6 kertaa korkeampaa palkkaa ei ole sen arvoinen

Naemi Elomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
6 kertaa korkeampaa palkkaa ei ole sen arvoinen

Raha ei merkitse kaikkea. Ottavat ylimääräisiä varoja ulkomaanmatkoja ja design-liikkeitä splurges voi olla mukava - liioittelematta - mutta ei kun kompromissit ovat tieteellisesti tukena haittavaikutuksia, kuten unettomuutta, kuolema, ja avioero.

Joten jos olet edessään työtarjouksen mukana houkutteleva palkka kolahtaa, varmista uusi keikka ei singota sinut jokin seuraavista ongelmista.

1. Commute tappaa sinut

Amerikkalaiset kuluttavat enemmän aikaa työmatkat kuin ne lomalla. Mukaan Reserach pois Ruotsin pitkät työmatkat myös aiheuttaa runsaasti kamala sivuvaikutuksia, kuten niskakipu, liikalihavuus, yksinäisyys, avioero, stressi, ja unettomuus. Joten jos kahdesti vuorokaudessa ruuhkassa sinun täytyy kestää päästä korkeammalle maksamalla keikka todennäköistä ajaa sinut hulluksi, niin se on luultavasti parasta pitäytyä työtä olet jo saanut. Toki, ylimääräistä rahaa olisi mukavaa. Mutta tutkimus osoittaa, te erittäin hyvin saattaa päätyä menoja hyvä osa joka palkankorotus teidän newfound tarpeita fysioterapia, uni lääkärit, ja avioero asianajaja.

2. Virasto Kulttuuri on myrkyllistä

Jos olet koskaan sanonut, "Työni on tappaa minut!" - Voit olla oikeassa. Tutkimus osoittaa, että ihmiset vihamielisessä työympäristössä ovat todennäköisesti kuolee nopeammin kuin ne, jotka työskentelevät tiloissa, jotka ovat edullisempia. Kuolema sivuun, myrkyllisiä työympäristöissä tiedetään myös provosoida särkee, stressi, ja masennusta. Joten ennen hyväksymistä uusi työtarjous ja häikäisevä palkka, tee läksyjä.

 

3. Sinun työelämän tasapainoa olisi poissa läimäyttää

Työ on tapa saada sillä tavalla mitä tärkeintä: perheen yhteistä aikaa. Nämä luvut tarjoavat vilaus epidemia: 55% kaikista työntekijöistä sanovat, että he eivät ole tarpeeksi aikaa itselleen, 67% Työllisten vanhemmat sanovat heillä ei ole riittävästi aikaa lapsilleen, ja 63% naimisissa työntekijät sanovat ei ole tarpeeksi aikaa heidän puolisonsa, mukaan Perheet ja työ instituutin kansallinen tutkimus muuttaminen Työvoima. Jos korkeampaa maksamalla keikka merkitsisi vakavasti alle palvelee itse tai rakkaitaan, se voi olla parasta pitäytyä alhaisempi maksaa työtä, joka tarjoaa enemmän joustavuutta.

4. Et usko Work

Kaikki rahat maailmassa ei voi tehdä sinusta tuntuu ylpeyttä työtä teet, ellet todella uskovat työhön. Ja jos olet tarjotaan paremmin palkattuja keikka yhtiö, jonka ihanteet ovat ristiriidassa uskomuksia, olivatpa ne uskonnollisia, sosiaalisia tai muuten, aika olisi hyvin käytetty selvittää, miten sovittaa yhteen, että - mikä voisi tarkoittaa laskussa työ. Et koskaan tavoittaa potentiaalisia jos teet jotain et seistä takana 100%.

5. Et näe silmästä silmään pomosi

Jos henkilö on tarkoitus nostaa sinut näyttää asetettu tuo sinulle alas, se voi olla aika kannattaa kavuta. Tutkimukset osoittavat, että unsupportive pomot vaikuttavat koko perheen liittyy toisiinsa, fyysistä terveyttä, ja moraali samalla toimistossa. He myös nostaa riskiä sydänsairauksiin. Mikään työ ei ole syytä laittanut suru niin - ei väliä kuinka monta nollaa sisältyvät palkkaan.

6. Yhtiö on Fritz

Sinun ei tarvitse mennä alas uppoavan laivan. Jos yritys yrittää pad taskussa on tulossa ulos, se voi olla viisasta pysyä ohjaus ja laskevan työtarjouksen sijaan kärsiä lomautus tulevaisuudessa.

Oletko koskaan ottanut korkeampi palkattua työtä vain katua myöhemmin? Kerro siitä meille kommentteja!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha