6 vakavia terveydellisiä vaaroja pitkän istunnon

Milla Juutilainen Heinäkuu 30, 2016 Miscellany 16 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Oletteko istua pitkiä tuntia toimistostasi? Ja tiedättekö kuinka paljon, että vaikuttaa terveydelle? Jatkuva istunnossa on lukuisia terveyteen liittyvät vaarat sitä. Se on osoittautunut tutkimuksen avulla, että pitkittyneen istunnon on vastuussa vähentää kehon tehokkuutta säädellä glukoosipitoisuutta, ja aiheuttaa lisäksi useita muita ongelmia.

Joten, mitkä ovat haitallisia vaikutuksia pitkän istunnon? Ja miten voit vähentää niitä? Tämä viesti on vastauksia. Jatka lukemista!

Haitalliset vaikutukset Pitkäaikainen Sitting:

Pitkäaikainen istuminen on yhteinen ongelma niille, työskentelee tietokoneella tai kannettavan pitkiä työpäiviä. Pitkän istunnon edistää huono terveys. Itse tehty tutkimus American Journal of Preventive Medicine ehdottaa, että istuu pitkiä päiviä lisää riskejä ennenaikaisen kuoleman!

Merkittävimmät terveyshaittoja liittyvät pitkän istunnon ovat:

• Liikalihavuus:

Tämä on ilmeisin ja näkyvä sivuvaikutus pitkän istunnon. Jokainen, joka istuu koko päivän luonnollisesti lihoa. Syynä on riittävän selkeä. Toimettomuuden mukana istunnossa hidastaa prosessia polttaa kaloreita. Monet ihmiset jopa hemmotella enemmän eväs tappaa heidän ikävystyminen. Nämä ylimääräiset kalorit saada kasataan johtavat lihavuuteen.

• Sydänsairaus:

Ihmettelevät, miten istuu ja sydänsairaus liittyy? Mayo Clinic toteaa liikunnan puute lisää riskiä laskeuma sydän- ja verisuonitautien 125 prosenttia. Tutkimuksessa Louisiana-pohjainen Pennington Biomedical Research Center osoittaa ihmisille, jotka istuvat pitkiä aikoja on 54 prosenttia suurempi mahdollisuus kuolla sydänkohtaukseen.

• Diabetes:

Tutkijat ovat löytäneet ihmisiä, jotka istuvat pitkiä aikoja on yleensä vähentynyt kyky säädellä glukoosipitoisuutta kehoaan. Tämän seurauksena tällaisia ​​ihmisiä on suurempi mahdollisuus sairastua tyypin 2 diabetekseen.

• lisääntynyt syöpäriski:

Tutkimus julkaistiin American Journal of Epidemiology tutkijat liittyvät American Cancer Society, että ne jotka johtavat liikunnan puute on suurempi taipumus kehittää paksusuolen ja rintasyövän. Tutkijat havaitsivat, että C-reaktiivinen proteiini, joka on syöpämarkkerina ja aiheuttaa tulehduksen, joka johtaa syöpään, on suurempi niiden joukossa, jotka istua pidempiä aikoja.

• Suonikohjut:

Vaikka suonikohjut voivat sinällään ei kuulosta yhtä vakava kuin muut mainitut vaarat, ne voivat aiheuttaa ei-toivottuja seurauksia. Pitkäaikainen istuminen voi usein johtaa myös supistuminen suonikohjuja.

• Lisääntynyt riski kuolla:

Raportti julkaistiin Annals of Internal Medicine todetaan, että ihmiset viettävät enemmän kuin puolet valveillaoloajastaan ​​istuu on se, että ei ole hyvä. Sitting voi johtaa ennenaikaiseen kuolemaan.

Noin 47 tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset, jotka istuvat pitkiä aikoja on suurempi riski kuolla kaikista syistä. Tämä pätee myös ihmiset, jotka säännöllisesti käyttävät, mutta vaikutukset ovat suuremmat ihmisiä, jotka johtavat istumista elämää tai eivät langeta liikuntaa.

Vähentäminen haitalliset vaikutukset Pitkäaikainen istuminen:

Monet teistä saattaa olla mukana työpaikkoja, jotka pitävät sinut kiinni tuolin. Jotkut teistä saattavat vaatia työmatkaliikenne tuntikausia. On vielä muita, jotka nauttivat vapaa tuntia istuu television edessä tai surffata internetissä. Kaikki tämä saattaa aiheuttaa edellä mainitun terveyshaittoja.

Tässä muutamia tapoja vähentää haitallisia vaikutuksia pitkän istunnon.

• Pidä lyhyitä taukoja:

Kun lyhyet tauot pitäisi olla vaikeaa lainkaan. Tämä on yhtä helppoa kuin nousematta tuolin puhelun. Tämä voidaan tehdä myös yksinkertaisesti siirtämällä kopiokoneen kopioiminen asiakirjoja.

Usein lyhyet tauot välein koko päivä voi estää sinua huonosti vaikutuksia pitkän istunnon. Varmista, että taukoa vähintään kerran tunnissa.

• Request For Sitting pallo tai pysyvän Desk:

Vaikka erilaisia ​​ja hieman outo, tämä on yksi tehokkaimpia ratkaisuja. Teko tasapainottamista pallo tai pysyvän auttaa lisäämällä vauhtia kalori sammumista. Lisäksi se pitää lihakset mukana ja enemmän elossa. Nämä säädöt voidaan tehdä ainoastaan, jos organisaatio työskentelet sallii.

• Käy kävelyllä:

Sen sijaan kahvitauko juoru toimistossa, on suositeltavaa kävellä-talk tauon kollegoiden kanssa. Jos tämä ei ole mahdollista, voit kävellä aikana lounastauko. Ei vain lyhyen kävelymatkan loitolla huonosti vaikutuksia istuu koko päivän, se myös nuorentaa kehon ja mielen. Tämä puolestaan ​​lisäävät energian tasoilla ja parantaa työn tuottavuutta.

• hemmotella joissakin liikuntaa ennen päästä Auto:

Jos joudut ajamaan pitkän matkan, tehdä nopeasti lämmetä liikunta ennen päästä autoon. Tämä voi olla mitä lukien lakaistaan ​​kotona, roikkuu vaatteita kuivaukseen tai jopa venyttele. Ja teidän paluu ajaa, pitää lyhyt tauko ja kävellä kahvila napata kupin kahvia. Tämä riittää.

• Stand Up välein kotona:

Jos et voi järjestää istuu pallon omaan toimistoon, pitää itse fyysisesti aktiivisia, kun olet kotona. Hemmottele itseäsi kyykky, tai jotkut aerobinen tai jooga liikkuu. Kokeile ratsastus kuntopyörä. Voit myös saada istuu pallon omaan käyttöön. Käytä sitä television katselun aikana.

• liittyä itseäsi lastesi:

Tämä on paras tapa pitää itse fyysisesti aktiivisia. Lapset ovat hyperaktiivinen ja ei voi pysäyttää helposti. Voit pelata palloa tai vain ryömiä ympäri lattiaa kanssa. Viettää aikaa lastesi pitää sinut liikkuvat ja estää sinua istuu.

• Sano Ei Hissit:

Sen sijaan, että hissi, käytä portaita. Tämä on hyvä sydän harjoitus. Lisäksi vähentämällä haitallisia vaikutuksia istunnon, se myös pitää sinut kunnossa. Tietenkin, on sanomattakin selvää, että sinun pitäisi kiivetä lattiat että elimistö voi ottaa ja olla huohottaen tai saada hengästynyt!

• Vältä Inter-Office Sähköpostit:

Sijaan lähettää sähköposteja toimistoon työtovereiden, yritä kävely työtoverisi vastaanotto ja välittää viestin henkilökohtaisesti. Tämä vie sinut pois tuolin ja antaa sinulle kaivattua liikuntaa.

• Käytä kuuloke vaatii:

Sen sijaan, että puhelujen istuessasi työpöytäsi ääressä, on suositeltavaa käyttää handsfree-kuulokkeet ottaa puhelut. Näin voit kävellä toimistoon tai desk kun puhut.

Näiden vinkkejä voit varmasti välttää vahingolliset seuraukset pitkän istunnon. Työ on tärkeää, mutta terveys on etusijalla. Terveellä yksilöllä on kyky suorittaa hyvin. Niin, välttää terveyshaittoja jatkuvan istunnon ja pysyä aktiivisena ja kunnossa.

Äläkä kerro meille, miten tämä viesti on auttanut sinua. Älä kommentoida alla olevaan kenttään!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha