6 Julkkikset Omituisin sivutehtäviä

Tiitus Aakula Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On vaikea löytää julkkis, joka ei ole kiinnitetty hänen nimensä tuotteen tai yrityksen. Useimmiten, rikas ja kuuluisa ovat nopeasti saada taakse vaatemerkkejä, hajuvesi linjat, ja eri elintarvikkeita, mutta se ei ole aina kyse. Sisätilojen suunnittelusta timanttikaivosten, tässä on kuusi julkkikset, jotka ovat epätavallisia puoli yhteisyrityksiä että varmasti eksy syrjässä tiellä.

1. Carmen Electra

Electra, joka on ollut Baywatch, Scary Movie, Pomon tytär, ja päivämäärä Elokuva, muun muassa on myös strippari napa liiketoimintaa. Carmen Electra Portable strippari Pole Kit tarkoituksena on opettaa sekä aloittelevien ja kokeneiden napa tanssijoita miten käyttää napa keinona liikuntaa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta Electra on uskaltautunut liikunta teollisuus joko. Hänellä on myös useita aerobinen striptease DVD, nimeltään Aerobic Striptease, Sovita Strip, Advanced Aerobic Striptease, ja kierrosaikoja tanssi ja Hip-Hop.

2. Kevin Costner

Saatat tietää Costner kuin kaikki tähden näyttelijä, joka on näytellyt suurta elokuvia kuten Tanssii susien kanssa, Field of Dreams, ja Mr. Brooks, mutta tämä lahjakas Hollywood-tähti on myös investoinut ympäristössä. Business Insider kirjoittaa, että vuonna 1995 hän alkoi kehittää öljynerotus koneita, ja että ympäristöystävällisiä näyttelijä osti erikoistunut öljy-vedessä erotteluja, Ocean Therapy Solutions, sillä $ 24 miljoonaa euroa. Business Insider raportoi, että hallitus käytti kuusi Costner yhtiön koneita vuonna 2010, ja BP päätyi leasing 32 niistä jälkeen onnistuneen koeajon. Kuka olisi uskonut Costner oli niin paljon meneillään hänelle ja pois valkokankaalla?

3. Venus Williams

Williams on tunnettu esimiehensä tennis taitoja, mutta kun hän ei pelaa, hän löysi toisen venture miehittää hänen aikaa. Vuonna 2002 hän aloitti Jupiter, Florida-pohjainen suunnittelu yritys, VStarr Sisustus, ja näin välitön menestys. Mukaan Sun Sentinel, Williamsin sisustus yrityksen salkussa on asiakkaita, jotka ovat NFL ja NBA, ja myös tunnettu hotellit ja tuotanto sarjaa.

Hänen Sun Sentinel haastattelussa, Williams sanoi, että on joitakin yhtäläisyyksiä yrityksen johtaminen ja leikkivät tenniskenttä. "Aloitat alareunassa ja oppia matkan varrella. Tämä ei silti tarkoita, he uskovat voit tehdä työtä ", hän kertoi julkaisu. "Mutta minä nauttia prosessista. Nautin taistelu. "

4. Akon

Ehkä yksi mielenkiintoisimmista julkkis Ventures kuuluu Akon. Elite Daily kirjoittaa, että vuonna 2005, räppäri osti timantti kaivoksen Afrikassa. Akon ei ole koskaan paljastanut kuinka hänen ostaa tuli olla, mutta haastattelussa Independent, hän sanoi, "Timantit ovat aina aiotaan myydä, ihmiset ovat aina menossa naimisiin, musta ihmiset haluavat aina loistaa ja bling- bling. "

Hän lisäsi: "Olen aina tuntui, jos saat siihen pisteeseen, että olet saanut tarpeeksi rahaa investoida jotain todellista, sinun täytyy investoida mitään, joka liittyy luonnonvara, koska se tulee olemaan täällä ikuisesti - niin voit yhtä hyvin sijoittaa jotain, joka tulee olemaan täällä, sen sijaan investoida jotain, joka tulee kuluvat. Tiedän, että nämä aiotaan myydä ikuisesti. "

Jos joskus nähdä Akon urheilu häikäisevä timantti, siellä on hyvä mahdollisuus hän sai sen hänen Etelä-Afrikkalainen minun.

5. Clint Eastwood

Kun Eastwood ei pääosassa suurmenestyksiä kuten Gran Torino, Million Dollar Baby, ja Unforgiven, hän on käynnissä hänen kaksi liiketoimintaa: Mission Ranch Hotelli- ja ravintola ja Tehama Golf Club. Hänen Kaliforniassa toimiva karjatila, jonka hän osti vuonna 1986, asuu 22 hehtaarin ja koostuu 31 hotellihuoneissa ja ravintola, mukaan Mission Ranch verkkosivuilla. Eastwood pelasti kiinteistön tulossa paikka osakehuoneisto kehittämiseen ja oli kunkin kiinteistön rakennukset kunnostettu pohtia eri arkkitehtonisia ajan.

Tehama Golf Club, joka myös sijaitsee Kaliforniassa, sisältää hieno 18-reikäinen golfkenttä. "Kauneuden maa on mitä veti minut tänne vuotta sitten. Kiistatta yksi parhaita paikkoja elää länsirannikolla. Tehama on ylimääräinen yhteisö, jossa on kunnioitusta herättävä ympäristö ja yksinomainen kotisivuja ", Eastwood sanoi Rich Journey.

6. Will Ferrell

Ferrell on löytänyt tavan saada ihmiset nauramaan, vaikka hän ei ole valkokankaalla. Ferrell yhdessä Adam McKay ja Chris Henchy, kirjoittaja Funny or Die, komedia video sivusto, joka aloitettiin kautta Gary Sanchez Productions ja yhdistää käyttäjien luoman ja alkuperäistä sisältöä. Mukaan Hollywood Reporter, idea sivuston ensimmäinen tuli ulos 2007 aivoriihen. Vuosien että ajatus on muuttunut kannattavaa liiketoimintaa.

Sivuston ensimmäinen osoitti menestys video Vuokranantaja, joka sisälsi McKayn sitten 2-vuotias tytär huutaa Ferrell kun hän joi väärennös olutta ja yritti kerätä vuokrata häneltä, per THR. "Emme koskaan halunnut sitä pakotetaan ja hikinen. Vain viileä, hauska juttu leikkiä, "Ferrell kertoi julkaisu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha