6 Uusi Video Game Huhut: "Star Wars, '' Watch_Dogs" ja Lisää

Jessika Hartonen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On ollut kiireinen viikko videopeli huhuja, joten olemme keränneet useita vuotoja ja vahvistamattomia tietoja joistakin erittäin korkean profiilin pelejä. Meillä on mahdollista yksityiskohtia Star Wars, Disney Infinity, Watch_Dogs 2, Microsoftin HoloLens, ja enemmän. Jos haluat mennä alas huhu Rabbit Hole, lue eteenpäin yksityiskohdista.

1. Onko Watch_Dogs 2 kehityksessä?

Se ei vie psyykkinen ennustaa, että jatko Watch_Dogs on teoksia, kun huomataan peli myi noin 8.000.000 kappaletta, mikä tekee siitä toiseksi myydyin uusia IP käyttöön vuonna 2014. Mutta emme ole saaneet mitään vahvistusta tältä osin keneltäkään Ubisoft - kunnes juuri viime viikolla.

Silloin VideoGamer.com tapahtui huomata, että joku Ubisoftin Paris studio oli Watch_Dogs 2 listattu hänen LinkedIn profiilisivulla. Yllättävää, ohjelmoija on sittemmin poistettu kaikki mainita ennalta ilmoittamatta peli. Mutta ei ennen VideoGamer repeytynyt kuvakaappaus.

Ei ole epäilystäkään, että uusi Watch_Dogs on teoksia, tietenkin. Myynnin kuin että peli oli, Ubisoft olisi typerää olla. Ja itse asiassa haastattelussa Pelit TM, Jonathan Morin, alkuperäisen pelin luova johtaja, hypoteesi siitä, mitä voitaisiin sisällyttää mahdolliseen jatko. Morin sanoi:

Kun aloitat uuden projektin, se on tyhjä sivu ja kaikki mitä tehdä, on mitä haluat tehdä. Kanssa jatko, on enemmän paineita työntää brändi eteenpäin ja nyt meillä vetoamaan faneja uudella tavalla.

Meidän täytyy antaa jotain vaikea tehdä. Jos emme, he eivät häivyttää, eli sinun ei hyötyä tiedon tai he lähtevät. Tiimimme on todella rinnastetaan haaste meillä on, ja kuka tietää, mihin se johtaa meidät seuraava.

Vaikka puhua, mutta peli ei ole vielä virallisesti ilmoittanut. Sinun täytyy vain lukea rivien välistä.

2. Disney Infinity Star Wars vuotanut

Star Wars on suosittu. Disney Infinity, yhtiön linja leluja voit "kuorma" osaksi videopeli on sama nimi, on myös suosittu. Joten olisi mikään yllätys, jos Disney oli vapauttaa linja Disney Infinity merkkejä perustuu Star Wars.

Joka näyttää olevan juuri sitä, mitä tapahtuu, mukaan tuotteen sivulle paikalle Saksan jälleenmyyjä Saturnus. Sivu on sittemmin poistettu, mutta se oli kuva aloituspakkauksen Disney Infinity 3.0, jossa hahmoja The Clone Wars piirrossarjan. Check it out edellä ja toivoa ilmoitus pian.

3. Aikooko HoloLens super pricy?

Microsoft on hitaasti paljastavan lisätietoja HoloLens, lisätyn todellisuuden kuuloke, joka on parhaillaan kehitteillä. Kun laite, joka saa sen näyttämään ikään kuin digitaalisia objekteja olemassa fyysinen tila ympärilläsi, Microsoft lupaa rohkea uusi ottaa henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn. Ainoa ongelma? Mukaan artikkelin New York Times, HoloLens maksaa suunnilleen sama kuin voimakas laptop - paljon pidemmälle mitä haluat maksaa Xbox Yksi tai PlayStation 4.

Microsoft on asetettu keuliminen enemmän laitteen pelaamista voimavaroja E3 kesäkuussa, mutta hinta näyttää ylöspäin $ 1000, se on varmasti kova myydä pelaajille.

Suuri ero HoloLens ja VR kuulokkeet kuten Sonyn Project Morpheus ja Facebookin Oculus Rift on, että HoloLens on erillinen laite, joka ei tarvitse pitää kytkettynä tietokoneeseen tai PS4 juosta.

Tämä tekee siitä paljon liikkuvampia ja monipuolisempi kuin sen VR kilpailua, mutta se tarkoittaa myös kaikkia kalliita komponentteja että valtaa se on sijaitsee kuulokkeet itse. Se tarkoittaa, että niiden on oltava pieniä, mikä tarkoittaa, että ne tulee maksaa paljon.

4. Aikooko Sony paljastaa "uusi online-pelaamista käsite" 13 toukokuu?

Sony vain voi olla suuria suunnitelmia "uusi käsite online-pelaamista," mukaan NeoGAF käyttäjälle, joka väittää saaneensa lehdistötiedotteen Sony Computer Entertainment Italia vastaavasti. Teksti liitteenä kuvan lukee "Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?" Italiaksi.

On epäselvää, mitä uusi online-pelaamista käsite voi tarkoittaa tai miksi Sony ei ole tehnyt muita ilmoituksia, jos uutinen on itse asiassa välitön. Ehkä "haaste" se viittaa voisi olla jonkinlainen eSports aloitteen. Joka tapauksessa, emme tarvitse odottaa pitkään nähdä, mitä, jos mitään, Sony on suunnitellut.

5. Harvinainen ilmoittaa uuden pelin E3?

Jälleen kerran, NeoGAF jäsen on täplikäs maininta as-vielä-yllätystarkastuksia peli luonnossa. Hiljattain viserrys keskustelun, luova johtaja harvinaisten vihjasi yrityksen ilmoittaa sen seuraavan pelin E3 kesäkuussa.

Ei sana mikä peli on, tarkalleen, mutta Microsoftin Phil Spencer on kiusanteko uusi Battletoads hanke jonkin aikaa. Battletoads, sinulle nuori "uns, oli uskomattoman haastava NES peli, joka tuli ulos vuonna 1991.

6. on Tales of Zestria tulossa PS4?

Tales-sarjan Japanin roolipeleistä on ollut melko onnistunut tällä puolella lampi, ojentaen lähes peli vuodessa vuosikymmenen. Pelit ovat yleensä itsenäisiä seikkailuja maailman pelastamisesta, jossa reaaliaikainen taistelu, joka asettaa heidät erilleen muista JRPGs. Toistaiseksi Tales of Zestria, tämän vuoden erä, on vain tarkoitus käynnistää PlayStation 3.

Tai ainakin se oli. Best Buy on juuri luonut tuotesivulta PlayStation 4 versio pelistä, asettaa vapauttaa 27. lokakuuta Olipa virhe tai vahingossa paljastaa todellinen versio pelistä jää nähtäväksi. Mutta vapauttaa PS3-vain peli kohti vuoden 2015 loppuun mennessä ei tee koko paljon järkeä. Lyön vetoa, tämä on todellinen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha