5 yksinkertainen stressi Busters

Aukusti Alanko Tammikuu 27, 2017 Terveys 40 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
5 yksinkertainen stressi Busters

1. Pelaa väline

Musiikin kuuntelu vähentää stressiä kortisolin kehossa ja alentaa verenpainetta. Mutta luomalla oma on vieläkin enemmän hyötyä, tutkimus Yhdysvaltain Ruumiin Wellness Center paljastaa. "Musiikin avulla voit virittää eri aistien," psykologi tohtori Rachel Upperton sanoo. "Se on myös hyvä tapa ilmaista itseäsi. Kun keskittyä voit siirtyä pois mitään muuta, joka voisi olla käynnissä elämässäsi. "


2. Puhu äidillesi

Feeling frazzled? Äitisi ääni voi rauhoittaa sinua. Korosti naisia, jotka kutsuvat äiti tuottavat saman määrän stressiä hormoni oksitosiini kuin ne, jotka saavat halaus, tutkimuksen University of Wisconsin-Madison Yhdysvalloissa osoittaa. "Näyttää toimivan tapa yhdistää sinua, siis auttaa sinua de-stressiä", tutkijat sanovat. Puhuminen ystävä on tehokas, liian, Upperton sanoo ja lisää, että "häiritsevät itse keskustelette jotain muuta voi olla suuri stressin vähentäminen".

3. Lue romaani

Lukeminen vain kuusi minuuttia päivässä voi vähentää stressiä 68 prosenttia, koska se aiheuttaa syke hidas ja lihasjännitystä vapauttamiseksi, mukaan tutkijat University of Sussex. "Keskittyminen jotain Escapist kuten hyvän kirjan voit sammuttaa arjesta ja antaa kehosi rentoutua," kirjoittajat sanovat, lisäten, että kirja voi olla mikä tahansa genre.

4. Hanki lemmikki

Hengailua eläin voi alentaa verenpainetta, auttaa sinua paremmin selviytymään stressitilanteissa ja parantaa tasoa "onnellinen hormoni" serotoniinin, University of Missouri-Columbian tutkimus osoittaa. "Tämä on todennäköisesti tunnekuohun tosiasia lemmikki on aina iloinen nähdessäni sinut," Upperton sanoo. "Lemmikkieläimet eivät tuomitse. Kun joku on hyväksytty, keitä he ovat, he onnellisia ja rauhallinen, mikä vähentää stressiä. "

5. purukumista

Tutkimuksen Melbournen Swinburnen teknillinen yliopisto totesi, että purukumin vaikka innokas on osoitettu alentavan stressiä 17 prosenttia, sekä parantaa suorituskykyä ja valppautta. Upperton mukaan tämä on todennäköisesti siksi tekemässä jotain mielettömän kuten märehtiä vie ajatukset pois ongelma. Kuitenkin havainnot UT Southwestern Medical Center Yhdysvalloissa osoittavat hyvin stressaantunut ihmiset pureskella tarmokkaammin, mikä voi johtaa leuan kipua.


Älä missaa:
>> Lopeta stressiä hengitys
>> Olla onnellinen elämässä 7 päivää
>> 4 tapoja mietiskellä aikana päivä
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha