6 Ratkaisevaa Tiedettävää Vauvan painonnousu

Pekka Ahola Elokuu 7, 2016 Terveys 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

Useimmat vastasyntyneet laihtua ensimmäisen 3-4 päivää elämää. Tämä on normaalia, ja tappio voi olla 5-7% kokonaispainosta. Vauvat yleensä korvata tämän menetyksen seuraavien 2-3 viikkoa. Enemmän vauva ovat menettäneet, sitä kauemmin kestää saada takaisin että paino.

Minimi paino terveelliseen rintaruokinnassa kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, on peräisin 113g ja 227 g. Siten noin viides tai kuudes elinkuukauden kaksinkertaistuu paino se oli syntyessään. Kasvu keskimääräinen korkeus 2,5 cm kuukauden ja pään ympärysmitta on keskimääräinen kasvu 1,27cm kuukaudessa vuoden kuuden ensimmäisen elinkuukauden. Me annamme sinulle joitakin seikkoja, jotka sinun tulisi tietää vauvan painonnousua.

Vauvat etenevät eniten kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, sitten että edistyminen hidastuu huomattavasti. Rintaruokinnassa vuotiaiden 4-6 kuukautta saavat 85-145g viikossa keskimäärin rintaruokinnassa 6-12 kuukautta lisätään painoa 45-85g viikossa. Yhden vuoden ikäisiä, keskimäärin rintaruokinnassa vauva painaa noin 2,5 kertaa enemmän kuin syntyessään, korkeus kasvoi noin 50%, ja pään ympärysmitta on noin 33%.

Saat imeväisten, vauva painonnousu voi olla hyvin vaihteleva - muutaman viikon vauva lihoo, ja sitten joskus eivät saa tippaakaan. Kun vauva on tyytyväinen, ei ole syytä huoleen. Jos kohtaat epänormaaliin vauvan painonnousu, sinun pitäisi luultavasti kuulla lastenlääkäri.

Miten Boost vauva painonnousu

Imetyksen aikana, varmista oikea asento vauva rintaa, sekä onko vauva oikein paalaajan nänni! Lisätä useita päivittäisiä ruokkimista, ja älä jätä yöllä ruokinta. Imettää usein, on kahden tunnin välein, useita päivittäisiä ruokkimista tulisi olla vähintään 8-12, mukaan pitemmän väli syöttöjä, noin 3 tuntia, vain öisin. Tämän pitäisi olla hyötyä vauvan painonnousu imetyksen.

Nopea painonnousu

Kun vauva on lihoo tavallista nopeammin, äiti voi olla huolissaan ja kysyä, onko tämä on tie lihavuuden aikuisiässä. Nopea vauva painonnousu ei tarkoita, että myöhemmin lihavuus on kyse. Kun puhumme täysimetetyt vauva nuorempia kuin kuusi kuukautta, äiti voi olla huoletta. Äidinmaitoon ei ole "tyhjiä kaloreita", kuten on täysin jalostettuja elintarvikkeita. Se ei ollut todistettu, että lapset, jotka nopeasti etenee vain rintamaitoon on ongelma ylipaino vanhempien ikäryhmien, kuten nuoret tai aikuiset.

Hieman liikaa Mummi

Tämä ongelma koskee yleisesti Moms toisella vuosipuoliskolla. Kahden ensimmäisen kolmen kuukauden lapset voivat saada enemmän kuin määrätyt 500 g, esimerkiksi 1,5 ja jopa 2 kg. Mutta, sitten vauhti vauva painonnousu olisi hidastaa hieman. Jos huomaat, että lapsesi on raskas ja sinusta tuntuu, että kun kuljettaa sitä, ota äitien keskuudessa sukulaisia.

Usein käy ilmi, että tällainen erityinen painonnousu on periytyvä ja sinä ja / tai vanhempasi olivat todellisia jättiläisiä kuin kuuden kuukauden vauva. Mutta jos ei ole tällaisia ​​geenejä perheesi ja et tiedä mitään ulkoista syytä, miksi vauva sai niin paljon painoa, emme vaadi liian usein ja valtava annoksia. Se on pakollista kuulla lastenlääkäri että pitäisi ohjata sinut lapsen endokrinologian. Jatkuva suuri vauva painonnousu hidastamatta 6 kuukauden jälkeen, ehdottaa hormonaalisia häiriöitä. Tämä häiriö on onnistuneesti hoidettu, jos hoito aloitetaan mahdollisimman pian.

Lasten Progress

Tiedetään, että valmistunut ensimmäinen syntymäpäivä, keskimääräinen lapsi syötettiin korvaavien maitoa on matalampi ja enemmän painoarvoa verrattuna lapsen syötettiin äidinmaidossa. Mukaan taulukot normien, lapsi ensimmäisellä vuosipuoliskolla tulee joka kuukausi saada 600-800 g, ja 500-700 g toisella vuosipuoliskolla. Dynamiikka lasten kehityksen ruokitaan äidinmaidossa on erilainen.

Vuodesta 6-9 kuukautta, rintaruokinnassa saa 300-500 g kuukaudessa ja 9 kuukauden kuluttua, kun monet vauvat jo alkaa ensimmäiset askeleet, vain 100-300 g kuukaudessa. Nämä tiedot suuresti poikkeavat tiedot lasten syöttää korvikkeena maitoa. Saat imeväisten, muita standardeja sovelletaan. Joten, vauva painonnousu riippuu siitä, syötetään sen kanssa maitoa rinnat tai korvikkeena maitoa.

Miten tietää, onko vauva saa tarpeeksi ruokaa

Jos ruokittu vauva pullo, se on helpompaa, voit tietää, kuinka paljon vauva söi. Mutta, jos imetät, se on hieman vaikeampi tietää, kuinka paljon hän syö. Yksi niistä kriteereistä, vauva söi hyvin on, jos rinnat ovat pehmeitä ruokinnan jälkeen. On tärkeää seurata vauvaa syödessään, joten voit olla varma, jos se nielee maito kunnolla. Luultavasti tärkein mittari onko teidän vauva saa tarpeeksi syötävää vai ei se näyttää olevan tyytyväinen syömisen jälkeen. Tyytyväinen vauva usein mennä nukkumaan pari minuuttia ruokailun jälkeen. Näin voit seurata vauvan painonnousua ja sinun pitäisi valvoa pallon ongelmitta.

Ravitsemus Vinkkejä

Vauvat ovat hyvin pieni vatsa ja tarve suhteellisesti suuri määrä kaloreita - ensimmäisenä vuonna, 50% tarvittavat kaloreita on oltava peräisin lähteistä rasvaa. Rintamaitoon ja maidot on runsaasti rasvaa. Vanhemmat usein ruokkia vauva hedelmiä ja vihannesten sose, mutta ilman lämpöarvon paraneminen lisäämällä viljan tai maitoa. Jotkut antavat osia heidän ruokansa, että vauva voi syödä, esimerkiksi perunamuusia liha kastike, pikemminkin kuin antaa ruokaa, joka on enemmän säädettävissä vauvan painonnousua ja vauvan terveyteen itse.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha