuin seuraava henkilö. Miksi ei kutsu yhtiön kotiisi joitakin kotitekoisia sisustus näin helppo 4 heinäkuu Seppele tai tämän Uncle Sam ovenkannattimen? Ovia voi hyötyä kolmiväristen köynnöksiä, ja kuistia eloon koristeet kuten nämä Konfetit Popper raketteja AlphaMom.

 6. Make It In Kitchen
Punainen, valkoinen ja sininen elintarvikkeet voivat olla helppo löytää ja jopa helpompaa. Hedelmät, Jello, ja kermavaahtoa ovat joitakin Basic Ainekset heinäkuun neljäs menestystä teokseni. Mutta jos tarvitset ideoita, Oopsey Daisy blogi on mielestäni on yksi parhaista kokoelmista Fourth of July-teemalla reseptejä.

7. Tee Keepsake
Luoda erityinen pala, että perhe voi käyttää vuosittain juhlia heinäkuun neljäs. Voit valita tavallinen valkoinen pöytäliina ja on vieraita allekirjoittaa ja päivää joka vuosi. Tämä tekee suuren keskustelun pala, sekä loistava tapa muistaa ihmiset rakastat. Lapsiperheet ehkä mieluummin yhden kerran muistoksi kuten tämä Kehystetty lippu Tulosta.

¡Feliz cumpleaños, Amerikka!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha