6 suurimmista virheistä ihmiset tekevät, kun säästäminen eläkkeelle

Maaret Jääskeläinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Eläkkeelle on yksi niistä tärkeitä virstanpylväitä, joka osoittautuu perennially haastava sukupolvi toisensa jälkeen amerikkalaiset, ja valitettavasti se ei näytä saada mitään helpompaa. Mukaan 2014 eläkkeelle Luottamus Survey, johtajana Työsuhde-etuudet Institute, yli puolet yhdysvaltalainen työntekijä ei ole laskenut, kuinka paljon rahaa he tarvitsevat eläkkeelle, mikä tarkoittaa, että miljoonat ehkä koskaan saavuttaa eläkkeelle tavoitteita.

Todellakin, tutkimukset ovat osoittaneet, että eläkkeelle Amerikassa on tulossa jonkinlainen ylellisyyttä. Yhä useammat amerikkalaiset ilmoittaa, että he odottavat työskennellä aikana eläkkeelle, esimerkiksi, ja "enemmistö työntekijöistä odottaa eläkkeelle 65 ikävuoden jälkeen, tai eivät aio jäädä eläkkeelle ollenkaan" mukaan Gallup julkaistiin viime huhtikuussa. Lisäksi Samassa tutkimuksessa havaittiin, että keskimääräinen eläkeikä Yhdysvalloissa on noussut 62, korkein keskimääräinen Gallup on koskaan löydetty, koska se ensin alkoi kerätä tietoja eläkeiän vuonna 1991.

Gallup Tutkimuksessa todettiin myös, että "keskimääräinen työaika kotitaloudella on käytännössä ole eläkesäästäminen," ja mainitsee pysähtynyt palkat keskeisenä syyllinen. "Toivo eläke turvallisuus on ulottumattomissa monet amerikkalaiset edessä murenevan eläkkeelle infrastruktuurin," tutkimuksessa todetaan, lisäten, että keskimääräinen amerikkalainen perhe on mediaani eläkkeelle tasapaino $ 3000 euroa.

Gallup totesi, että eläkesäästäminen liittyvät läheisesti tulojen ja varallisuuden. Yllättävää, varakkaampia amerikkalaiset ovat paljon todennäköisemmin oma poistotilille, kun taas alemman tulotason perheet ovat paljon todennäköisesti vain vähän tai ei lainkaan säästöjä. Tutkimuksen mukaan yli 38 miljoonan työikäisen kotitaloudet eivät omista poistotili omaisuutta.

Riippumatta elämänvaiheessa, on selvää, että eläke on kysymys amerikkalaiset otettava vakavammin. Olitpa tuhatvuotisen toivoen kouluttaa itse siitä, miten parasta aloittaa prepping eläkkeelle, tai Gen Xer tai jopa suurten ikäluokkien haluavat nähdä miten voit parantaa mahdollisuuksia, olemme määrittäneet muutamia suurimmista virheistä ihmiset tekevät, kun säästäminen eläkkeelle, ja miten voit ehkä korjata ne.

1. odottaa liian kauan alkaa

Odottavat omalle myöhään kaksikymppisenä tai puolivälissä kolmekymppinen aloittaa säästäminen eläkkeelle saattaa tuntua kaikki-to-ilmeinen no-no. Mutta on olemassa useita eri syitä, miksi ihmiset vitkastella säästää. Saat Millennials, alityöllistettyjä sukupolvi suorastaan ​​hukkumassa opintolainaa velkaa, säästäminen eläkkeelle voi usein ottaa takapenkille maksamaan alas lainoja. Mukaan CNN, määrä amerikkalaiset, jotka ovat opintolainaa velka jossain muodossa on noussut yli 40 miljoonaa, ja keskimääräinen opiskelija velasta Yhdysvalloissa on nyt noin $ 29,000.

Mutta vaikka sinulla on vuoristossa opintolainaa velkaa, asiantuntijat toteavat, että on välttämätöntä aloittaa säästäminen eläkkeelle niin aikaisin kuin mahdollista. FinancialMentor toteaa, että tärkein voimavara olet, kun säästäminen eläkkeelle on aika. Yksinkertaisesti sanottuna: Mitä aikaisemmin aloitat säästää, sitä helpompi on saavuttaa tavoitteesi eläkkeelle. "Kuuden vuoden välein voit odottaa päästä alkuun kaksinkertaistaa tarvitaan kuukausittain säästöt tarpeen saavuttaa samantasoista eläketulon."

Joten mitä jos olet vielä aloittaa säästäminen? Asiantuntijat sanovat Tärkeintä on yksinkertaisesti aloittaa nyt, säästää niin paljon kuin voit, ja olla fiksu siitä, missä sijoittaa rahaa. Saatat myös harkita etsivät neuvoja rahoitussuunnittelija tunnistaa kirjallisesti konkreettisia tavoitteita auttaa sinut raiteilleen. Ja mitä tahansa teetkin, älä vitkastella enää. "Kun pitää laittoi pallon pois, se on aivan liian helppo päästä eläkkeelle ja selvittää sinulla ei ole läheskään tarpeeksi tallennettu," toteaa Katie Brewer, sertifioitu rahoitussuunnittelija kanssa LearnVest.com.

Brewer lisää, että "vaikka et voi vain edistää 1% nyt - että ei saa sinua eläkkeelle, mutta se saa sinut lähemmäksi kuin olet tänään."

2. Puute monimuotoisuuden

Eläkkeelle kutsutaan usein henkilön "kultaisia ​​vuosia", ja oikeutetusti niin. Hyvin suunniteltu eläke pitäisi antaa sinulle sekä vapauden ja rahaa tarvitset jatkaa intohimosi ja viettää hyvin ansaittua aikaa ystävien ja perheen kanssa. Mutta jotta varmistetaan, että "kultaisia ​​vuosia", ovat juuri sitä, on tärkeää monipuolistaa säästöjä; eli älä luota pelkästään 401, ja varmasti eivät ole riippuvaisia ​​sosiaaliturvasta.

Asianmukainen eläkesäästäminen suunnitelma edellyttää useita erilaisia ​​ajoneuvoja oman säästöjä. Useimpien työntekijöiden 401 vain voit säästää noin $ 17,500 vuodessa, ja perinteinen tai Roth IRA tilin vain voit osallistuu lisäksi $ 5,500. Todella hyödyntää eläkkeelle, sijoittamalla joitakin säästöjä on fiksu idea.

Monille Millennials kuitenkin ajatus sijoittaa voi olla ylivoimainen; Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että yksi Gen Y suurin taloudellinen puutteita on, että ne ovat suunnattoman riskinottoa sukupolven. Tullessani ikään keskellä suuri taantuma, on järkevää, että Millennials suosisi kokeillut ja totta, alhaisen riskin säästöt vaihtoehtoja, mutta tosiasia on, että Millennials pitäisi sijoittaa korkean kasvun vaihtoehto nyt, kun he vielä on runsaasti aikaa ajaa ulos kuoppia, asiantuntijat sanovat.

Yhdysvaltain työministeriö lisää, että monimuotoisuus on tärkeää, kun se tulee eläkesäästäminen koska se voi todella auttaa vähentämään riskiä ja parantaa tuottoa. DOL toteaa, että se on myös tärkeää, että arvioit investointi yhdistelmä eri vaiheissa elämässäsi; kun olet nuori, korkeamman riskin sijoitusstrategia voi olla tehokkaampaa, kun taas lähempänä olet eläkkeelle, tärkeämpää vähäriskistä salkku voi osoittautua.

Jos et ole varma mistä aloittaa teidän eläkkeelle investointeja, se on parasta kuulla rahoitussuunnittelija joka voi auttaa kartoittaa strategia että tunnet olosi mukavaksi, annetaan henkilökohtaiset eläkkeelle tavoitteita.

3. Ei konsultointi rahoitussuunnittelija

Säästäminen eläkkeelle voi olla monimutkainen hanke, ja säännöt ja määräykset muuttuvat jatkuvasti. Jotain yhtä tärkeää ja kallista kuin eläke, se on hyvä idea pyytää neuvoa joku, jonka tehtävänä on auttaa sinua saamaan raiteilleen, tai pitää sinut raiteilleen, jos olet jo hyvässä asemassa.

Taloudellinen suunnittelijat saattaa tuntua tarpeettomia kustannuksia joillekin, varsinkin jos olet tiukka budjetti, mutta Usein suunnittelija voi auttaa sinua "löytämään" rahaa tai investointimahdollisuuksia ette edes tiedä oli käytössäsi; Tämän seurauksena Usein neuvottelut kannattaa jokaisen pennin, vaikka etukäteen kustannuksella. Loren Dunton, joka on usein pidetään yhtenä perustajista taloussuunnittelu liikkeen, sanoo uskovansa "useimmat ihmiset tarvitsevat suunnittelija," lisäten, että "ne, jotka eivät tarvitse yhtä ovat yleensä fiksu käyttää yhtä."

"Jos löydät itsesi kerroit tärkeitä taloudellisia päätöksiä lähteä, koska et vain näytä kiertää niitä, saatat haluta puhua rahoitussuunnittelija saada näitä työpaikkoja tehdä", sanoo Gerri Detweiler, radiojuontaja ja kirjoittaja " Slash Velka ", joka puhui Bankrate.com.

Usein suurin taistelu niille alkaa rakentaa eläkkeelle tilejä ei joilla selkeä tavoite tai strategian mukaan LearnVest.com. Taloudellinen suunnittelijat voivat auttaa sinua päättämään, kuinka paljon rahaa tarvitset säästää voidakseen nauttia eläkkeelle, joten voit lakata huolehtimasta siitä sinulla on tarpeeksi.

4. Ei täysimääräinen työnantaja-matching

Jos työnantaja tarjoaa työnantajan tukemaa 401, rekisteröityä ja varmista, että olet aktiivisesti osallistua. 401S ovat ehdottomasti helpoin tapa aloittaa säästäminen eläkkeelle. Yhdysvaltain työministeriö verkkosivuilla toteaa, että automaattinen vähennykset tehdä työnantajan tukemaa 401S kuollut yksinkertainen, ja verot ovat alhaisemmat kuin jos käytät toisen ajoneuvon teidän eläkkeelle säästöjä.

Edelleen, monet työnantajat tarjoavat etuja "matching", mikä tarkoittaa, että työnantaja vastaa tietyn prosenttiosuuden summa edistää oman työnantajan tukemaa eläkkeelle suunnitelma. Jos työnantaja tarjoaa tällainen ohjelma ja et ole jo hyödyntää sitä, olet pohjimmiltaan heittää pois ilmaista rahaa.

Bargaineering.com tekee tärkeän seikan, toteaa, että Usein työnantajat pystyvät tarjoamaan työnantajalle vastaavia ohjelmia, koska he ovat jo osuus että rahaa se vähennetään palkasta. Esimerkiksi "jos työnantaja sanoi he vastaavat osuudet enintään 3%, he luultavasti tarjoaa sinulle palkkaa, joka oli 3% pienempi kuin mitä ne olisivat tarjoavat sinulle, jos ei olisi 401 käytettävissä." Kun tulos, jota ei hyödyntämällä vastaavia ohjelmia, olet lähinnä vapaaehtoisesti ottamalla maksaa leikata.

5. Ei määrä kasvaa säästät rinnalla teidän kasvaa tuloja

Yleinen virhe monet ihmiset tekevät, jotka ovat juuri alkaneet aloittaa säästäminen eläkkeelle on uskoa, että yksinkertaisesti ilmoittautumalla työnantajan tukemaa 401, ne säästävät riittävästi. Mutta totuus on, että automaattinen ilmoittautuminen yleensä sitä, että olet vain edistää noin 3% tuloistasi. Tämä prosenttiosuus pitäisi oikeastaan ​​olla enemmän kuin 10 tai 15, jos olet nuori työntekijä, tai mahdollisesti jopa korkeampi, jos todella haluat päästä eteenpäin peli.

Haluatko tietää missä seisotte? Eläkkeelle laskimet ovat uskomattoman hyödyllinen työkalu varmistaa, että olet hyvin teidän tapa sellaista eläkkeelle te kuvittelette. Mukaan Yhdysvaltain työministeriö, vähemmän kuin puolet kaikista amerikkalaisista on laskenut, kuinka paljon he tarvitsevat säästää eläkkeelle; ei olla yksi yli 50% jotka eivät ole ottaneet katsomaan numerot.

Jos haluat ansaita merkittävä osa nykyisestä tuloista aikana eläkkeelle, on tärkeää, että voit lisätä määrää säästät määrän mukaan teet. Tämä tarkoittaa kun saat korotuksen, sinun pitäisi myös lisätä oman panoksensa eläkkeelle tilille. Lisäksi vanhempi saat, enemmän valppaana sinun täytyy olla siitä, kuinka paljon säästät. Koska tulosi on todennäköisesti korkeimmillaan vuosina juuri ennen eläkkeelle, on tärkeää, että teet suurimman osan lisätuloja säästämällä vähän ylimääräistä, jos mahdollista.

Brewer sanoo, että jos sinulla on vaikeuksia muistaa lisätä maksuja, kokeile perustaa kuukausittain, puolivuosittain tai vuosittain kalenteri muistutus ilmoittamaan, kun sinun täytyy olla upping maksut, yhdellä prosenttiyksiköllä tai kaksi. "Et halua ymmärtää viisi vuotta ennen aiot eläkkeelle että olet jäljessä tavoitteesi ... pannaan pois 10% nyt on paljon vähemmän tuskallista kuin pannaan pois 50% myöhemmin."

6. uhraaminen eläkesäästäminen lapsesi college rahasto

On aivan ihailtavaa halua aloittaa säästäminen lapsesi college koulutus mahdollisimman pian, mutta älä anna college säästöt rahasto estää oman eläkkeelle. Itse asiassa, älä koske eläkkeelle säästöjä mitään, jos voit auttaa sitä.

Se on varmasti houkuttelevaa uhrata, tarkista, että muuten olisi mennyt kohti eläkesäästäminen, mutta vastustaa kiusausta tehdä niin. Yksi suurimmista virheistä ihmiset tekevät, kun säästäminen eläkkeelle on väärin heidän eläkkeelle tilejä; sinun ei todellakaan pitäisi koskettaa 401, eikä sinun pitäisi lopettaa osaltaan tai lykätä nostamalla maksuja, koska haluat lähettää lapsesi Ivy League, tai yksityinen taiteet college.

"Tärkeintä voit tehdä lapsesi on varmistaa, että olet omavarainen, joten sinun ei tarvitse vedota niihin oman kahdeksankymmentäluvulla rahoitustukea", sanoo Judy McNary, rahoitussuunnittelija perustuu Coloradossa jotka puhui LearnVest. "Olen pahoillani, kun näen vanhemmat, jonka aikeet ovat mahtavia, ei maksimoida eläkkeelle mahdollisuuksia, koska he haluavat lastensa onnistuisi", hän lisää. McNary toteaa, että hän kannustaa hänen asiakkaat etsimään kouluille, jotka sopivat perheen nykyisestä talousarviosta, kun tarkastellaan korkeakouluissa. Ja, jos se tekee sinusta tuntuu yhtään paremmin, viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että arvostetun korkeakoulut eivät itse tehdä paljon lisätä valmistunut: n mahdollisuudet päästä työtä, mikä tarkoittaa, että vaikka Junior ehkä mieluummin upea college tuhansien kilometrien päässä, hän tehdä hienosti tutkinto valtion koulussa

Mukaan 1999 tekemän tutkimuksen kaksi ekonomistit, mitä väliä on teidän koulumenestykseen ja konkreettisia taitoja voit näyttää työnantajille. On käynyt ilmi, että vaikka menossa yliopistoon on tärkeää, missä mennään ei ole.

Lisää Personal Finance lunttilappu:

  • 5 Eläkkeelle Kysymykset Jokaisen amerikkalaisen voi vastata
  • Paras Secret eläkeiän
  • 5 asioita murehtia lisäksi rahaa eläkkeelle

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha