6 Virtual Reality Devices Past

Jukka Lampinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Facebookin Oculus Rift tekee aaltoja ja Sonyn jatkuvaa kehitysten virtuaalisen todellisuuden edessä Project Morpheus, on selvää, että virtuaalitodellisuus on ottaa jotain elpyminen - ja mahdollisesti renessanssin. Mutta mitä kertoimella se todella tulossa toteutumaan?

Nämä uudet VR kuulokkeita ei ole ensimmäinen laatuaan. VR pelaamista on ollut noin vuosikymmeniä, mutta se oli yksinkertaisesti koskaan menestystä. Ehkä se oli vain tekniset rajoitukset ajasta, tai markkinoilla ei ollut valmis omaksua teknologiaa. Ehkä se oli vain pricetag. Ymmärtää mitä voi olla erilainen tällä kertaa, on tärkeää katsomaan joitakin toistojen VR aiemmin.

Virtuaalisuus

1990-luvun alussa, Virtuaaliosuus Group tuotti joukon VR järjestelmien mukana stand up Arena tyyppinen järjestelmä ja ajoneuvon ohjaamon tyyppi. Molempia käytetään kuulokkeet sisäänrakennetulla näytöt laittaa pelaajat oikealle merkkien sijainnin he soittivat peleissä. Välillä multiplayer ensimmäisen persoonan shoot kutsuttu Dactyl Nightmare että antaa pelaajien juosta ammunta toisiaan petollinen Lentoliskohaamu hyökkäsi heidän kimppuunsa sekä useita muita pelejä, Virtuaaliosuus oli ikimuistoinen läsnäolo pelisaleissa.

Valitettavasti hintalaput kymmeniä tuhansia, VR järjestelmät olivat aivan liian kallista kuluttajille. Se ei välttämättä pidä Virtuaaliosuus olemasta puolestapuhuja alussa push VR teknologioita, mutta se ei pidä tulemasta valtavirran riitä tekemään VR seuraava vallankumous teknologian.

iGlasses

Apple ei ollut ensimmäinen jossa "i" tuotteita, ja Virtuaalisen konserni ei ollut ainoa työskentelee VR hankkeista 1990-luvulla. Virtual I / O koonnut kuulokkeet pystyy stereoskooppisen 3D väri ja pää seuranta - grafiikka muuttui kun pelaajat käänsivät päänsä - ja hintalappu alle $ 1000: si.

Vaikka iGlasses olivat perusteellisesti pystyy tarjoamaan VR kokemus asiakkaille, ne ei koskaan tullut valtava. Koska tarina on usein näyttänyt mennä VR, mitään ei koskaan todella syttynyt markkina. Ainakin Virtual I / O oli hyvä idea, jonka nimi on sen laitteen. Nopea etsintä iGlasses johtaa monissa eri laitteissa näy, kaikki eivät 90-luvun VR kuulokkeet.

Nintendo Virtual Boy

Monet saattavat muistaa lyhytikäinen Virtual Boy puolivälissä 90-luvun. Nintendo julkaisi koneen ja se voisi löytyä Blockbuster video tallentaa lapsille kokeilla kun vanhemmat näytti elokuvia. Huolimatta tukema yksi suurimmista peli yritykset päivän, se ei onnistunut.

Virtual Boy ei ollut kovin värikäs, ja vaikka se oli stereoskooppisen 3D, se puuttui myös laadukasta grafiikka. Se oli halvempi kuin monet muut VR vaihtoehtoja aikaa, mutta se ei tee paljon mitä teki VR vaikuttava - ei ole pää tai käsi seuranta, joten se oli enemmän 3D katselu järjestelmä väärennetty ulos näyttää VR: llä. Lopulta se ei ollut kipinä VR tarvitaan, eikä se yksi Nintendo tarvitaan.

Stuntmaster ja Cybermaxx

Yksi vaikuttava VR kuulokkeet tulla ulos oli Cybermaxx mukaan Victormaxx. Sitä edelsi Stuntmaster, joka oli enemmän tai vähemmän LCD-näyttö upotettu visiiri, joka sisälsi outoa järjestelmän pään seuranta käytetty napa tulossa ylös käyttäjän olkapää. Cybermaxx kasvattaneet ante kiinteällä pää seuranta, värikäs stereoskooppisen 3D, ja pricetag alle $ 1000: si.

Vaikka tukea useita pelejä sekä konsolin ja PC, tämä järjestelmä ei myöskään tullut valtava menestys. Tarina VR pysyi samana.

VFX-1

Forte Technologies julkaisi VFX-1 keskellä 90-luvun ja se osoittautui hyvin pystyy VR-kuuloke, joka on saattanut olla paras tulla markkinoille tuolloin. Kanssa stereoskooppisen 3D, multi-akseli kierto pään ja käsi seuranta, ja molemmat kyky pelata pelejä, joita ei todellisuudessa tue järjestelmä, VFX-1 oli paljon tekemisiä menestykseksi. Voit tarkistaa vanha promovideo laitteen yläpuolelle.

At $ 600, se olisi ollut vähän kallis, mutta se oli erityisen kehittynyttä teknologiaa aikaa. Verrattuna Virtuality pelaamista järjestelmä, VFX-1 oli varastaa. Valitettavasti VR renessanssi ei tarkoitus tapahtua sitten. Senkin jälkeen Forte Technologies osti Vuzix ja kalliimpia VFX 3D julkaistiin, se ei yltänyt valtavirtaa.

Vuzix edelleen tuottaa kuulokkeita kuluttajille, mutta ne istuvat hapsut. Uudempi tuote, Wrap 1200, tarjoaa lähikuva, pää asennettu katselu järjestelmä pystyy 2D- tai 3D ja voi vastaanottaa syötettä lukuisia laitteita, kuten pelikonsoleissa. Kuten lisätty mahdollisuus, se voi sisällyttää pää-seuranta teknologia. Puute hälinä osoittaa, että se on vielä hapsut.

On vielä paljon pelejä, jotka tulevat lähelle koko VR kokemus. Pelihalleissa yleensä tarjota heille muodossa pelejä perustuu ohjaamossa että pelaajat todella kiivetä. Merkittävä yksi Japanin on Namcon Mobile Suit Gundam: Bonds of Battlefield arcade peli.

Laittamalla pelaajat ohjaamon joka simuloi että jättiläinen mech ne toimivat ja lisäämällä wrap-around näyttö, joka tekee siitä tuntua pelaajat etsivät pois heidän mech, se simuloi kokemusta on sisällä ja ohjaamalla mech. Katso video alla - toiminta alkaa noin 01:20.

Onneksi pelaajille, jotka ovat odottaneet VR tehdä suuria, VR renessanssi näyttää paljon todennäköisemmin päästä uraan tällä kertaa. Tukee Oculus Rift lähtöisin Facebook, Sony päästä sisään toimia Morpheus, ja Microsoft ja Google joutumassa vaihde, on selvää, että on olemassa joitakin suuria paineita vihdoin työntää VR valtavirtaan ja tehdä siitä laajemmin saataville ja tukee lisää kehittäjiä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha