6 Oudot Sex Positions olet koskaan kuullut

Jyri Pitkänen Elokuu 7, 2016 Elämäntapa 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nämä ovat joitakin hulluin seksiasennoista kirja! Ei, olet todennäköisesti koskaan edes kuullut niistä, ja ei, luultavasti ei ole rohkeutta kokeilla niitä kaikkia.

Vaikka ne kuulostaa oudolta, mahdoton ja jopa vaarallista, jos noudatat näitä pikku vinkkejä, voit vetää heitä pois, rikkomatta hiki.

Se on uusi, se on mielenkiintoinen, ja se on haaste! Joten, miksi ei?

# 1 69 - seisten!

Tämän yhden, poikaystäväsi on oltava voimaa, joka on tarpeen nostaa sinut, kun olet käännetään ylösalaisin. Se ei ole helppoa, niin alkaa hitaasti! Sinun täytyy aloittaa istuma-asennossa, on korkeampi tuoli, ja tekee surullisen 69. auttavat toisiaan päästä asentoon - päänne on oltava toistensa sukupuolielimiin. Sitten kun hän pitää selkää, kääri jalat kaulassaan ja hartiat. Kun hän nostaa sinut ylös - hauskaa alkaa!

On viisasta kääri se nopeasti vain "koska olet melko outo asema. Älä riskeeraa saada satuttaa. Joo, kaikki hyvät asiat on nopeasti tultava loppu, eikö? Niin, ja olla varovainen, kun haluat palata normaaliin. Älä sitä askel askeleelta, kuten sinäkin alkanut.

# 2 oudoin Spoo

Sponsoroidut

Mitä kunkin haluaa sängyssä, mutta ei koskaan kerro sinulle ...

Lisää 1 yksinkertainen ainesosa seksuaalista ohjelmistoon ja hänet seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...

On olemassa monia erilaisia ​​lusikka kantoja. He kaikki pitivät "aiheuttaa se on hyvin intiimi, ja se tulee mahdollisuus enemmän suudella ja halailemaan.

Kuitenkin tässä tapauksessa sinun täytyy yrittää vähän saada se. Tämä on taivutettu lusikka! Sen pitäisi mennä jotain tällaista - hän selällään kanssanne makaa päällä häntä, selällään samoin. Polvet ovat taipuneet ja kädet levitä. Voila! Nyt, anna hänen miellyttää sinua - koko piste on, että voit olla niin aktiivinen kuin mahdollista, ja vain antaa mennä. Hänen pitäisi koskettaa rinnat, suudella niskaasi ja kuiskaa makea nothings korvaasi täydet!

# 3 Ole sammakko!

Tämä ei ole niin monimutkainen kuin jotkut muut, mutta se varmasti ei tarkoita, että voit nauttia siitä yhtään vähemmän.

Tapa tehdä se on, että voit kirjaimellisesti päästä asemaan sammakko, ja anna hänen päästä teitä takaapäin. Arch selkää niin paljon kuin voit, koska näin annat hänelle helpommin. On parempi, että hän tukee lantio kuin liikkeet tulevat nopeammin niin et päädy kasvosi lyömällä lattialle.

Kuuma vihje: Kokeile tätä kantaa ulos, peili mukana. Se voi olla iso päälle jos katselet toistensa aikana hullu ratsastaa.

# 4 Istuva Sakset!

Istuvat sakset ovat hyvin niin monia syitä! Kyse oikeassa kulmassa levinneisyys keskinäisen tyydytystä, ja ylimääräinen stimulaatio G-piste. Intercross toistensa jalat, mutta ei liian tiukka, joten voit silti siirtää, enemmän tai vähemmän, vapaasti. Se on parasta, jos onnistut nojata hieman eteenpäin, yli jalkansa.

Asia tässä kanta on, että se tarjoaa sinulle hyvät edellytykset saada todella intiimi ja aistillinen. Kasvonne on hyvin lähellä, joten voit katsoa toisiaan silmiin, suudella, puhua jne.

# 5 Superwoman!

Se on koira Stile äärimmäisen. Vain muistaa, että painovoima toimii sinua vastaan, kun se tulee tämä! Useimmat kehon tulee olemaan ilmaan koko ajan. Oikein! Niin, valmistautua lentoa, varoittaa ohjaajan että olet valmis, ja kertoa hänelle pitää kiinni teitä tiukka.

Laittaa kädet jotain tukeva, kuten pöytä, ja ojenna elin niin, että puolet vartalon jää pöydälle ja loput on hänen käsissään. Kirjaimellisesti! Hänen täytyy pitää sinulle lantion lähellä vyötärö ja tunkeutua kun hitaasti, joten hän ei satuta selkää. Tämä ei ole vitsi, joten varmista, että rakastaja on lempeä, kärsivällinen ja huolellinen.

# 6 oudoin Blow Job

Ehdottomasti yksi Omituisin tapoja antaa poikaystäväsi suullinen tyytyväisyys! Se ei ole edes että kovasti todella, hän on se, joka täytyy käydä läpi joitakin ongelmia saada se.

Tämä yksi hänen täytyy olla ylösalaisin, vain hänen kyynärpäät ja hänen päänsä päältä lattialle. Voit auttaa häntä ulos ja laittaa toinen käsi vyötäisillään auttaa häntä tasapainoa. Kun hän on turvassa ilmassa työsi alkaa!

Älä pelkää mennä ulkopuolella ruutuun! Ja älä anna periksi, jos et tee se tapahtuu ensimmäistä kertaa. Rentoutua, olla pysyviä ja pitää hauskaa mies! Niin, ja älä unohda kertoa meille, miten se meni kommentti osiossa!

Sponsoroidut

# 1 asia, joka tekee Miehet Seksuaalisesti Addicted to You

Tämä 1 yksinkertainen asia käyttäytymisessäsi on valta tehdä miehiä seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha