6 Vinkkejä Ostokset vintage Vaatteet ja asusteet

Niilo Kettunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ostokset vintage vaatteita ja asusteita voi olla hyvä tapa pisteet joitakin ainutlaatuisia kappaletta ja oppia lisää historiasta takana vaatteita että suosikki merkkejä tehdä tänään. Mutta kaiken ostoksia vintage - mistä mietitään mistä etsiä määritettäessä mitä kannattaa ostaa - voi olla hämmentävää kaverit, jotka eivät ole saaneet monet vintagea ennen.

Onneksi, periaatteet ovat suhteellisen yksinkertaisia. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita siitä, miten hyödyntää retki paikalliseen vintage myymälä. Kanssa hieman onnea, ja terve toimenpide kärsivällisyyttä, löydät joitakin klassisia vaatteita ja asusteita, jotka nivoutuvat hyvin muut osat teidän vaatekaappi.

1. Tee tutkimusta löytää parhaat paikat

Jos sinulla on ystävä tai tuttava kaupunkisi joka aina pukeutunut tyylikkäin vintagea, hyödyntää tilaisuutta kysyä häneltä parhaita kauppoja omalla alueella. Jos et tiedä ketään sisäpiirin tietoa parhaista vintage-liikkeet, sitten jotkut online tutkimus voi todennäköisesti kohta sinua oikeaan suuntaan. Joskus parhaat kaupat kuljettaa vaatteita ja asusteita monenlaisia ​​vuosikymmeniä, ja muina aikoina, he ovat hyvin erityisiä, usein kiitos omistajien omia etuja. Lisäksi kiinteistöjen myynti voi olla hyvä tapa löytää joitakin mahtavia kappaleita, koska vaatteita myydään niitä on usein säilytetään vuosia. Kirpputorit ja huutokaupat voidaan lupaavia lähteitä.

2. Muista priorisoida kunnossa

Kun löydät hämmästyttävä Harris Tweed bleiseri tai sotilaallista Peacoat hämmästyttävään hintaan paikallisessa vuosikerta myymälä, se voi olla houkuttelevaa tehdä ostoksen, vaikka tiedät, että se ei ole aivan oikea koko. Jos koko vaatteen täytyy rekonstruoida voit todella käyttää sitä, niin se on parempi olla realistinen ja siirtää ostamisesta. Toisaalta, jos vaate täytyy vain vähäisiä muutoksia tulla pala että haluaisit, niin se voi olla hyvä hinta.

3. Osta klassinen kappaletta

Vuosikerta kauppa voi olla hauska paikka ihmettelemään uutuus bleiserit ja hillittömän painettu paitoja, mutta se on aina hyvä idea valita klassinen kappaletta. Etsi siluetteja jotka ovat ajattomia ja kankaita, jotka sopivat hyvin vaatteet, että olet jo käyttää. Lisäksi on hyvä pitää mielessä jossa vaatteet ja asusteet ovat klassikoita sinulle. Voit rakastaa 1960 Repp siteitä, jotka olisivat liian kova mies erilainen maku, tai saatat rakastat ruudullinen Pendleton paitoja että näyttäisi puku toinen kaveri. Aina pitää mielessä, mitä jo suosikkisi ja pukeutua säännöllisesti välttyä ostamasta paloja, jotka haluat kaupassa, mutta ei oikeastaan ​​käyttää tosielämässä.

4. Päätä mitä kannattaa vahvistamisesta

Kun vaate tai lisävaruste on vuosikymmeniä vanha, vaikka se on hyvin kunnossa, se on täysin mahdollista, että se on pieni virhe tai kaksi. Jos katsot tarpeeksi kovaa - kuten pitäisi, jos tarkastajien pala ennen ostoa - saatat löytää sauma, joka on alkanut aueta, tai painike, joka on murtunut tai mennyt. Kummassakin tapauksessa, pala on todennäköisesti arvoinen vahvistamisesta jos se on jotain voit nauttia pukeutunut säännöllisesti. Toisaalta, samat säännöt käytät onko vaate on syytä muuttaa hyväkuntoisille asioita on vielä voimassa, jos suuret korjaukset on tehtävä.

5. Kiinnitä huomiota muotoilu

Kun seisot vuosikerta kauppa, keskustelemme siitä pala etsit on jotain, joka voi vetää pois, muista harkita jotka sinun muotoilla kohteen. Jos pala sopii hyvin ja on tehty suhteellisen ajaton siluetti, voit todennäköisesti keksiä tapa käyttää sitä muita kappaleita teidän vaatekaappi, tekemättä itsestään selvää, että kappale on vuosikymmeniä vanha. Voittoisa strategia on käytettävä yhtä vintage teos asu koostuu pääasiassa tavallisesta yhtenäinen.

6. Tiedä mitä etsit

Jos olet uusi vuosikerta ostoksia, miettiminen, mistä aloittaa voi tuntua mahdoton tehtävä. Joten kun olet ensimmäinen alkaa, valitse vaate tai lisävaruste, joka on tunnetaan myös helppo ostaa vuosikerta, tai parempi ostaa käytettyjä kuin uusia. Jos etsit jotain erityistä, tee tutkimusta etuajassa, jotta voit selvittää, onko etsit klo on aito ja laadukas. Jos haluat välttyä maksamasta top-dollarin tunnetuimpia tuotemerkkejä, tee tutkimusta vähemmän tunnettuja merkkejä, jotka tarjoavat yhtä laadukas. Ja varmista, että olet perehtynyt yhtiön alabrändejä ja diffuusio linjat niin, olet varmasti tietää mitä saat.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha