6 tapoja tasapainottaa Work & Life

Aukusti Alanko Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos Guest Blogger, jakaa tämän! Kiitos Kiitos Kiitos smile Kiitos

On työ- ja yksityiselämän kohde tulet jonain päivänä? Tai enemmän matkaa, että olet jatkuvasti? Niin monet artikkelit yrittävät auttaa ihmisiä löytämään työelämän tasapainoa, mutta mitä he kaipaavat, että työn ja muun elämän tasapaino on päivittäinen prosessi, jota ei voida "saavuttaa" niin paljon kuin se voidaan suunnattu. Ihmiset, jotka väittävät ovat löytäneet työ- ja yksityiselämän tasapaino ovat yleensä todella sanovat, että he ovat löytäneet erilaisia ​​tapoja tasapainottaa työ ja yksityiselämä joka päivä, tavalla, joka tekee eniten järkeä niitä.

Ajatus, että joka päivä on uusi mahdollisuus siirtyä kohti parempaa tasapainoa työn ja elämän, tässä on kuusi tapoja tasapainottaa työ ja elämä.

Priorisoi ajoitus. Vaikka aikataulut ovat hyödyllisiä, yli-luettelointi ei. Välttää liiallista aikataulutus itse, eivät kohtele kaikkia tehtäviä tasavertaisina. Sen sijaan etusijalle kaksi tai kolme asiaa, sinun täytyy suorittaa tietyssä päivä. Lisää sitten kaksi tai kolme asiaa haluat tehdä, mutta jotka eivät ole välttämätöntä. Sinun lopuksi asioita, jotka ovat tarpeen ja tuntea aikaan, mutta et tunne että tunne ylikuormituksen että pitkä tehtävälista tuo.

Vältä moniajo. Meidän varattu elämää, on väistämätöntä, että yritämme tehdä enemmän kuin yksi asia kerrallaan, toivoen päästä eteenpäin. Mutta harvoin moniajo auttaa meitä saavuttaa paljon. Sen sijaan me päätteeksi osittain tekemään useita asioita-ja miten ylität asioita pois tehtävälista, että et ole valmis? Aina kun mahdollista, tee yksi tehtävä kerrallaan. Olipa se tekee tutkimusta hankkeen, tai soittamalla vanhemmat tervehtimään, keskittyä, että yksi asia, kunnes se on tehty. Kiireinen mieli ja tehtävälista kiitos.

Kysy joustavampi aikataulu. Jos saat itsellesi rahapulassa aikaa, yksi helppo tapa siirtää oman päivittäinen aikataulu on tehdä työtä vaihtelevina aikoina. Eikä perinteinen 9-to-5 aikataulu, kokeile työskentelee 7-to-3 tai 10-to-6. Voit valita lapsesi ylös koulusta tai pudottaa ne pois, täydelliset asioilla aikana aamuisin tai iltapäivisin pois, ja välttää ruuhka-aikaan, mikä vähentää teidän työmatkoille aikaa. Työ joustavuus on yksi avaimista löytää työelämän tasapainoa.

Sammuta häiriötekijöitä. Niin monet niistä asioista, jotka häiritsevät tänään on-sopivasti-päälle / pois-painikkeet. Käytä niitä! Aina kun yrität keskittyä yksi tehtävä, käännä matkapuhelin hiljaa, sulje sähköpostiisi, ja sammutus muita ohjelmia, elektroniikka, ja melu päättäjät, jotka saattavat saada omalla tavalla.

Kokeile työskentelevät kotoa. Useat tutkimukset viime vuosina, myös Stanfordin yliopiston ja Penn State, ovat havainneet, että ihmiset, jotka työskentelevät kotona ovat tuottavampia kuin niiden in-toimistossa kollegansa. Lisäksi, jos sinulla ei tarvitse kulkevat töihin, löydät keskimäärin 60 ylimääräistä minuuttia vapaa-aikaa teidän päivä, koska keskimääräinen amerikkalainen commutes 30 minuuttia ja työstä.

Tee työ-elämän tasapaino normi, kuin poikkeus. Taistelu säilyttää tasapaino työn ja elämän puhutaan usein ja harvoin ratkaistu. Vaikka kaikki nämä vinkit auttavat meitä yksilöinä, on olemassa tapoja auttaa kaikkia työskentelevät ammattilaiset löytää työelämän tasapainoa. Auttaa paitsi itse, mutta tuhannet työskentelevät ammattilaiset kuten sinäkin koko maassa, liittyä 1 miljoonaa Work Joustavuus ilmaista oman työn tukeminen joustavuutta kaikille.

Sen sijaan, kun edellä vinkkejä ja käyttää niitä kaikkia kerralla yrittää löytää työelämän tasapainoa, pitää ne takaraivossa. Jokainen päivä, riippuen haasteet ja mahdollisuudet olet esittelyyn, käyttö kumpi vinkit auttavat sinua työn ja elämän eniten, ja tietää, että jokainen päivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada takaisin tasapainoon.

Brie Weiler Reynolds on johtaja verkkosisällön klo FlexJobs ja osaltaan kirjailija 1 miljoonan Työ Joustavuus, ensimmäinen kansallinen aloite tuoda ihmisiä yhteen ja luoda kollektiivinen ääni tueksi työn joustavuutta. Jos arvostat joustavia työmahdollisuuksia, liittyä 1 miljoonaa Work Flexibilityto äänesi työn tukeminen joustavuutta kaikille.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 13, 2017 | 01:11:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Janika Tikka
  Like 0   Dislike 1

Todettuaan, että tasapaino on vaikea, mutta sen arvoista.

Toukokuu 13, 2017 | 06:07:32 | myöhemmin 9 kuukautta
Paavali Hirvonen
  Like 5   Dislike 2

Mielenkiintoinen. Jos vain tosielämässä oli niin helppoa. Valitettavasti en voi työskennellä kotoa, koska opetan 7. luokalta. Olen onnekas siinä mielessä, että minun pääasiallinen tajusi, että opettajien henkilökohtainen lapset ovat tärkeämpiä kuin koululaisille.

Toukokuu 13, 2017 | 08:18:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Tyyne Väänänen
  Like 3   Dislike 0

löytää prioriteetti ei vain toimi niin monta tuntia kuin voit on tärkeää, jotta voit nostaa lapsesi, ruokkia sieluasi, ja auttaa yhteisöä.

Toukokuu 13, 2017 | 11:41:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Rauli Hietalahti
  Like 0   Dislike 1

Minulle tekee yksi asia kerrallaan lisää minun tuottavuutta. En ole sellainen henkilö, joka voi käsitellä monia asioita samanaikaisesti. Kiitos panos. Robert

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha