6 Tärkeä Facts tietää ennen Learning miten lentää Kite

Anselmi Holopainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • 6 Tärkeä Facts tietää ennen Learning miten lentää Kite

Oletko koskaan ollut vastustamaton uteliaisuutta miten lentää leija? No, olet oikeassa paikassa. Sillä ei ole väliä, oletko kehittynyt halu yön tai vuosien-kaikki asiat on, että olet täällä! Kaikella on oma tapoja. Mutta koskaan huoli, alla seikat auttavat sinua saamaan täydellisen käsitys siitä, mitä Kite Flying on, ja ei ole aikaa, olisit lentävät leijat.

Katsotaanpa 6 pistettä, jotka auttavat sinua siitä, miten lentää leija.

6 Tärkeä Facts tietää ennen Learning miten lentää Kite

Learning miten lentää leija on toissijaista; Tiedä mitä se on

Leija on vain kevyt objekti aerodynaaminen pinta, eli kevyt ja joilla on alhainen ilmanvastus. Se on vain esine, joka voittaa painovoima ja lentää, koska sen keveys. Leija, yleensä vinoneliö, on kierre liitteenä. Jännitys kohdistama tätä säiettä mahdollistaa leija pysyy valvonnassa henkilö sen käyttöä.

Leija tekeminen on toinen tärkeä oppitunti yksi on oppia ennen kuin opetella lennättää leijaa. Mutta nämä määritelmät ovat vain edellytys. Tarvitset vain iso paperi, kaksi vahvaa tikkuja ja lanka-se on yhtä helppoa kuin se voi saada!

Tiedät perusasiat; Etkö tarvitse tiede?

Oletko koskaan miettinyt, miksi ihmiset lennättää leijaa, seisoo terassilla? Turvallisuus, jotkut sanovat. Se on varmasti totta, mutta pohjimmiltaan, leija on sen ihanteelliset ominaisuudet vain, kun se saa lentää korkealla merenpinnasta. Vasta sitten, ylijäämä virtaavan ilman edellä leija pinnan yllä sen hissi. Tämä tuottaa paine muuttuu. Pinta yläpuolella leija kehittää matalapaine kun pinta alla leija kehittää korkean paineen, joiden avulla se voi ylläpitää sen lennon.

Leija hissi päättää myös sen pinta-ala. Suurempi pinta-ala, suurempi on hissi. Joten, kun näet jonkun alla leija, seisoo kadulla, kyllästää ne tieteen takana leija.

Kite lentäminen on hauskaa; Miksi ei luoda sen itseänne?

Toistaiseksi olet oppinut taustalla leija mekanismi. Tausta on tärkeä, mutta missä on hauskaa, jos ei ole luovuutta? Sanotaan, että leijat peräisin Kiinasta. Toivottavasti sinun pitäisi olla parempaa laatua. Leija tekeminen on yhtä helppoa kuin syöminen kakku.

Kaikki mitä tarvitset on sanomalehti, leikkaava, nauha ja merkkijono. Leija merkkijono on parempi, mutta kaikki vahva ja kätevä merkkijono on hieno. Koska rakenne ehdottaa, taita kulmat sanomalehden tehdä vinoneliö. Kiinnitä kaksi keppiä tarjota paperi, vahva tuki. Liittää langan yhteen neljästä kulmasta rakenteen saatu. Käytä sakset ja teippiä ja olet tehnyt leija, ihan itse! On tavallinen leija tarpeeksi? Lisää noin maalauksia tai luovia piirustuksia omaan leija. Tee siitä arvomerkit!

Miten lennättää leijaa, No, oikeastaan?

Nyt olet tehnyt leija; tiedät miten se toimii. Joten mitä seuraavaksi! Mennä lennättää leijaa ja hauskaa. Hanki kumppani mukaasi koska siellä on oltava joku tuulen ja rentoutua lanka pallo merkkijono. Jos pidät pallo merkkijono sitten, ystäväsi on oltava leija. Pyydä ystäväsi kohtaamaan suuntaan tuuli ja kohtaat hänet. Rentoudu noin 15 metriä narua. Katso, että ei ole esteitä, kuten puu tai korkea rakennus korkeudella jossa arvataan leija lentäisi. Kun on äkillinen virtaus tuuli, käytä että lentoonlähtöä.

Vapauta leija. Älä lennä liian korkea lanka voi katketa. Se voi myös hieman leikata kämmenten leija-haltija. Mutta, jos tehdään huolellisesti, vain hauskaa vallitsisi. Joten, tiedät leija tausta, Kite tekeminen ja miten lentää leija. Olet melkein valmis. Vain muutaman askeleen menestykseen!

On joitakin varoituksia liian Kite Flying

Elämä on mutta oikeudenmukainen kolikon. Jos se on ansioita, se sai olla haittansa myös. Mutta jos varotoimenpiteitä noudatetaan täydellisesti, miten lentää leija ei Voi valittaa kun. Sinun täytyy olla hyvin varovaisia, missä lennämme upouusi leija, välttää häiriöitä ja riskejä muille, erityisesti käytettäessä nailonlankapää tai joka on kohtalainen tai suuri vetolujuus. Miten lennättää leijaa turvallisesti ja meille pystyä luomaan kokemuksen arvoinen reliving, lentää se huipulla katon tai ylimmässä kerroksessa talosi, tai millä tahansa korkea rakennus, ehdottomasti ei kaduilla. Jotkut hallitukset ovat jopa kieltäneet ne käytöstä, koska on olemassa ihmisiä kuolee johtuu tapaturmista alla leija. Niin, se on aina suositeltavaa käyttää leijoja turvallisesti.

Toiseksi, älä anna merkkij liian heikko vain kovan käsityönä leija menetetään tuulen Jumalan. Emme halua meidän leija menetetään tällä tavalla, me? Muista varotoimet ja sinulla on hienosti. Onhan mitään tulee ilman matkatavarat vastoinkäymiset.

Miten Fly leija Kokeilemalla

Monet ihmiset eivät ole tapana viettää jonkin aikaa tehdä muka leijat ne keuliminen ystävien ja perheen kanssa. Joten jos olet todella siihen, yritä luoda enemmän lentävät leijat eri sävyjä, muotoja ja kuvioita, jotka saattavat olla sinun makuusi tai ystävien.

Hieman kokeilemalla aerodynamiikkaa leija jättää sinut ymmällään uusia malleja lennot ja luovia uusia muotoja. Voit myös harkita sitä lahjaksi ystävillesi. Olen varma, että he rakastavat sitä. Halpa ja koskettava lahja, mitä muuta voit odottaa! Kaikki asiat sanottu ja tehty, soittaa ystävillesi, perhe, mene lennättää leijaa, ja on hauskaa.

Johtopäätös

Myös suurin kansainvälinen leija purjehtii karnevaali Ahmedabad aikana Uttrayan festivaalin. Monia eri leijat ovat esillä eri puolilta maailmaa ja yötaivasta on täynnä uskomattomia lyhtyjä.

Älä kerro meille kokemusta leija lentää ja myös liittää kuvia ja luovat hämmästyttäviä uusia leijat. Tee lentävät leijat niin korkealle kuin mahdollista! Vielä edessä työpöydälle? Astu ulos. Mennä lennättää leijaa!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha