50 Veil Morsiamen kampaus teidän hääpäivä

Armi Hakkarainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jokainen haluaa näyttää niiden paras hääpäivä. Niin paljon menee päätettäessä trousseau joka sisältää kampaus. Me luetella 50 kampauksia, joita voit kokeilla varten D-Day. Tyylit värvätty pitäen mielessä huntu, joka on tärkeä osa trousseau.

1. pörröistä Punottu Bun:

Punottu pulla koostuu punokset kudottu taidokkaasti osaksi pulla pörröistä edessä otsatukka muotoiluun kasvot. Tyyli tehdään sotkuinen muoti mutta on tyylikäs ja tyylikäs.

2. Medium Base Bun:

Pulla on tyylikäs, koska se istuu keskipitkällä perusta. Pulla on tehty donitsi tyyliin ja on pukeutunut siististi pieniä lentoreittien.

3. Ombre Big Bun:

Kampaus koostuu hiukset kootaan iso korkea pulla. Tyyli tapahtuu siististi ilman lentoreittien. Kampaus sopii verhon levätä.

4. sivuosan Bun:

Tämä retro hohto on vuosikerta olemus ja näyttää erittäin tyylikäs. Tyyli rikas Sileäpintaiset huokuu vanha Hollywood eleganssia.

5. pörröistä Draped Bun:

Pörröistä draped pulla tapahtuu kiertämällä hiukset ja sitten sitomalla se pulla. Kampaus näyttää kuiva ja ryppyiset rakenne.

6. Brunette Bun:

Brunette pulla on sidottu kaikissa eleganssia ja värjätty Ombre sävyjä. Pieni hiukset roikkuvat ulos lisää luonnetta kampaus.

7. Siisti & Tyylikäs:

Pulla on sidottu siisti ja tyylikäs osaksi korkea pulla. Tyyli huokuu luottamus ja hienostunut ryhti.

8. Tiara nuttura:

Nuttura tehty puolella on tyylikäs ja saa tyylikäs tunnelma Tiara. Käytä tiara, huntu tällä nuttura kampaus ja haluat mennä pieleen.

9. Bun kääntyi:

Pulla tehdään kääntämällä se ylös ja kiinnitä se kuminauhalla. Pulla on sidottu pieni ja on pukeutunut hieman lentoreittien.

10. Loose Side nuttura:

Siksak osittain puoli löysä nuttura värjätty ombre sävyjä on tyylikäs ja elegantti. Katkaistaan ​​muotoiltu kerroksittain otsatukka pehmentämällä kasvot yksityiskohdat.

11. Messy Bun:

Donitsi pulla huokuu rento ja huoleton tunnelma. Kullanruskea värinen pulla on tyylikäs ja tehdään sotkuinen eleganssia.

12. Punottu Bun:

Punos tehdään edestä aina pulla. Pulla tehdään punottu harja joka kehittyy punottu pulla. Tyyli on erilainen, mutta siro käyttää.

13. Vaaleanruskea Bun:

Ombre pulla on sidottu korkeammalla huomata; pulla on hienostunut ja tyylikäs ja antaa nuorempi tuntuu johtuen tilavuuden kampaus.

14. tasaantunut:

Tämä pulla tehdään sivuosan ja on tasainen pääasiallisesti sitä. Pulla on sidottu alapohja, sivuosa säädetään ainutlaatuisuus kampaus on.

15. Golden pöh:

Tyylikäs ja ohut pöh on sidottu korkealla. Kampaus tehdään tiiviisti sileä hienovaraisuutta. Tyyli on tyylikäs ja tyylikäs.

16. Twin Roll:

Pulla tehdään kaksitelaista ja säädetään runsas yksityiskohta kampaus. Tyyli on tyylikäs ja erilainen.

17. Punottu Jade:

Punokset tehdään kolmeen suuntaan ja sitten sulautunut punottu pulla. Pulla hallussaan sileä ja tyylikäs hienovaraisuutta!

18. Punottu Side nuttura:

Punottu nuttura täyden hapsut edessä tarjoaa tarjouksen ja pehmeä valittaa kampaus ja persoona. Tyyli on tyylikäs ja tyylikäs.

19. Platinum Bun:

Platina alhainen pulla uhkuu hienostuneisuutta ja on siististi tehty. Tyyli on yksinkertainen mutta näyttää miellyttävän houkutteleva.

20. Paksu Side nuttura:

Puoli nuttura kanssa edessä otsatukka muotoiluun kasvot huokuu eleganssia ja on aistillinen valitus. Paksu otsatukka, annettava runsaasti yksityiskohtia kampaus.

21. Loose Messy pöh:

Pieni sotkuinen pulla on löyhästi tehty ja tarjoaa rentoja epävirallisia fiilis.

22. Messy Golden Bun:

Sotkuinen pulla on tyylikäs ja elegantti. Tyyli on löysä kihara edessä otsatukka jotka parantavat kampaus tyylikkäästi.

23. Punottu V Bun:

Punottu pulla tapahtuu puolella letitys molemmin puolin. Sitten yhdistämällä kaksi puolella punokset osaksi pulla, joka antaa V-muoto. Pulla pää on hieman sotkuinen ja on kiinnitetty kuminauha.

24. Twist Bun:

Kierre on yksi molemmin puolin antamaan pöhöttynyt tuntuu kampaus. Pulla on tyylikäs ja hienostunut hienovaraisesti löysä nuttura.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha