7 Extreme Celebrity-omistama Ajoneuvot

Tarja Heinonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Elämäniloinen summia ja jääkylmää LATTES kädessä, ne kuljeskella jälleenmyyntisopimuksen, ostaa Lamborghini Aventadors ja Bentley Continentals kaksi kerrallaan, koska niiden sihteerit hätäisesti hiukkaakaan muistiinpanoja ja kirjoittaa tarkistaa syntisen runsas summia käteistä. Vaikka tämä ajatus voi kuulostaa hitusen kaukaa haettu keskimääräinen talonpoika kuten minä, tämä on vain tyypillinen iltapäivällä tapahtuma monille kuuluisuuksia maailmassa. Nakata joissakin $ 50,000 jälkimarkkinoilla pyörät, mukautetun väriteeman taatusti edes George Takei sanovat: "Voi myyy ..." ja jotkut valas esinahka-kääritty sisätilat auto viritin Dartz, ja meillä on meille ratsastaa sopii kuningas!

Mutta siellä on enemmän tähän luetteloon kuin vain joitakin muutettu Maserati, koska etsimme joitakin aivan hullu autoja. Joten pitemmittä puheitta, katsotaanpa tarkistaa seitsemän enemmän mielenkiintoisia autoja siellä, ja ihmiset, jotka maksavat rienaavaa summia rahaa heille.

1. Eric Clapton Ferrarin SP12 EY

Aloitamme luettelo tyylikäs huomata, jossa tyylikäs kaveri, ja yksi kieltämättä tyylikäs auto. Muutama vuosi sitten, rock-tähti, joka toi meidät osuu kuten "Layla" ja "Cocaine" toi meille toinen valtava hitti. Sen $ 5 million hintalappu, klassinen Ferrari 512 BB vaikutus, ja 458 tyyli cues, tämä custom punainen raketti on pois tästä maailmasta kanssa kiistaton luokan ja mukavuutta, joka on ristiriidassa harmonisesti auton 4.5 litran raivokkaasti.

Raportti Autoblog mukaan Clapton on omistanut kolme 512 BB: n hänen päivä, ja oli haluavat jotain, joka oli kunnianosoitus rakastettu alusta, mutta kaikki kelloja ja pillejä löytyy moderni Ferrari. Tuella kuuluisa Ferrari suunnittelun asiantuntijoita Pininfarina ja Ferrarin One-Off-ohjelma, tämä auto on rakennettu alusta asti ja toimitetaan innokas kitaristi kädet ei ole aikaa. Nyt jos vain he voisivat ovat löytäneet tavan sovittaa V12 autoon kuin Clapton oli alun perin pyytänyt ...

2. James Hetfield: n '36 Iron Fist Fordin

Kuten me siirrymme tyylikäs raskaisiin, ei kiellä sitä, että Metallica Vetävä mies James Hetfield on yksi synkkä näköinen pala American valmistus hallussaan. Sacramento-pohjainen hot rod asiantuntijat Blue Collar Tulli meni edellä ja sen jälkeen, kun ne asennetaan Fordin hybridi, täysin syrjässä ilmastointi, joka näyttää olevan olematon asti mukana, yhdessä, että Oxblood sisustus, joka vain huokuu sanalla "mahtava. "Sen keskeneräinen, altistuvat mellikuori esiin joka pyörre merkki ja arpi ylpeänä, ja sen kiillotettu 350 pieni lohko tuo ukkonen nojalla kaasua, tämä hienonnettu sauva on sekä äärimmäinen ja puhdas samanaikaisesti.

3. JR Smithin Hater-Ready Armored Truck of Doom

Miksi on perustiedot maastoauto, kun $ 450,000 sotilas-luokan panssaroitu ajoneuvo elokuvassa Fast Five on helposti saatavilla? Tämä varmasti oli ajattelua kun raportti USA Today väitti, että Knicks vartija JR Smith päätti pudottaa paljon rahaa erittäin iso hankinta pari vuotta sitten. Ontario-rakennettu sotakone, jota valmistaa Terradyne Inc., on enemmän kuin riittävä, kun Smith on puhutellut paparazzi, vihamielistä Knicks fanit, nopeus taulukot erikokoista ja ulottuvuus, tai ne ärsyttävä oranssi Tiekeilat, kuten 13500 punnan Juggernaut valtuudet NBA-tähti kiinni hänen seuraava 40 gallonan diesel tankkausta.

4. Will.i.Am n $ 900 K Dick Tracy Mobile

Sen alumiini sisustus, järjetön ulkoinen muotoilu, joka on oikeassa ulos sarjakuvan, ja metallinen sininen maali järjestelmä, tämä valkoinen seinät custom pelle autokuljetuspalvelut pop räppäri Will.i.Am kaupungilla, pyydystämiseen huomiota kaikkialla hän menee. Tämä auto kuulemma otti aasi viisi vuotta tehdä, johtuu pääasiassa nirso mieltymysten ja unabashed epäröinti omistajan puolesta. Ja uskokaa tai älkää, mukaan raportin Jalopnik takaisin vuonna 2013, tämä Cruella De Vil kaltainen auto aloitti 1958 Volkswagen Beetle, kaiken.

5. Kanye West ja Jay-Z: n Maybach "Otis"

Ota $ 416,000 erittäin ylellinen korkean suorituskyvyn sedan ja hakata sitä paloiksi, sitten koota se outoa muodin ilmeinen post-apokalyptinen vaikutus, ja muista nakata Mad Max tuntuu että tekee joku näkee auton haluat tavoitella niiden musketti. Nyt aseta kaksi erittäin onnistunutta artistit rattiin twin turbo V12 Frankenstein, ampua musiikkivideo, joka on yhtä suureen osaan hiekkainen ja pramea, ja niin varmasti kerätä Grammy matkalla ulos ennen käyttöönottoa auton varten huutokaupalla osoitteessa $ 60,000. Aivan toinen viikko elämässä rikkaiden ja häpeämätöntä kuin Autoblog sanoo, että "huolimatta avoin rumuus, auto on varmasti lähtöpaikkaa."

6. Jerry Seinfeld n 1959 Porsche 718 RSK

Tunnettu koomikko ja auto harrastaja Jerry Seinfeld on rakastanut Porschen koska hän ensin ostanut 911 Carrera 1980-luvun lopulla. Sieltä hän on mennyt kasvattaa upea kokoelma Porschen, joka jopa antaa Richard Hammond Top Gear fame syy tehdä kaksinkertaisen ottaa. Ehkä mielenkiintoisin kaikista porsches että Jerry on kerännyt vuosien varrella on yksi, joka ei koskaan näe kaduilla sateinen päivä: avoin mökki 718 RSK, nro 19 muutamia kymmeniä koskaan rakennettu. Raportti viime syksynä Business Insider kertoo, että "Porsche RSK ei ole vain historiallisesti merkittävä auto, se on nyt myös uskomattoman kallis auto." Mutta ostaa yksi näistä tyylikäs pikku koneet on vähän aihetta huoleen 60-vuotias koomikko, joka on tiettävästi arvoltaan yli $ 800 miljoonan vaikka ne yleensä huutokaupassa ällistyttävää $ 3.3 miljoonaa pop.

7. Ken Block F-150 RaptorTrax

Me päätämme taidonnäyte tänään jotain niin äärimmäinen, että minun piti ottaa askel taaksepäin wrap pääni ympärille mitä Katson ruudulla. Kuten olen aiemmin raportoitu pala nimeltä "10 Totally Wild Aftermarket Automotive virittimet," Ken Block on mieltymys äärimmäisen kaikessa hän koskettaa, riippumatta siitä, onko se on pyörät tai ei. Otetaan esimerkiksi Behemoth nähnyt täällä. Mikä kerran alkoi elämä voimakas, palo-hengitys SVT maastokuorma-auto, tuli nopeasti rinne-kiipeilyä moottorikelkka steroideja. Mukaan Autoblog, jo kykenee voimatekijä on nähnyt enemmän kuin vain Traction päivityksiä, "tämä kuorma sai myös Whipple ahtimen, täynnä turvakaari, Recaro istuimet, in-sängyssä lumilauta telineeseen, katto kori, ja taakse asennettu vinssi. "Kaikki tämä oli tiettävästi suunniteltu yksi ensisijainen syy: saada Ken ja hänen kaverinsa edelleen mäkeä ylös lumilautailu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha