6 oppilaitokset, jotka eivät käsittele seksuaalista väkivaltaa ja nyt voi maksaa

Eveliina Hakanen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakaa tämän. Kiva saada tietoa. ty

Kahden minuutin välein, joku Yhdysvalloissa on seksuaalisesti. Niistä uhreista, vain 54% seksuaalisen väkivallan ilmoitetaan poliisille ja vain 3% raiskaajia koskaan viettää päivä vankilassa.

Nämä ovat masentavaa tilastoja, mutta ponnistelujen ansiosta ryhmän perhe-aktivistien, on toivoa tulevaisuudessa käynnistää Tunne IX, kampanja, jonka tavoitteena on kouluttaa kaikki opiskelijoiden Yhdysvalloissa heidän oikeuksistaan ​​osaston IX, maamerkki liittovaltion kansalaisoikeus, joka kieltää sukupuoleen perustuvan syrjinnän koulutuksessa. Sivusto tarjoaa perhe resursseja raportoida pahoinpitelyt, muutos politiikkojen college kampuksella, tukea uhreja ja levittämään sanaa seksuaalisen väkivallan.

Toiveeni on, että tutustuminen IX auttaa opiskelijoita valituksia joitakin suurimmista rikoksentekijöiden, kun se tulee käsitellä seksuaalisen väkivallan korkeakoulujen kampuksilla.

Katsomaan joitakin suurimpia rikollisia alla.

1. University of California, Berkeley

Raiskauksen jälkeen kampuksella mukaan mies luokkatoveri, Aria Mostov sanoi seuraavaa hänen koulun käsittelyssä hänen seksuaalisesti: "prosessi sai minut tuntemaan raiskasi toisen kerran."

Ei ainoastaan ​​koulussa virheellisesti tallentaa hänen todistuksensa, sanomalla, että kun hän kertoi hyökkääjän lopettamaan hän teki, poliisi sitten laski tutkia ja hän joutui osallistumaan luokan hänen väitetty raiskaaja viitenä päivänä viikossa koko lukukauden. Mostov jättänyt toisen kantelun, edes näy tallennuksen hänen väitetystä raiskaaja tunnustivat mutta asia kestänyt kuusi kuukautta ja lopulta laski.

Mostov ei ole yksin. Opiskelija Kokoomus raiskauksilta koululla totesi lehdistötilaisuudessa viime kuussa ilmoittaa, että koulussa "törkeästi käytetään väärin seksuaaliseen väkivaltaan ja raiskaukset sen kampuksella."

"Opiskelijat, jotka menevät saada neuvontaa luvataan palveluja he koskaan saa, he eivät tietoa oikeuksistaan, he eivät kohdella samalla kunnioituksella ja he ole toimittaneet samaa materiaalia kuin opiskelijat syytetty raiskauksesta heille:" sanoi Tucker Reed, co-perustaja SCAR ja perhe raiskauksen itseään.

2. University of North Carolina

Kun University of North Carolina oli edessään yhä raportit seksuaalisen väkivallan kampuksella, he löysivät täydellisen ratkaisun: paine assistentti dekaani opiskelijoiden underreport.

Juuri mitä tapahtui Melinda Manning, niin UNC assistentti dekaani opiskelijoita, joka vietti suurimman osan hänen aikaa toimii liittolainen seksuaalisen väkivallan uhreja. Kun hän kieltäytyi yhteistyöstä, Manning kestänyt vihamielinen työympäristö seuraavan kahden vuoden ohjannut enimmäkseen hänen esimies peruutetuista kokouksista ilmoittamatta, ei vastannut sähköposteihin ja lopulta iski kanssa uhkia. Lopulta hän erosi työskenneltyään UNC 11 vuotta.

Manning ja kolme UNC opiskelijoita, sekä entinen oppilas, ovat esittäneet valituksen vastaan ​​koulun kanssa US Department of Education väittäen yliopisto rikkoi oikeuksia seksuaalisen väkivallan uhreja ja helpotettava vihamielisessä ympäristössä opiskelijoille raportointia seksuaalisesti.

"Olen arkistointi koska en halua kenenkään saada kokea, mitä tein, koska huolimattomuudesta yliopiston ja ne eivät tunnustaa, että on tärkeää perhe tarpeisiin", sanoi yksi uhreista tapauksessa.

3. University of Southern California

Kun opiskelija Etelä-Kalifornian yliopiston ilmoitti raiskatuksi kampuksella poliisi hänelle kerrottiin, että hyökkäys ei todellisuudessa tutkineet raiskaus koska hyökkääjän ei orgasmia.

Kun toinen opiskelija kertoi olevansa seksuaalisesti klo veljeys tapahtuma, hän kertoi toimittama naisten ei pitäisi "mennä ulos, saada humalassa ja odottaa ei saada raiskattu."

On selvää, USC on väärästä raportteja seksuaalisesti heidän kampuksella. Onneksi useat opiskelijat ovat ottaneet ohjat omiin käsiinsä hakemuksen IX osastossa valituksen koulun niiden laiminlyönti vastata ripeästi valituksia häirintää kampuksella ja syytteeseen raiskauksesta.

Tucker Reed, lyijy kantelija, jos äänitys poikaystävänsä myöntäisi raiskaavat hänen ja koulun silti hylkäsi asiassa sanomalla, että tavoitteena oli tarjota "opettavainen" prosessi, ei "rangaista" hyökkääjän.

"Ongelmat ovat hillittömiä sisällä joka osastolla, melko paljon joka palvelu kampuksella", sanoi Reed. "On ylivoimainen piittaamattomuutta naisten ja opiskelijoille läpi ilmeinen trauma, ja he traumatisoituneita niitä edelleen."

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Toukokuu 9, 2017 | 15:22:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Iikka Aartoma
  Like 4   Dislike 2

Vuonna "Frozen Lasten, useat miehet puhua kokemuksistaan ​​seksuaalista hyväksikäyttöä he kärsivät lapsuudessaan. Miehet ovat usein liian häpeissään tunnustamaan niiden väärinkäyttö. "Frozen Lasten viittaa mielentila, joka tapahtuu väärinkäyttö, jota monet eloonjääneet verrata jäädyttämistä henkisesti ja fyysisesti. Koska määrä todistuksia, tämä elokuva edistää käsittelyä ja prosessi hyväksymisestä uhreja. "Frozen Lasten myötävaikuttaa julkiseen keskusteluun seksuaalisen hyväksikäytön poikien ja miesten, mutta-alivalottunut ryhmä uhreja. Toinen tavoite on tehdä elokuva koulutuksen tukea.

Toukokuu 9, 2017 | 21:23:30 | myöhemmin 9 kuukautta
Eero Haapakoski
  Like 5   Dislike 1

Meidän on lopetettava seksuaalisen hyväksikäytön --NOW !!! Raiskaus väärin - AINA !!!

Toukokuu 10, 2017 | 04:35:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuomas Laine
  Like 1   Dislike 1

Scott h on oikeassa: Joskus on vaikea sanoa, mikä on rikos ja mikä ei. Ehkä korkeakouluissa / yliopistoissa on annettava pohjamaali, joka selittää lakeja kyseisessä toimivalta, ja mitä voidaan ja mitä ei voida hyväksyä koulu.

Toukokuu 10, 2017 | 08:23:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Arvo Karjalainen
  Like 0   Dislike 1

BMutiny T. saada todellista. Monet naiset saavat itsensä tilanteisiin, joissa he nauttivat kunnes joku sanoo jotain seuraavana päivänä. Olemme tässä yhteiskunnassa ei kouluttaa seksistä. Emme rohkaista naisia ​​nauttia seksistä. Annamme viestin, että on seksuaalinen nainen on jotenkin huono.

Toukokuu 10, 2017 | 12:38:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Mielikki Niinistö
  Like 3   Dislike 2

Koska nämä yliopistot näyttävät SOOO aikomus uudelleenmäärittelyä laki, ehkä ainoa tapa saada huomiota on lyödä heitä lompakko - ja lehdistössä. Mielestäni muutamia erittäin julkisuutta siviili- menettelyjä vastaan ​​hallinnon ja kampuksella poliisi saada heidät miettimään uudelleen kauhistuttavia ei ymmärretä ja myötätuntoa. Mutta surullista, että tässä maassa tässä päivässä ja ikä, se olisi pitänyt tulla, että ...

Toukokuu 10, 2017 | 14:08:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Nea Savolainen
  Like 5   Dislike 0

Haluan lisätietoja. Tarkasteltaessa paljon typerä lakien soittaa jotain tämän ja toinen, joka on selvää useimmille lukemisen jälkeen joitakin näitä lakeja ne tehtiin 1000 apina teoreemojen.  Tämä on aika, jolloin meidän on kysymys kaiken. Saamme yksi puoli asiasta, mutta ei muita. Menin yliopistoon ja koska siellä oli naisia, jotka olivat ristiriidassa seksistä. Useat julisteet ovat epäilleet liian. Kyllä on olemassa vääriä väitteitä ja kun mitä oli tapahtumassa on sekaannusta, väärinkäsityksiä, emotionaalinen upsetment, ja puute selvästi määriteltyjä rajoja.

Toukokuu 10, 2017 | 15:38:55 | myöhemmin 9 kuukautta
Salomo Taipale
  Like 3   Dislike 1

Luvut ovat pelottavia. Kaikille-miehet ja naisiin tarvitse olla niin varovainen seksuaalisen hyväksikäytön ja pitäisi koskaan tapahtua heille, välittömästi ilmoittaa siitä. Täällä Johannesburgissa olemme keskellä valtava seksiskandaalista on yksi parhaista yliopistoista. Ihmiset eivät uskalla tulla esiin, ja että on erittäin huono pohdintaa tukirakenteiden ilmeisesti paikka heille.

Toukokuu 10, 2017 | 20:27:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Heta Sihvonen
  Like 5   Dislike 0

Vanhemmat, sinun täytyy kouluttaa lapsillesi, että valtio tai paikallinen poliisi ovat niitä, jotka täytyy ottaa yhteyttä, jos ne vaikuttavat mihinkään rikokseen, erityisesti raiskauksen tai muun seksuaalisen väkivallan. College poliisit ovat siellä vain tehdä se näyttää se on turvallista jotta useammat nuoret aikuiset parven siellä. Korkeakoulut välitä mitään siitä, mitä on tehty sinulle. He välittävät heidän maineensa ja kuinka paljon rahaa he voivat tehdä pois sinua.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha