7 Elokuvat, jotka saavat sinut tuntemaan kuin olisit at the Beach

Nuutti Eskola Lokakuu 1, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Monille ihmiset - erityisesti opiskelijoiden vuosittaisen koulu tauko - perinteinen kesällä toimia ovat käynti lähimmästä rannasta uimaan, surffata, tai yksinkertaisesti paistatella auringossa. Kuitenkin ihmiset joilla ei ehkä ole aikaa tehdä sen rannalle tänä kesänä tai niille, jotka välittävät vain nauttia suolaveden ja hiekan virtuaalinen mielessä on paljon elokuvia tarinoita, jotka pyörivät, että maantieteellinen alue, jolla maa täyttää merta. Vuodesta typerä vakavat, tässä on seitsemän ranta elokuvia, että voit rentoutua ja katsella niin monta kertaa kuin haluat ja silti koskaan saada auringonpolttama.

7. Gidget

Tämä hilpeä elokuva ditzy nuori tyttö, joka löytää Kalifornian surffailla kulttuuria ja löytää todellisen rakkauden laajalti hyvitetään - tai syyttää, riippuen näkökulmasta - potkiminen pois teini Beach Party genre elokuvia. Gidget poiki useita jatko-osia ja vielä jäljittelijöitä, kuten toinen tunnettu sarja beach party Elokuvien pääosissa Frankie Avalon ja Annette Funicello julkaistut 1960.

Vaikka Gidget on paljon kauniita kuvamateriaalia Kalifornian aurinkoisella rantoja, elokuva on myös joitakin corniest vuoropuhelun ja typerin spontaani serenading koskaan sitoutunut elokuva. Gidget tähdet Sandra Dee kuin nimihenkilö, pehmeä-ääninen laulaja James Darren kuin Moondoggie, ja Cliff Robertson kuin Kahuna.

6. Sininen Havaiji

Vaikka Blue Havaiji on näennäisesti tarina nuoren miehen paluu siviilielämään jälkeen työjakso armeijassa, elokuva on pohjimmiltaan tekosyy Elvis Presley laulaa lauluja huipulla hänen suosiotaan. Kuitenkin fanit Kuninkaan musiikki löytävät paljon rakastaa tässä pirteä musikaali romanssi elokuva kuvattiin henkeäsalpaavan kauniita rantoja Havaijilla. Kuten IMDb, Elvis suorituskyky kerännyt elokuva Grammy ehdokkuuden parhaan Soundtrack Album tai tallentaminen Alkuperäinen valetun Motion Picture tai televisio.

Sininen Havaiji myös tähteä sopimattomasti nuori Angela Lansbury äitinä Elvis hahmo, rooli, joka oli vain hieman vähemmän kammottava kuin äiti hän myöhemmin pelasi 1962: n Manchurian Candidate.

5. Forgetting Sarah Marshall

Kirjoittanut ja pääosissa Jason Segel, Forgetting Sarah Marshall on komedia elokuva musiikki säveltäjän traumaattinen hajoamiseen hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä ja hänen myöhempi talteenotto. Kuitenkin lisäksi tehdä sinut nauramaan, Forgetting Sarah Marshall voivat myös tehdä haluat suunnata Havaijille, jossa suurin osa elokuvan tapahtuu. Vaikka suosio tämän elokuvan oli epäilemättä johtuu komedian kykyjä sen valettu eikä sen upea kuvamateriaalia Havaijin rantoja, keskeinen asema ranta kulttuurin ja aallokko pelaa tämän elokuvan ansaitsee se paikalla tämä luettelo parhaista ranta elokuvia. Lisäksi Segel, Forgetting Sarah Marshall myös tähteä Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand, Bill Hader, ja Jonah Hill.

4. Beach

Tuskin yllättävää elokuva, joka kertoo salaisen saaren upea ranta, Beach tarjoaa joitakin todella hämmästyttävää kuvamateriaalia Thaimaan rannikolla. Huolimatta pääosissa Leonardo DiCaprio pian hänen purkautuminen menestystä Titanic, Ranta ei miellyttää paljon katsojia tai kritisoi kun se julkaistiin. Kuitenkin maisemat Beach ehkä ansainneet Oscar.

3. Jaws

Toisin kuin useimmat elokuvia tässä luettelossa, Tappajahai voi itse tehdä sinut iloiseksi, että et menossa rannalle tänä kesänä. Steven Spielberg blockbuster trilleri jättiläinen ihmissyöjäsuden valkohai sisältää joitakin tunnetuimpia ranta kohtauksia elokuvahistorian, kuten surullisen aukon naku-uinti kohtaus. Spoileri hälytys: uimaan ei pääty hyvin. Asetettu fiktiivinen merenrantakohteessa Amity Island, Tappajahai oli todella kuvattiin Martan Vineyard Massachusettsissa, mukaan Worldwide opas Movie sijainnit.

2. Blue Crush

Kuten Gidget, Blue Crush kertoo nuoren naisen ihastunut surffausta. Kuitenkin, se on aika paljon, jos samankaltaisuus päättyy. Toisin Gidget, Blue Crush -hotellissa vahva, itsenäinen naishahmoja soitti Kate Bosworth, Michelle Rodriguez, ja Sanoe Järvi - kolme surffaajia, jotka harjoittavat heidän unelma aallokko Havaijin kuuluisa North Shore. Ei ole yllättävää, tämä elokuva on myös hämmästyttäviä kuvamateriaalia Havaijin maailmankuuluja rantoja. Kumma kyllä, Kate Bosworth on toinen etäyhteys Gidget. Bosworth myöhemmin näytteli Gidget näyttelijä Sandra Dee Kevin Spacey Bobby Darin biopic, Beyond the Sea.

1. Myrskyn

Kauan ennen kuin hän pelasi Neo Matrix, Keanu Reeves pelataan surffaaja ja undercover FBI-agentti Johnny Utah Point Tauko. Ohjaus Kathryn Bigelow on Hurt Locker mainetta, Myrskyn kertoo lainsuojaton bändi surffaajia, jotka ryöstää pankkeja, kun niitä ei lyödä aaltoja. Lisäksi Reeves, elokuva on myös Patrick Swayze, Lori Petty, Gary Busey, ja runsaasti kuvamateriaalia Kalifornian kuuluisa Malibu rantaviivaa. Remake tämän klassisen 90-luvun toiminta leffa on suunniteltu julkaistavaksi tänä jouluna.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha